Ideje i predlozi za forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znacilo bi mi kad bih dobijao obavestenje kada mi se izbrise neka poruka, posto mi se toliko poruka izbrise na dnevnom nivou da ne mogu da ispratim ni sta je izbrisano ni zbog cega, pa bi bilo lepo da se dobije obavestenje da se moderator javi u pp ili na bilo koji nacin da znam sta se desava
nadam se da ce neko imati razumevanja, hvala

Kada se nešto edituje/obriše, mod ima opciju da napiše zašto je to uradio, zašto to neki ne radi pitanje je.

Trebalo bi obavezati moderatore da to uvek rade.

Moj predlog je da postoji dislike button. Ako mi se nešto ne dopada, ne mogu staviti ljutka. Treba mi dislike da izrazim svoj stav.

Ako hoćeš svađe i frku na forumu, samo insisistaraj na predlogu.
Mo'š misliti, ne sviđa ti se post?!
Zaobiđi ga!
Ako voliš forum, piši za sebe i iz svojih razloga, ne za lajk. I on je nepotreban, ali eto, ne unosi negativu.

Ako hoćeš svađe i frku na forumu, samo insisistaraj na predlogu.
Mo'š misliti, ne sviđa ti se post?!
Zaobiđi ga!
Ako voliš forum, piši za sebe i iz svojih razloga, ne za lajk. I on je nepotreban, ali eto, ne unosi negativu.
Neće biti dislike button upravo zato što su i admini došli do istog zaključka kao i ti. :)

Uvek možeš da tražiš objašnjenje zbog čega ti je neki post editovan ili obrisan.
Nisi me shvatio
Ja npr udjem sad na forum napisem 20 poruka u 10 tema, vratim se za uvece i po broju poruka vidim da mi je izbrisano recimo 5. I onda ja ne znam ni gde sam sve pisao i onda ne znam kom moderatoru da se javim da ga pitam kad ne znam na koje sam sve teme ulazio
Moj predlog je da se dobije obavestenje tipa obrisana vam je ta i ta poruka u toj i toj temi pa onda ako mi nije jasno zasto ja cu se javiti moderatoru ako mi je jasno sve ok

Shvatio sam, ja uglavnom šaljem ta obaveštenja, ali nekad se i meni desi da zaboravim. Ako si pisao samo na jednom pdf - u onda se obratiš modovima s njega, a ako si pisao na više njih onda pitaj nekog od supermodova, pošto oni mogu da vide tvoje obrisane poruke bilo gde.

Poslednja izmena:
Postoji li mogućnost da se automatski pošalji pp korisniku čiji post je obrisan, naravno, uz obrazloženje?

I meni je danas obrisano nekoliko postova. Ne bih ni znala, niti bih tu temu otvarala, da mi nije stiglo obavešrenje o citiranoj poruci učesnika koji se kasnije uključio.

Postoji li mogućnost da se automatski pošalji pp korisniku čiji post je obrisan, naravno, uz obrazloženje?

I meni je danas obrisano nekoliko postova. Ne bih ni znala, niti bih tu temu otvarala, da mi nije stiglo obavešrenje o citiranoj poruci učesnika koji se kasnije uključio.
E pa to bi i meni trebalo, posto mi je malo glupo da skoro svaki dan pitam supermodove pa onda da se javljam moderatorima da cujem razloge
Ne mogu bas ni da pamtim sve sto sam ikad igde napisao

Screenshot_2.png

До модератора је да ли жели да те обавести, али не можеш видети садржај.

Мораш имати увид да некада сматрају очигледним зашто се брише коментар јер се очекује од тебе да знаш правилник форума Крстарице. Али ако је баш нешто што не постоји у правилнику, онда се обрати. Али ако је нестала порука, увек провери да ли правилник није прекршен. Ако сматраш да је то неправедно, контактирај супермодератора. Они све надзиру.

Види, ја не могу, нити желим да доводим у питање рад својих колега. Ја свој посао обављам што боље могу. Људи некада греше и то је разумљиво. Сумњам да неко има нешто против тебе па ти намерно брише постове. То није професионално. Свакако, мораш контактирати супермодератора, као што сам рекао.

Ја сам наишао на непоштовање правилника и пријавио. И то је у реду. Не мораш гледати и трпети ако неко крши правилник. Слободно пријави. Имаш опцију.

Mozda i postoji opcija samo je ja nisam primetila.
Volela bih da mogu da se brisu PP za stalno,pojedinacno ne samo moji vec i dobijeni,kao i cela prepiska bez da moram blokirati dalju prepisku.
Dakle kada me kontaktira osoba iz prepiske da mi se ne pojavljuje opet sve napisano.
Meni se inace svidjaju nove reakcije,imaju mnogo vise smisla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back