idealna visina za muskaraca .

Pa ja figurativno do pupka,ali velika je to razlika,20cm i koji vise.Tek na stiklama to ne bude bas toliko drasticno.Na tu musku visinu je idealna zenska visina oko 167,168 do 170.Mada dobro 163 je tek nesto niza,zene od 160( i manje) se mogu nazvati niskim.Mada ima tu lepih primeraka.Nekad to i nema bas veze to sa visinom,samo da ne bude ono bas metar i zilet. :)

Pa ja figurativno do pupka,ali velika je to razlika,20cm i koji vise.Tek na stiklama to ne bude bas toliko drasticno.Na tu musku visinu je idealna zenska visina oko 167,168 do 170.Mada dobro 163 je tek nesto niza,zene od 160( i manje) se mogu nazvati niskim.Mada ima tu lepih primeraka.Zapravo nema veze to sa visinom,samo da ne bude ono bas metar i zilet. :)
Ja bih volela da sam jos niza a i mrsavost ljudima daje trip da sam visa sto mi se nikako ne svidja. Pola zivota patim sto nisam jos niza :cry:
Mada, pomalo su mi i jezive te bas preniske likuse.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Znaci ima i toga? Dooobro. :D Pa normalno,i kad si gojazniji izgledas kraci nego sto stvarno jesi.E sad sto si uvek zelela da budes jos niza,to samo ti znas.Ali te bas nize jesu opasne,nije zajebancija.Na svasta su spremne.

Ja sam zadovoljan svojom visinom,mada ovde ti je to manje-vise skoro pa prosek.Nekad utripujem da sam visok,negde da sam prosek proseka,a nekad da sam cak i malo nizi,zavisi u kakvom si drustvu.Kad sam bio mladji zeleo sam da porastem jos za 2,eventualno 3 cantima,ali da ne budem 190.Nikad nisam voleo da budem 190 ili iznad.I ti krakati ljudi su smesni.A oni tek sa kratkim rukama i nogama u oni su tek zivcani.

kako zasto? zato sto mi je to lepo kao sto je nekima lepo da imaju ogromne grudi.
jesu opasne, tj svi niski ljudi su zaebani :D
i muske niske sto znam svi su zaebani dosta :D

nemam pojma, meni 185, 190, 2 strava :mrgreen:
i sta ja sad da radim kad se pojavi neko moje visine :evil:

- - - - - - - - - -

po mojim merilima
idealna visina zene - 158
idealna visina muskarca - 185
:cool:
cim je zena visa od hm 175 meni je jezivo da izvinu forumasice tih visina :eek:

kako zasto? zato sto mi je to lepo kao sto je nekima lepo da imaju ogromne grudi.
jesu opasne, tj svi niski ljudi su zaebani :D
i muske niske sto znam svi su zaebani dosta :D

nemam pojma, meni 185, 190, 2 strava :mrgreen:
i sta ja sad da radim kad se pojavi neko moje visine :evil:

- - - - - - - - - -

po mojim merilima
idealna visina zene - 158
idealna visina muskarca - 185
:cool:
cim je zena visa od hm 175 meni je jezivo da izvinu forumasice tih visina :eek:

E pa sad,158. :p Pre ce biti da je 165-168.Al ako su tvoja merila ok,ti si znaci iznad proseka. :mrgreen:
Da.Zena do 175 ok,preko vec pocinje bivati malkice problematicno.Posebno jos kad nose stikle.

Pa bolje da imas vece grudi nego da si jos niza.To bi ti skoro svi napisali.Aa eto i ja. :lol:
A mozda volis da te muskarac skroz poklopi kad te zagrli pa da se ne vidis,ima i toga. :think:

- - - - - - - - - -

Nije tema ali najlepšim i najzgodnijim ženama smatraju se modeli a njihova visina je preko 175.

Ko ih to smatra?

Bitno vam je da ima što veće grudi ali to je više vaš muški fetiš, silikonka a model ne može biti, samo prirodne.
Ne bih baš rekao da je Naomi Kembel daska, osim ako se daskom smatra svaka koja nema silikone.

Poslednja izmena:
E pa sad,158. [emoji14] Pre ce biti da je 165-168.Al ako su tvoja merila ok,ti si znaci iznad proseka. :mrgreen:
Da.Zena do 175 ok,preko vec pocinje bivati malkice problematicno.Posebno jos kad nose stikle.

Pa bolje da imas vece grudi nego da si jos niza.To bi ti skoro svi napisali.Aa eto i ja. [emoji38]
A mozda volis da te muskarac skroz poklopi kad te zagrli pa da se ne vidis,ima i toga. :think:

- - - - - - - - - -

Ko ih to smatra?

Nazalost iznad proseka. :(
Neka pisu, ne zanimaju me grudi niti sta bi oni. :D
Brate, kakav muskarac, nista to, samo volim biti sto niza i tjt.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Back