Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.685
You summoned?Ako moze neka fotka![]()

Pogledaj ga.
Božemiprosti, kao Eugene Tooms.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
You summoned?Ako moze neka fotka![]()
Sve i probo?najgluplji su crnci to je naucno dokazano,
najprimitivniji Indijci,
najinfantilniji Španci... il neka od latino nacija
ne, nego 'nako intuitivnoSve i probo?![]()
Polako, kontinent po kontinent, dug životne, nego 'nako intuitivno
Prosecna visina Srba je 183cm, Turaka 172cm tako da ne ri se. TrolujesTuraka ima svakakvih i dosta Srba se ne razlikuje mnogo od njih.
Turska je Dubai za gold diggers niže klase. Bodrum, Marmaris, Antalija i ostalo, samo za mnogo manje pare.
Nije retkost ni da se Srpkinje udaju za Turke, ima toga po društvenim mrežama, a ni toga da svako malo neka završi prebijena na mrtvo ime.
iz nekih mojih perioda ludovanja najlepša su mi uspomena učiteljiceJa ako napišem odmah će se naći neki koji će ,juuu prosvetna radnica a ovako piše, nama je zabranjeno da imamo privatni život, zamisli![]()
Nije stereotip,...stvarno su disaster.Španci, Grci i Italijani jesu popaljivi, mediteranski stereotip.
Nisu, jer si ti reper?Nije stereotip,...stvarno su disaster.![]()
Jesu.
Generalno, ili samo oni sa kojima si ti imala dodira?
Ja to onako odokativno.Generalno, ili samo oni sa kojima si ti imala dodira?
Možda je nepristojnim pitanje, ali: o kojem procentualnom uzorku govorimo, a koji si iskusila, pre neg' si se zamonašila?
To poštujem, više neg odokativnog, na osnovu ličnog razočarenja.Ja to onako odokativno.
Bila sam tamo par puta, pa se razočarala po tom pitanju. Možda je do mene.
P.S. Da moram da biram, radije bih u manastir.![]()
Mutanti.A sta smo mi sa vise nacionalnosti (drzavljanstava)?![]()
i meni ne pašeOk sad sam malo preterala,...i nije lepo ovako pisati o ljudima. Ne paše mi tema, jbg!
Verujem da to nije koncept tvoje teme,...znači, opušteno.i meni ne paše
ni ova, ni bilo koja druga koja ima prizvuk rasne ili nacionalne netrpeljivosti
al svašta je danas dozvoljeno ovde
Ево једног Турчина.Prosecna visina Srba je 183cm, Turaka 172cm tako da ne ri se. Trolujes