propelerhead
Primećen član
- Poruka
- 549
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm, onda ide dalje ovako:
zzena 32 - muskarac 18
zzena 42 - mushkarac 25
zzena 52 - mushkarac 32
zzena 62 - mushkarac 39
zzena 72 - mushkarac 39
zzena 82 - mushkarac 39
zzena 92 - mushkarac 39
nema tu recepta... al ako mogu da biram onda od -1 do +5/6
Muskarac 35,zene 2x 26-35![]()
Najbolja misao na temiLjubav bez recepta je najbolji recept za ljubav...!!!
Ali,ja sam mislio sa DVE od 26-35...pa dobro ti od 35 najcesce i zavrse sa devojkama od 28-29...nekako to priroda uredi, ne znam ni sama kako...krenemo od vrsnjaka pa dodajes, 1 godinu stariji, pa 2, pa 4...i mahom se zaustave devojke izmedju 4 - 8...nije pravilo naravno ali je vrlo cesto...
Ali,ja sam mislio sa DVE od 26-35![]()
Konacno da se i nas dvoje slozimo....boze svasta, je ne videh tu dvojcicu...pa nemoj tako strogo, ako vec ima prefiks 2 mislim da godine nisu ni vazne, uzivanje garantovano donosi prefiks
![]()
negdje sam davno procitao da je recept za idealnu razliku u godinama prilikom izbora partnerice potrebno podjeliti broj godina u muskarca i na taj broj uvjek dodati broj 7 kako bi se dobio broj godina zene.naravno, bez obzira na zivotnu dob. sistem ima progresivnu geometriju i nije cudo sto se dopada vecini muskaraca
primjeri:
muskarac 18 g.(18:2+7) zena 16 g.
muskarac 22 g.(22:2+7) zena 18 g.
muskarac 30 g.(30:2+7) zena 22 g.
muskarac 40 g.(40:2+7) zena 27 g.
muskarac 50 g.(50:2+7) zena 32 g.
naravno, podazumijeva se da nakon izlaska iz jedne veze u novu stupate koristeci ovaj recept bez obzira da li bili u vezi/braku 1,3,11...g.
jel' vam se dopada? i da li zene imaju slican recept?![]()
negdje sam davno procitao da je recept za idealnu razliku u godinama prilikom izbora partnerice potrebno podjeliti broj godina u muskarca i na taj broj uvjek dodati broj 7 kako bi se dobio broj godina zene.naravno, bez obzira na zivotnu dob. sistem ima progresivnu geometriju i nije cudo sto se dopada vecini muskaraca
primjeri:
naravno, podazumijeva se da nakon izlaska iz jedne veze u novu stupate koristeci ovaj recept bez obzira da li bili u vezi/braku 1,3,11...g.
jel' vam se dopada? i da li zene imaju slican recept?![]()
Pun mi je nos tih sredovečnih što misle da mogu da smuvaju klinku tako što će joj platiti jedno piće....![]()
aaaa pa ne samo sredovečni nego svi...........od mali milion puta koliko sam čašćavao, uspevalo je zanemarljivo malo, a i to su bili ziceri i bez čašćavanja tako da...........
![]()
primjeri:
jel' vam se dopada? i?![]()