Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da videla sam dosta slika zgodnih forumaša i forumašica kao i manje zgodnih..neke i dalje
nisam videla..a opet kad pišem s tim ljudima nije ''idelan'' onaj
koji je zgodan na slici,već njegov stil,razmišljanja,šlif ako ga ima,otvorenost,neiskompleksiranost...
a toga je tako malo ,ali ima naravno
hvala to mi često kažu,ako smo već na forumu onda se šalimo,pišimo
svoja razmišljanja,imajmo stila i na delikatnim temama..ne vredjamo druge,jer time pokazujemo više kakvi smo sami,
mnogo toga se prećutno vidi... :wink:
Ja ne vidim ništa loše ni ružno u ''uvlačenju'' forumašicama,moja baba bi takvo ponašanje u RL nazvala udvaranjem.Ako njima prija taj način razgovora,sama priča i mi imamo volje i vremena da ga posvetimo njima,mislim da je to u redu.Ne bi bilo u redu da se posle tog i takvog ''uvlačenja'' dogovorimo da se upoznamo,i onda ustanovim da druga strana nije forumašica,nego forumaš.E,onda...
Na nekim forumima to je iskljucivi nacin ponasanja tj diskutovanje koje bi ukljucilo neslaganje sa nekom forumasicom do veceg obima je zabranjeno.....'ebes istinu ako se neko ljuti.....