- Poruka
- 5.540
Kako dobra tetovaza brate....
Moram da saznam gde se istetovirala...
btw samo da vidite.....
Moram da saznam gde se istetovirala...
btw samo da vidite.....
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj da je neko pohvalio one gore.......

ova još i nepismena
bar vam je to zajedničko
hmm little baby, u mad ?![]()
a pa da, imam ja ortaka crnca koji bi pojebo i mrtvo drvo ako nađe odgovarajuću rupu, pa bih mu platio da vas opauči svojom alatkom i produži digestivne puteve![]()

Ko kaže da je ne koristim za pametnije stvari? i za veće stvari, ofc... samo, ovde ne pišem o svojim idejama, planovima i šemama.
Jednostavno, njesra je preveliko za ove sitne gluposti kao što je forum![]()
pa pokazao je ***
idi na tinejdž pisci i pesnici
umetnost podjebavanja je jedan vid umetnosti
Ko je trazio tvoje ideje, planove i seme.....
Mislio sam, umesto sto samo podjebavas sve zivo po forumu, da malo pokazes i nesto pametno na istom...

Forum je go ****** i nije vredan trošenja mentalne energije
ovde se samo izbacuje ona negativna energija i to je zonfa..
...Devojke, naročito one koje misle da su lepše nego druge, neka se iz mladosti ne zanose svojom tobožnjom lepotom, i neka dobro znaju da koliko su lepše i pristalije, ako ne budu imale dovoljno pameti, razboritosti, stida i časnosti, toliko gore za njih. Svak se lakomi na lepu ružicu, a kako uvene, i ne obazire se na nju, baca je pod noge.
Lepota je samo obličje koje danas jeste a sutra nije, a vrlina je onaj prijatni miris i prekrasni miomiris koji ne napušta čoveka ne samo u starosti, nego ni posle smrti. Ona je devojka zapravo lepa, koja je razumna, trudoljubiva, vredna i poštena, i koja želi samo jednome lepa da bude, no lepa i u samoj starosti; a ovo sama lepota ne daje, no uzajamna ljubav, sveta vernost i vrlina.
Dositej Obradović
Meni licno ne smeta to izbacivanje negativne energije. Ali ne gledaju svi na forum kao mesto za izbacivanje energije (negativne). Neki dodju da se opuste, procitaju nesto pametno, zezaju se malo.
Pitam se koliko ljudi je odustalo od foruma zbog tebe?![]()
Sto zbog Direkta? Pa on je bar ovde najnormalniji od svih...![]()

Kid'o bih je kitom dok mi ista ne porumeni od karranja, ne otpadne od penetracije i dok ne umrem od adrenalinskog upada u moje već bolesno srce