ideal lepote.........

LIES....

To se tebi svidjaju sto imaju vece sise....

Zensko si.... -.-

:lol:

Kissxsis je prilicno interesantan cisto da znate.....
I laughed my ******* ass out...

E kad bi se meni desilo nesto onako....

Inace romance/comedy volim sve.....

Ali najbolji su horror,thriller,mystery....
Nije zato što imaju sise, već zato što imaju karakter (a i sise im imaju karakter xD). Onu Orihime treba tresnuti oklagijom, ceo anime samo skače po živcima. :D
A i ima debilnu facu. :mrgreen:

E, ne, meni se takav humor ne sviđa, a ni priča mi se ne sviđa. Crtež je ok, al meni to nije dovoljno. :D

Ja ću gledati sve što ima romance u sebi, dok nije pervezno bez preke potrebe.

Nije zato što imaju sise, već zato što imaju karakter (a i sise im imaju karakter xD). Onu Orihime treba tresnuti oklagijom, ceo anime samo skače po živcima. :D
A i ima debilnu facu. :mrgreen:

E, ne, meni se takav humor ne sviđa, a ni priča mi se ne sviđa. Crtež je ok, al meni to nije dovoljno. :D

Ja ću gledati sve što ima romance u sebi, dok nije pervezno bez preke potrebe.

Ja sam od retkih koji vole likove koji ostale nerviraju ili ih ostali mrze. Kako u animama tako i u filmovima, serijama... I zato Orihime FTW....

U romansama uglavnom i nema perverzije, mada ima nekih Ecchi momenata.... Highchool DxD npr.. (mada ovo nije romansa i ima tonu pomenutih momenata)

5a1c3a3c-1.jpg

84737449-1.jpg

1605e9aa-1.jpg

Hihihihihihi... BTW ovo su neke djavolice... i nije glupost kao mjau mjau mackice, koje sam siguran da je sleepy gledala....

Ja sam od retkih koji vole likove koji ostale nerviraju ili ih ostali mrze. Kako u animama tako i u filmovima, serijama... I zato Orihime FTW....

U romansama uglavnom i nema perverzije, mada ima nekih Ecchi momenata.... Highchool DxD npr.. (mada ovo nije romansa i ima tonu pomenutih momenata)

5a1c3a3c-1.jpg

84737449-1.jpg

1605e9aa-1.jpg

Hihihihihihi... BTW ovo su neke djavolice... i nije glupost kao mjau mjau mackice, koje sam siguran da je sleepy gledala....
Namerno gotiviš retardiranog lika u inat nama normalnima? :O

Ima vala kad je žanr komedija, većinom. Ecchi isto ne volim, iz već pomenutih razloga. Najviše volim shojo stvari, a u njima skoro nema perverzija, osim par izuzetaka, jelte. :P

I normalno da sam gledala mjau mačkice... Pre oko deceniju, ili tako nešto. xD

Pa viš da reagujem shodno tome. :mrgreen:
D'awwwwwww. xDDD Dobro, gledaj onda YNSH, SA više vuče na romantičnu stranu. :mrgreen:
Mada, čula sam da ljudi kažu da im YNSH skače po nervima, tako da ne garantujem ništa, samo kažem da je meni bio super. :mrgreen:

E 'bes me sad, poceh da gledam vec SA. Mozda nakon toga odlgledam YNSH :P
Nije lose, nije lose :mrgreen:
Ne bih da zvucim gej, ali stvarno je tako xD

Namerno gotiviš retardiranog lika u inat nama normalnima? :O

Ima vala kad je žanr komedija, većinom. Ecchi isto ne volim, iz već pomenutih razloga. Najviše volim shojo stvari, a u njima skoro nema perverzija, osim par izuzetaka, jelte. :P

I normalno da sam gledala mjau mačkice... Pre oko deceniju, ili tako nešto. xD

Ne u inat, nego zato sto su mi takvi likovi gotivni... Naravno ne svi...

Sto se tice ove Highschool DxD anime moze da prodje i bez tih elemenata, ali je ovako bolje. Jos kad bi pravili ovakve filmove :P

A mjau mackice sam pomenuo jer sam i to gledao pre jedno 10tak godina...

A sad idem da gledam baby, please kill me (ili drugacije Kill me baby) i Aquarion Evol......

Uzmi odgledaj ovo

Shakugan no Shana, imam osecaj da ce ti biti interesantno...

Poslednja izmena:
Postavljate slike iz crtaca u ideale lepote. O Boze, kuda ide ovaj svet.. Nadam se da mogu i ja da postavim ondahttp://4.***************/-UROAELaoJkg/TVRlInp-OUI/AAAAAAAACzA/gC3zYjVo19o/s1600/pepa_prase_george.jpg PEPA PRASEEEEEEEEEEEEEE

Back