ideal lepote.........

Na kom programu je išla, B92? :D I to tamo neke 2005, ako ne grešim. xD
Ne, ja ne mogu da verujem da postoji osoba koja voli Vladimira, osim moje mame. xD
Da, Nataša je lepa, a ni Andrej nije loš. xD Liza mi je simpatična strašno, al zato matora Dolgorukaja i onaj debeli Zabalujev... -.- Veštica se zove Šičiha, ili tako nešto. xD
Hahaha, samo napred, uzvraćam istom merom. :P

Da, da, sve sam skoro zaboravila, a prikazivala se dva puta i fora je sto sam uvek omasila pocetak i kraj serije, a sredinu sam skroz odgledala hahah Ja Vladimira volem najvise :D Andrej je bas dobar, mucenik :D A bila je i neka zla sto je isto bila sluzavka sa Anom... Ona mi je bas lik :D Cek, cek... Da, Aleksandra sam volela isto, ma serija je vrh... Jedna od najboljih koje sam ikada gledala :D

Prikazivala se dva puta a ja sam je gledala samo jednom?!?! :O
A jes dobar, al brate na kraju završio sa smaračicom od služavke, a sa Natašom ne mogu da se setim šta je bilo, a ni sa Olgom, mada se sećam da se Nataša nešto muvala sa Sašom, al valjda je oženio neku princezu posle, ili tako nešto. :/
Isto, ili bar najbolja tog tipa. xD

600full-mia-kirshner.jpg

Ima jedan fotograf, Martin Schoeller, koji radi portrete poznatih ličnosti izbliza (like, really really close) bez fotošopa gde mogu da im se vide sve moguće mane.
I pun racku poznatih se dobrovoljno slikao na ovaj način. Od Brangeline do Obame. Očigledno im je muka od celebrity kulta i hoće da pokažu pravo lice, bukvalno.

:mrgreen:

Poslednja izmena:
taj čovek Honza, koji se trudi ali ne ume da bude romantičan, baš taj buket cveća joj je bacio preko ograde u dvorište, malo reći ko psetu

26964_2_ws.jpg

i Dzoni, sto me je lično štiklirao na spisku, drhtala sam od nervoze, naravno u personi je prevazišao lepotu kao pojam
onako je malo pogrbljen, drži šaku u šaci, ume matematiku i iiiiii govori : a ovde ELEGANTNO mogu da povučem tangentu

njegovan.jpg

Back