ideal lepote.........

Lepo, nije ih bilo. Da ih je bilo, ja bih znala za to. xD Ajde neka me neko podrzi, je l da da nije bilo crtaca u 3 sata? :mrgreen:
Da, ali pre toga je isla u nekom nocnom terminu, znam da sam ja uvek htela da je gledam, a uvek su me terali na spavanje. :/

Lepo, nije ih bilo. Da ih je bilo, ja bih znala za to. xD Ajde neka me neko podrzi, je l da da nije bilo crtaca u 3 sata? :mrgreen:
Da, ali pre toga je isla u nekom nocnom terminu, znam da sam ja uvek htela da je gledam, a uvek su me terali na spavanje. :/

Ma jeste bre...cuti... :rumenko: Nego, Sleepy, nisam znao da si i ti gledala crtace... :rumenko:
ee paaaaa, ja znam da je bilo u u ranijim satima, oko 7 /:

Prestani da bivas stoka. :lol:
Repriza? ...Ali tad se islo u skolu!

Sta?? Sto? :rumenko:
Onda je bilo oko 9... xD ajde bezi bre, znam da su tad bili crtaci i kraj...ee, mozda je bilo ujutru, znam da su tada sibali one diznijeve crtace, aha!

Pa zato pokušavaš da je prevariš... c.c.c.
Nije bilo crtaća u 3 sata! :rtfm:

Ne ja... :rumenko:
Mozda nije bilo oko 3... :rumenko: ali znam da je bilo tu negde petog, sestog... xD

:lol:
Aaaaa, ja mislila u 7 ujutro. :/ Al svejedno, nije bilo u 7 uvece sigurno. :lol: A i u 9 ujutro si u skoli! xD

@MJ
Toooooo. :mrgreen:

:mrgreen:
Ma znam da je bilo nesto kasno, a reprize su isle ujutru tako da si mogla stalno da ih gledas... xD A znam i da su na nekoliko programa pustali ovu seriju, bila je dosta popularna...nego, sta je ono bese bilo u pitanju u toj seriji? Secam se da su onog dugokosog stalno nesto kidnapovali, silovali ili sta vec...a secam se i one glavne zene da je bila robot, haha...hm

:mrgreen:
Ma znam da je bilo nesto kasno, a reprize su isle ujutru tako da si mogla stalno da ih gledas... xD A znam i da su na nekoliko programa pustali ovu seriju, bila je dosta popularna...nego, sta je ono bese bilo u pitanju u toj seriji? Secam se da su onog dugokosog stalno nesto kidnapovali, silovali ili sta vec...a secam se i one glavne zene da je bila robot, haha...hm
...Sta pricas bre covece, koga su silovali, ja se toga ne secam. O.o

Znam da je bilo vazdan nekog mucenja i izvlacenja informacija (interesantno je sta sve deca vole da gledaju u tim godinama xD), pa rekoh mozda je stvarno bilo silovanja, a ja ga se ne secam. :/

Pa to, kao je opak, a stalno ga neko muci, 'ebe u zdrav mozak...i nisi ti bas normalna... xD

On dečko jeste zelen al nije retardiran. xD
Fak nou, shvatiću to kao opomenu da smanjim broj smajlija i hornyness. : lol :

Hahaha, pa dobro, ipak nadajmo se da jeste... xD Salim se...ahahahah
Ma jesi, jesi, osecam to u kostima... : mrgreen:

Jer je tako jednostavan!
Jeff_Buckley_01-2.jpg

tlokxvt6rc3i6tck.jpg

nwo60tmq7ht46ot4.jpg

Back