Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posebno zbog te serije mi se jos vise svidja.I ja volim plavuse, ali ova mi se nesto ne svidja, verovatno zbog one njene serije "Nipisha"...
Posebno zbog te serije mi se jos vise svidja.
Neko je stavio Milu Jovovic, slazem se potpuno. xD

Lepo, nije ih bilo. Da ih je bilo, ja bih znala za to. xD Ajde neka me neko podrzi, je l da da nije bilo crtaca u 3 sata?
Da, ali pre toga je isla u nekom nocnom terminu, znam da sam ja uvek htela da je gledam, a uvek su me terali na spavanje. :/
Nego, Sleepy, nisam znao da si i ti gledala crtace... 

Ma jeste bre...cuti...Nego, Sleepy, nisam znao da si i ti gledala crtace...
ee paaaaa, ja znam da je bilo u u ranijim satima, oko 7 /:

Prestani da bivas stoka.
Repriza? ...Ali tad se islo u skolu!

Pa zato pokušavaš da je prevariš... c.c.c.
Nije bilo crtaća u 3 sata!![]()

ali znam da je bilo tu negde petog, sestog... xD
A i u 9 ujutro si u skoli! xD
Aaaaa, ja mislila u 7 ujutro. :/ Al svejedno, nije bilo u 7 uvece sigurno.A i u 9 ujutro si u skoli! xD
@MJ
Toooooo.![]()

...Sta pricas bre covece, koga su silovali, ja se toga ne secam. O.o
Ma znam da je bilo nesto kasno, a reprize su isle ujutru tako da si mogla stalno da ih gledas... xD A znam i da su na nekoliko programa pustali ovu seriju, bila je dosta popularna...nego, sta je ono bese bilo u pitanju u toj seriji? Secam se da su onog dugokosog stalno nesto kidnapovali, silovali ili sta vec...a secam se i one glavne zene da je bila robot, haha...hm
...Sta pricas bre covece, koga su silovali, ja se toga ne secam. O.o
Blah, bar da nešto sexy pišete nevidljivm slovima... :/

Znam da je bilo vazdan nekog mucenja i izvlacenja informacija (interesantno je sta sve deca vole da gledaju u tim godinama xD), pa rekoh mozda je stvarno bilo silovanja, a ja ga se ne secam. :/
On dečko jeste zelen al nije retardiran. xD
Fak nou, shvatiću to kao opomenu da smanjim broj smajlija i hornyness. : lol :
meni je Mila Jovovic
zaista najlepsa i najzgodnija, po mojim merilima
uvek bila i bice
![]()

Sladak je