ideal lepote.........

Jordanska kraljica :D.
rania-jordan.jpg

Pa zasto nisam Jordanski kralj? :sad2:

Mrzeo sam seriju, ali tad sam imao mozda nekih, ne znam...koliko si ti godina imala kad si je gledala? :lol:
Tada sam mrzeo i strane pesme...ma tad sam sve mrzeo kad vec pricamo... :think:

Ali najbolja stvar koju sam tada mrzeo su mucke...:eek: Sad ih obozavam...verujem da bih i kitu sada gledao...

Dobro znamo da imas dugu kosu ko lik sa slike i da te te je pogodilo ovo za Tarzana :(
Još kad bi ti imao dovoljno mozga da ukapiraš da postoje i druge frizure od "ovde mi je.bi kevu, ovde malo manje", sve bi bilo mnogo kul, ali avaj... :( Mada, zavidim ti, kažu da glupi ljudi imaju mnogo lepši život, samo što ja to nikako ne mogu da proverim, nažalost. :/

Mrzeo sam seriju, ali tad sam imao mozda nekih, ne znam...koliko si ti godina imala kad si je gledala? :lol:

Ali najbolja stvar koju sam tada mrzeo su mucke...:eek: Sad ih obozavam...verujem da bih i kitu sada gledao...

Aha, Sniki, konačno si izašao iz ormara, a? :per:

Bila sam treci razred osnovne kad su Nikitu pustali drugi put na Pinku, pa su je prekinuli kad su poceli da pustaju Cari u tom terminu.
Mrzela sam Cari sa zarom bar jedno mesec dana. :lol:

Back