Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
I Tarzan je covek. :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jos da se oshisha i da lici na coveka a ne Tarzana

Samo jos da se oshisha i da lici na coveka a ne Tarzana

Samo još kad bi ti bio normalan, a ne debil decxko.![]()

Jes ti ozbiljan? Ja sam je obozavala.Prvo mi pade na pamet da mislis na Nikitu...
A tek posle provalim da mislis na onog Majkla...
Oboje izgledaju k'o tarzani, a i nikad nisam nesto voleo onu seriju...tako daza Andjin izbor...
![]()

Sad ih obozavam...verujem da bih i kitu sada gledao...Još kad bi ti imao dovoljno mozga da ukapiraš da postoje i druge frizure od "ovde mi je.bi kevu, ovde malo manje", sve bi bilo mnogo kul, ali avaj...Dobro znamo da imas dugu kosu ko lik sa slike i da te te je pogodilo ovo za Tarzana![]()
Mada, zavidim ti, kažu da glupi ljudi imaju mnogo lepši život, samo što ja to nikako ne mogu da proverim, nažalost. :/ Mrzeo sam seriju, ali tad sam imao mozda nekih, ne znam...koliko si ti godina imala kad si je gledala?
Tada sam mrzeo i strane pesme...ma tad sam sve mrzeo kad vec pricamo...
Ali najbolja stvar koju sam tada mrzeo su mucke...Sad ih obozavam...verujem da bih i kitu sada gledao...

Aha, Sniki, konačno si izašao iz ormara, a?![]()
ohohohaha 
Bila sam treci razred osnovne kad su Nikitu pustali drugi put na Pinku, pa su je prekinuli kad su poceli da pustaju Cari u tom terminu.Mrzeo sam seriju, ali tad sam imao mozda nekih, ne znam...koliko si ti godina imala kad si je gledala?
Tada sam mrzeo i strane pesme...ma tad sam sve mrzeo kad vec pricamo...
Ali najbolja stvar koju sam tada mrzeo su mucke...Sad ih obozavam...verujem da bih i kitu sada gledao...

Bila sam treci razred osnovne kad su Nikitu pustali drugi put na Pinku, pa su je prekinuli kad su poceli da pustaju Cari u tom terminu.
Mrzela sam Cari sa zarom bar jedno mesec dana.![]()

Fibi mi je najneomiljenija vestica, samo da znas.
Pru ftw.![]()

Pru je badass.
Pejdz mi je bila sledeca omiljena, ove dve su mnogo kmezave.![]()

Pa bolje ona nego one dve uspaljenice, sto pola serije vijaju kojekakve andjele i demone.![]()

Moja imenjakinja... xDDDKo to priča o Čarima?!
Alyssa MilanoMoja imenjakinja... xDDD
Ne slusaj ovu Angel, trenutno je pod sedativima pa bulazni malo...jadna... 
My love!Ne slusaj ovu Angel, trenutno je pod sedativima pa bulazni malo...jadna...
![]()
Muhaha, ti sve obrnuto...
Meni Fibi najseksi lejdi, a Pajper mi je nekako, najdobrija ili sta vec... <3
A Pru mi je onako, stroga matorka koja nije videla kite od kad se rodila...mozda je trebala odgledati Nikitu...![]()

Potpuno se slažem sa ovim:

Ko to priča o Čarima?!
Alyssa MilanoMoja imenjakinja... xDDD
Netipicno za nase okruzenje...