tamarabg
Primećen član
- Poruka
- 708
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I film je po sam po sebi jaaaaaako glup.Ali on ce meni uvek imati ''ono nesto'' 
Nisam ga videla uzivo..jos..al' sam isla da gledam onaj film ''ordinary people'' i mogu reci da je jaaaaako los glumacI film je po sam po sebi jaaaaaako glup.Ali on ce meni uvek imati ''ono nesto''
![]()
on je 2 god FDU i ima vremena napredovace sa glumom. "ono nesto" to sto nema jetru i pola slezine danas 
film je glup uzaaaaas..kad se onako naprasno zavrsio svi u sali al' svi krenuli da se
al' svakako ja sam isla zbog
Relje
ne zbog filma 
hahahahfilm je glup uzaaaaas..kad se onako naprasno zavrsio svi u sali al' svi krenuli da se
al' svakako ja sam isla zbog
Relje
ne zbog filma
![]()

A fuj, gJozna jehttp://3.***************/_xf0iJkbrQ1M/TAa2QYbBw7I/AAAAAAAAAQA/qmYtGpHAAAU/s1600/Picture48.png
![]()
Trejsi, trejsi, u grob ćeš me oterati....

A gde pJeva ?
Mislis na ovako nesto911s [SK];14874591:To sad dok ste male vam je ukus takav, posle kad malo naučite šta je muževnost ima da gledate samo one ćelave nabildovane u ramenima široke ko ormar sa tetovažama.
Al da budu sa tankim nogama, kad malo porastete shvatićete za šta je i to dobro.![]()

Odvratno,sad cu dobiti proliv ,a bas sam rucao .ma on ti je u onoj r'n'b-rep glupi elitni odredi.... klinke se loze strasno sirom Balkana na njega a realno decko nije nista posebno al ae ti to objasni njima![]()

Je l' pokusavaju Akon-a da imitiraju?ma on ti je u onoj r'n'b-rep glupi elitni odredi.... klinke se loze strasno sirom Balkana na njega a realno decko nije nista posebno al ae ti to objasni njima![]()
Odvratno,sad cu dobiti proliv ,a bas sam rucao .![]()

Je l' pokusavaju Akon-a da imitiraju?
nebitno..a u svakom slucaju i neuspjesno..
Potpuno te razumijem..a i glas mu je koma..
![]()
spot im je za 3-4 meseca videlo preko milion ljudi na tubu sto je uspelo jako malom broju ljudi iz Srbije a i sire...ma on ti je u onoj r'n'b-rep glupi elitni odredi.... klinke se loze strasno sirom Balkana na njega a realno decko nije nista posebno al ae ti to objasni njima![]()
Odvratno,sad cu dobiti proliv ,a bas sam rucao .![]()

Sto kaze moj prijatelj kakav Akon , imitiraju onog celavog sipca B3 , samo sto je celavi bio veca faca i manje pataticno bljutav .Je l' pokusavaju Akon-a da imitiraju?
nebitno..a u svakom slucaju i neuspjesno..
Potpuno te razumijem..a i glas mu je koma..
![]()
Nisam ga videla uzivo..jos..al' sam isla da gledam onaj film ''ordinary people'' i mogu reci da je jaaaaako los glumacI film je po sam po sebi jaaaaaako glup.Ali on ce meni uvek imati ''ono nesto''
![]()

Jok kakav Akonmislim ja ih ne gotivm al' svaka im cast realno jer su sve sami postigli bez sponzora,podrske medija(sve su kacili na net pesme zadnje 2-3 god) a opet nema klinke na Balkanu koja nije cula za njih
spot im je za 3-4 meseca videlo preko milion ljudi na tubu sto je uspelo jako malom broju ljudi iz Srbije a i sire...
u Makedoniji im bilo na nastupu 2.500 ljudi...
Gde si stavila Relju zajedno sa smekerom Dzordz Klunijom :s
ako nekada budes videla Relju videces da nije nista posebno i da je nakurcen![]()