ideal lepote.........

Vec si mi slala neke, ali ne mogu da kazem da su ideal zato sto se vidi samo glava... :mrgreen: Posalji neke cele, upakovane... :per: Pa da, to kaze i onaj amer sto je resio da zivi kod nas... :D

Pa ne bree, nisam ja mislila da sam ja ideal. vec neke druge devojke koje su meni stvarno vrh, a iz RLa su, mislim nisu poznate...xD a od mojih ti je dosta i ono si jedva dobio...:D

Pa ne bree, nisam ja mislila da sam ja ideal. vec neke druge devojke koje su meni stvarno vrh, a iz RLa su, mislim nisu poznate...xD a od mojih ti je dosta i ono si jedva dobio...:D

ma znam sta si mislila, zezam se malo co'ece... :mrgreen: Ajde salji i te bas da vidim... :P A mozes i neke svoje, ne ljutim se... :rumenka:

E salji meni, video sam jos na temi "Nase slike" da si lepa, aj salji..:D

Mrki, jos malo pa cete imati album "Nase sliek" :per:

E zabole me. Ako je gramatika najbitnija stvar na svetu e onda nek ide sve u ******.
Siguran sam da niko ovde ne zna šta je kers i kako funkcioniše a zapeli ste za apostrof kao da je bitan sad.

LM, puče mi k, šta misle neke tuke ovde.

p.s. Šta će ti znanje ako ga ne upotrebljavaš? Znaš, a nećeš da upotrebiš...kao možeš to sebi dopustiti... glup ti način za vađenje.

Back