Idea

Jel vreme da bojkotujemo supermarkete? Pogledajte kako je hrvatska idea drska i bezobrazna!
Trula hrana pred smrt duplo skuplja nego u eu! 100 grama 238 din!

IMG-b17676e7fe6896bd1bbed440300c3157-V.jpg

Evo gore sam ti stavio koliko košta 400 grama fantastične čokolade. Tu pored je i milka 1 evro to joj je cena jbg. U srbiji je 3 puta skuplja.

U srbiji je sve duplo i troduplo skuplje.

Evo gore sam ti stavio koliko košta 400 grama fantastične čokolade. Tu pored je i milka 1 evro to joj je cena jbg. U srbiji je 3 puta skuplja.

U srbiji je sve duplo i troduplo skuplje.
ne vidim tu cenu od 1 evra za milku. pokazi sliku malo bolje da se vidi.
ja znam koliko sam placao milku i u nemackoji i u spaniji i u rumuniji a sve su to EU zemlje u kojima sam bio prosle godine.

ti si neki fenomen..ja kad god sam na zapadu nista povoljnije ne nalazim, ok tu i tamo jeste nesto povoljnije ali je tu i tamo nesto skuplje tako da u proseku dodjes na isto..a ti brate izvlaces neke smehotresne cene.,

jedino ako ne ides u neke diskonte na obroncima grada pa tamo uzimas brendove koji i nisu prva klasa...u normalnim radnjama u gradovima su cene slicne nasima.

i nikad nisam razumeo sto tamo idesu lidl..brate idi u prodavnice kojih nema kod nas da bi uzimao ono sta ne mozes kod nas da kupis.

Samo da bude jasno , Idea, Aman, i jos par srpskih trgovinskih lanaca su medjusobno izmenjali akcije, mislim na berzantske akcije, udele u vlasnistvu , tako da se ne moze govoriti vise o hrvatskoj ideji , o Tominoj Sumadiji , o Izraelskom Amanu , i Belgijskom maxiju...

Zasto i kako , ne znam, ali znam da su izmesali akcije...svojevoljno , da ne bi ratovali nego da bi se dogovarali oko cena...

Back