bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.874
Procitala sam u MakedonijiRazdaljina maksi cvetni i idea u beograđanki 100 metara![]()

malo si editovao tekst 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitala sam u MakedonijiRazdaljina maksi cvetni i idea u beograđanki 100 metara![]()

malo si editovao tekst 
da bar blizu zivis pa i da svratisRazdaljina maksi cvetni i idea u beograđanki 100 metara![]()

sta loopas.Koju bedu? Puter prodaju 5 puta skuplje nego u EU.
Pogledajte prilog 1798207Pogledajte prilog 1798208
Redovno kupujem puter u Hr.cena je od 12 do 15 eur. za kg i pritom u HR.je puter najskuplji u EU,kod nas je bezobrazno skup ide i preko 20 eur.za kg.sta loopas.
slucajno si naleteo na maslac na 25% popusta i sad pricas kao cinjenicu.
realno ovaj maslac po regularnoj ceni je svega 40 dinara povoljniji nego kod nas
https://www.maxi.rs/Mlechni-proizvodi-i-jaja/Maslac/Maslac-Maxi-250g/p/7188711
ali ti to ne zelis da prihvatis jer si tupan koji zeli da pokaze kako je tudje gofno sladje od naseg.
Možda su sklonili robu da obrišu rafove od prašine i tako toIdea poluprazna nestašice putera, pirinča i dosta toga. Jel konačno zatvaraju?
Pogledajte prilog 1822832Pogledajte prilog 1822833

Možda su sklonili robu da obrišu rafove od prašine i tako to![]()
Kod mene u ulici zatvorena jedna Idea posle 12 godina pocetkom meseca.Idea poluprazna nestašice putera, pirinča i dosta toga. Jel konačno zatvaraju?
Pogledajte prilog 1822832Pogledajte prilog 1822833
ovo me cudi da pises kad u idei imas milku od 300gr za nekih 380 dinara za razliku od maxija gde je mislim preko 500.Tri puta skuplja hrana, zatvore većinu objekata - još se poveća zarada!![]()
ovo je tema o ideiZašto jedino u lidlu srbija većina proizvoda na akciji ima logističkih poteškoća?!?? To nisam vido nigde širom EU.
Pogledajte prilog 1824267

mario i njegova mu suprugaUmalo da ponovo napišem ko još kupuje u Lidlu![]()
Samo opsesivno pratiš ove kataloge ništa strašnoU lidl jako retko svraćam jer:
Su cene više od idea, maxi, metroa.
Ono što je u lidlu na akciji po katalozima uglavnom je nedostupno tj uopšte ne postoji.
Zezni me tako nekoliko puta i aufidezen.

Još malo i evo prolećaPratim jer mi treba cerada za auto pisao sam u lidl temi![]()
pitanje je da li ti zaista i treba ta cerada 
?