- Poruka
- 22.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ne ides na one kitket kase kako se vec zovu?Danas smo zaglavili u idei na kasi, dinosaurus kucao sve pogrešno i onda smo čekali onu storno karticu jedno 15 minuta nigde je nije bilo. U zadnje vreme sam ovde kod mene u kraju počeo prvo da gledam ko je na kasi pa tek onda stanem u red. Ovde nisam imao izbora zbog cigara a radila samo jedna kasa. U maksiju je ista situacija.
sta ce joj cigare?Šta ti je to jel ono sam kucaš plaćaš? Ne može zbog cigara.
to je "zapis tare" jogurtIdea razbija sa cenama! Deru! Već nekoliko puta uđem i ništa ne kupim jbtkilo ipo jogurta neverovatnih 300 dinara! Globalni plan je da trgovci dižu cene i polako ukidaju hranu! Ko nije shvatio naebo je!
Prvo ekonomska kriza pa besmislena korona pa sad rat u ukrajini a samo dižu cene bez ikakve logike! Bogate se i ubijaju građane!
Pogledajte prilog 1365703
Lidl si zaboravio.Sto puta sam vozio preko tare i nikad nijedne krave, mora da su u to vreme u školi
A pazi obrazloženje našo si najskuplje u maxiju je 200 ko da imamo hiljade različitih prodavnica hahaha a ono samo maxi i idea lopovi![]()
pa dobro i zlatiborac na zlatiboru ima samo jednu brvnaruSto puta sam vozio preko tare i nikad nijedne krave, mora da su u to vreme u školi
A pazi obrazloženje našo si najskuplje u maxiju je 200 ko da imamo hiljade različitih prodavnica hahaha a ono samo maxi i idea lopovi![]()
Две године нисам ушла. И не намеравам.Idea šuri sa cenama prosto uđem i samo razgledam![]()
Зашто лопови?Koji lopovi cc