Idea

Screenshot_20230122-154004.png

Danas smo zaglavili u idei na kasi, dinosaurus kucao sve pogrešno i onda smo čekali onu storno karticu jedno 15 minuta nigde je nije bilo. U zadnje vreme sam ovde kod mene u kraju počeo prvo da gledam ko je na kasi pa tek onda stanem u red. Ovde nisam imao izbora zbog cigara a radila samo jedna kasa. U maksiju je ista situacija.
a sto ne ides na one kitket kase kako se vec zovu?
ja uvek tamo odmah zavrsim i nikog ne cekam.

Idea razbija sa cenama! Deru! Već nekoliko puta uđem i ništa ne kupim jbt z:shock: kilo ipo jogurta neverovatnih 300 dinara! Globalni plan je da trgovci dižu cene i polako ukidaju hranu! Ko nije shvatio naebo je!

Prvo ekonomska kriza pa besmislena korona pa sad rat u ukrajini a samo dižu cene bez ikakve logike! Bogate se i ubijaju građane!

IMG_20230623_170929.jpg

Idea razbija sa cenama! Deru! Već nekoliko puta uđem i ništa ne kupim jbt z:shock: kilo ipo jogurta neverovatnih 300 dinara! Globalni plan je da trgovci dižu cene i polako ukidaju hranu! Ko nije shvatio naebo je!

Prvo ekonomska kriza pa besmislena korona pa sad rat u ukrajini a samo dižu cene bez ikakve logike! Bogate se i ubijaju građane!

Pogledajte prilog 1365703
to je "zapis tare" jogurt
u maxiju litar kosta 200din..
taj jogurt je skup jer je kao od krava koje se hrane na obroncima planina.
da li je tako ne znam, da li je bolji od drugog jogurta ne znam, nisam ga probao ali i u idei imas jeftinije jogurte..ne kapiram sta si hteo da pokazes ovom fotkom..nadjes najskuplji i kritikujes... to je kao da si otisao u salon automobila, nasao najskuplji dzip i kazes "kako dizu cene"
ne dizu nista cene nego je taj jogurt prosto skuplji od drugog jer je kao zdraviji i kvalitetniji...e sad sto ti nisi upoznat sa kvalitetom i brendovima dalje od nosa, za victorinox si ovde pucao od smeha i pricao kako je kinesko sr.anje i ne znas pa se iscudjavas i mislis da su nabili cene to je druga stvar.

На страну то што деру са ценама, али њихов део са месом тако заудара :sad2:
Додуше, имају некад баш добре акције са супер картицом, али не могу да се јурим са њима.

Idea šuri sa cenama prosto uđem i samo razgledam 🤣🤣🤣
Две године нисам ушла. И не намеравам.
Имамо у близини маркет који је члан ДТМ-а, препоручујем свима да купују код њих.
Имају одличне цене и доста домаће робе.
Купујмо домаће.

Back