Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе то ће бити на попусту кад омекша мало.
Frondi je suv, bezukusan. Krš.Ide danas reklama na televiziji jaja 15 kom na akciji. Odem do prodavnice kaaaaad jaja ne postoje u supermarketu ispod beograđanke. Rade isto ono što sam primetio u hrvatskoj, imaju fantomske proizvode po reklamama i katalozima! Lažne akcije! Užasno malo robe koju su razvukli po rafovima mislim da im je magacin totalno prazan i da su pukli skroz!
Pogledajte prilog 1228642
Pogledajte prilog 1228648
Ovaj frondi šećeriš kupujem samo kada je na akciji
Pogledajte prilog 1228643
Znam da je Kraš, ali je krš.Kraš! Odličan je frondi al šećeriš za ne više od 100 din jer za te pare ima i čokolada u lislu 200 grama mlečne koliko oni inače traže.
Kod nas nema tog Frondija. Ali liči mi na Kraš Butons kekse. S tim da Butons ima 4% lješnjaka, a Frondi 2.5%. Butons ima više bjelančevina od Frondija, a manje masti, ugljikohidrata, šećera i soli.Frondi je suv, bezukusan. Krš.
Ovaj drugi link nema kod vas?Kod nas nema tog Frondija. Ali liči mi na Kraš Butons kekse. S tim da Butons ima 4% lješnjaka, a Frondi 2.5%. Butons ima više bjelančevina od Frondija, a manje masti, ugljikohidrata, šećera i soli.
https://www.kras.hr/hr/proizvodi/keksi-vafli-i-cajna-peciva/batons/batons-nougat
https://www.kras.hr/bih/proizvodi/keksi-vafli-i-cajna-peciva/batons/frondi-maxi-nougat
Ne, tog u Hrvatskoj nema za kupiti. Ima Kraš Butons, ali za Kraš Frondi nisam nikad čuo, do sad.Ovaj drugi link nema kod vas?
Kako ima na vasem sajtu, a nemate ga doma. Bas cudno.Ne, tog u Hrvatskoj nema za kupiti. Ima Kraš Butons, ali za Kraš Frondi nisam nikad čuo, do sad.
Ali vidiš da piše kras.hr/hr/ i kras.hr/bih/Kako ima na vasem sajtu, a nemate ga doma. Bas cudno.
na osnovu onog obecanja sad mu dodjes 100 dinaraДобио 1000 дин на наградној игри. А јес се Идеа отворила.![]()
До Идее ми треба за гориво 300 динI ja sam igrao tu igru, ali jos se nisam našao na spisku. Mnogo ima kome dali po crvenu.
Шаљу смс свима. Ако до сад ниси добио смс нема ништа од награде.Koliki spisak.Ne mogu da pošalju sms nego tako. Za 1 000 mora da se trazim. Najlakše mi po datumu i vremenu. Dobro je da sam sačuvao poruku da znam datum i vreme.
Hvala. Nisam. Bar da ne trazim.Шаљу смс свима. Ако до сад ниси добио смс нема ништа од награде.