Edmund
Poznat
- Poruka
- 7.102
Zarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože sačuvaj. Šta može kašičica Bekutana da učini po pitanju kremstosti što ne može majonezZarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
Znači ne stavljaš?Bože sačuvaj. Šta može kašičica Bekutana da učini po pitanju kremstosti što ne može majonez
Iskustva su poželjnaZnači treba da odgovorimo s Da/Ne
![]()
Nemam iskustvo, ali sme da se analizom predvidi potencijalno iskustvoIskustva su poželjna
Deca jedu malter i šta sve neDjeca ponekad jedu becutan
Becutan je odlična krijema za bebe.Što je becutan?
Molim da mi netko odgovori, osim @Kćerka Direktora Cirkusa, koja prema vlastitom priznanju jede po restoranima i pojma nema o kuhanju.
Tetka ti nema pojma (ona dosadna) , ti,ti, ti, ti osobo koja samo zaleđene pizze jedeš!Što je becutan?
Molim da mi netko odgovori, osim @Kćerka Direktora Cirkusa, koja prema vlastitom priznanju jede po restoranima i pojma nema o kuhanju.
šta je to "ruska salata"Zarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
hipsteri, jedu sve danas..Što je bekutan?
Vjerujem da ih bar obradi u mikrotalasnoj prije konzumacijeTetka ti nema pojma (ona dosadna) , ti,ti, ti, ti osobo koja samo zaleđene pizze jedeš!![]()
To je ono šareno za NG u činijišta je to "ruska salata"
Nemoj da stavim link na onaj tvoj upis, spremljen je pod favorites.Tetka ti nema pojma (ona dosadna) , ti,ti, ti, ti osobo koja samo zaleđene pizze jedeš!![]()
AjdeNemoj da stavim link na onaj tvoj upis, spremljen je pod favorites.
![]()
Olivier salata.šta je to "ruska salata"
Guđa s bekutanomAjde
Nemoj da ti opet pošaljem nešto zabavno u pp![]()
pa tako recite, da znamo o čemu se radiOlivier salata.
ObaveznoZarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
Daklem, koristiš li?Evo guglao sam, stvarno krema za bebe...
![]()