lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.456
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dobro za salatu kao dressssing
+1Što je bekutan?
Molim da mi netko odgovori, osim @Kćerka Direktora Cirkusa, koja prema vlastitom priznanju jede po restoranima i pojma nema o kuhanju.
To je dobro za salatu kao dressssing
ne ali ga koristim kao slag za tortuZarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
Odlična ideja, hvalane ali ga koristim kao slag za tortu
Ne koristim... i pametnije mi je da ne koristim... kada vidim što današnje domaćice trpaju u jelo.Daklem, koristiš li?
Mnogo pametan narod tu kod tebe, sad vidim - od malih nogu...Becutan je odlična krijema za bebe.
Kad postaneš tata kupovat ćeš često.
Masna i fina krijema. Djeca je ponekad jedu.
Pavelićeva mas je mnogo bolja... kuku mene šta napisa Pavelićeva ahahaha PAVLOVIĆEVABože sačuvaj... Kakva crna salata sa Becutanom....
Becutan samo u slatkiše.
Ne valja, mnogo je masna i ne miriše baš lepo.Pavelićeva mas je mnogo bolja... kuku mene šta napisa Pavelićeva ahahaha PAVLOVIĆEVA
Baš nemate ništa za jelo?Ne valja, mnogo je masna i ne miriše baš lepo.
Becutan mnogo bolji.
probaj sledeceg puta da unacis na kraju tovatnu mast, imace jos kremastiju stukturu nego sa bekutanomZarad fine kremaste strukture, da li stavljate žličicu bekutana na kraju u rusku salatu?
Hvala za toplu preporukuprobaj sledeceg puta da unacis na kraju tovatnu mast, imace jos kremastiju stukturu nego sa bekutanom
nema na cemuHvala za toplu preporuku
Па има код мене у пекари и бурек са сиромBaš nemate ništa za jelo?
Vidim ja nešto mi vuče na becutan dok sad jedem projaru za vječeruСамо подмазујем плех за пројару Бекутаном, да примамљивије мирише
Нисам пробала у руску да додам хмм