Ići sam na more?

koliko je bizarno otići sam na more preko turističke agencije?

da li će me drugi putnici gledati čudno?

gde u grčkoj za 300-500e? bitno mi je da je tiho za odmor, bez bučnih mladih.

mnogo si kontradiktoran sa pitanjima
ako hoces da se odmoris, pa ti treba mirno mesto za odmor, sta te briga kako ce drugi da te gledaju
a ako bi hteo na odmoru sa se druzis i upoznajes, sta te opet briga ko sta prica

- - - - - - - - - -

ne brine me nego nije mi prijatno kad me gledaju kao čudaka...

razmišljam i o sen tropeu, mnogo sam voleo onu seriju žandari, želja mi je da posetim to mesto, ali ne vidim da ga nase agencije nude

mene je sen trope razocarao kad sam ga videla uzivo

ne brine me nego nije mi prijatno kad me gledaju kao čudaka...

razmišljam i o sen tropeu, mnogo sam voleo onu seriju žandari, želja mi je da posetim to mesto, ali ne vidim da ga nase agencije nude

Zasto moras preko agenicije?

Prestani da razmisljas o tome sta rade drugi i uzivaj o onome sto te cini srecnim (sve dok je legalno i ne ugrozava druge).

To mozda vazi za muskarce, zene idu i da se odmore :lol:
Idu da smaraju, misle da to može za sića pare.A većina ide zbog tog što kaže Smorko...suša cele godine.

- - - - - - - - - -

Ih, kad bi mi vama verovali :lol:, a sve devojke s kojima sam bio su imale veci libido od mene.:lol:
To jes',al' šta's s ženama kad ne umeju da pričaju kad treba a i ako hoće, pričaju gluposti.

Nema tu ničeg bizarnog. Neće te drugi putnici gledati čudno. Otkud oni znaju gde si ti krenuo, i da li si krenuo sâm ili te neko čeka tamo, a i ne tiče ih se. Ako ti smatraš da će ti biti najbolje da ideš sâm, idi.

Što se tiče odredišta u Grčkoj, ako želiš neko tiho mesto, onda svakako ide u neko što manje. Ja sam bio samo jednom na letovanju u Grčkoj, u malom mestu Sarti na Sitoniji. Tako da je to jedino što mogu da ti preporučim. Dosta malo mesto i tiho (osim tokom špica na gradskom trgu, pa ni tad nije neka velika vreva), ako već ne želiš buku.

Back