...+ i --...

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mož' biti, al' ne mora da znači! :roll: Iz mog ugla gledanja, Ameba i Psiho su idealan spoj, a tebi,kako god da me okreneš-ja ti sledujem! ;) Pa, ti sad vidi. Radio, ne radio, svira ti radio! :roll: A, i šta će da ti fali...pa, moraš već jednom da se skrasiš! :shock: Hajd' ,da sačekamo ,možda još neka cica navrati, a ako imam sreće, i neće! E,onda ćemo da zaključamo i idemo u život. :lol: A, Amebicu uzimamo za zajedničku kumu...sve ovo je ona smućkala! :-P :-D

Astrodita:
a tebi,kako god da me okreneš-ja ti sledujem! ;) Pa, ti sad vidi. Radio, radio, radio! :roll: A, i šta će da ti fali...pa, moraš već jednom da :-D

...Ostavi me danas ovdi, samog...
...dodjesh kuci (ovdi), kasno nocu...
...pa yosh moram, da te , citiram, citiram, citiram...

...el smo zamenili uloge...?... :D ...

Zao mi je sto cu vas razocarati ,ali sok od paradajza ... jer inace ga i sada pijem dok vama kuckam poruku ... inace jos jednu stvar treba da znate : ne pijem alkohol uopste , ne pijem kafu , ne pusim cigare , ne drogiram se .... VEROVALI ILI NE !!!

Joj, Nicky...šta mi radiš? Dečko bez mane!? :shock: E, jesil' vid'o minone ko nas čuva ...i brani...na barikadama naše drage otadžbine...samo tako Nicky... Astrodita ti želi laku i lepu noć, i šalje ti sve svoje misli...dečaci... ne radite ništa, što i sama ne bih radila! ;) :-D

whitenicky:
Zao mi je sto cu vas razocarati ,ali sok od paradajza ... jer inace ga i sada pijem dok vama kuckam poruku ... inace jos jednu stvar treba da znate : ne pijem alkohol uopste , ne pijem kafu , ne pusim cigare , ne drogiram se .... VEROVALI ILI NE !!!
Ko ovde trazi devojku minon ili white?
Ja dobih pozivnicu pa reko da se javim sta treba da se ima ili nema ne citah s pocetka

...pa ya tamo ostavi sve shto mi pade napamet...u stavi itinu... ;)
...el trba yosh neshto...

...a kolko vidim ti ces oma pasti...morash napisati suprotno od lepa...

...pravicu se da nevideh...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back