- Poruka
- 5.005
srce, bas me zaboli za zeljka i radio teheran, pricamo o necemu drugom. o onome da nemate nacionalni identitet secas se?![]()
Bitno je da ga vi gradite uz Turski folklor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srce, bas me zaboli za zeljka i radio teheran, pricamo o necemu drugom. o onome da nemate nacionalni identitet secas se?![]()

nope, hoce da se upare![]()
Bitno je da ga vi gradite uz Turski folklor![]()

Drago mi je zbog te ljubavi, no ko je tu stariji ? Jal su Mrče sokolovi jali Muje u čadorima bijelim ?

znaci sad ces da krenes da se deklarises kao turcin?![]()

Pa recimo i da se deklarisem ko Turcin sto da ne, mozda se nama svidja da budemo Turci.
Bar bi bili manje licemjerni od vas sto ste ratovali sa Turcima a sladili se njihovim kolacima![]()

Samo da priznaju svu decu i da se venčaju u crkvi. Devica od Gvadalupe će ih blagosloviti ...

Ok malo si upleo i genetiku mada i ja znam neke stvari oko toga. Posto rece da se razumijes u halpogrupe onda si vjerovatno cuo da je Ilirski gen prema Svajcarskom institutu IGENEA najzastupljeniji u Bosni ali i medju svim Bosnjacima kako iz Bosne tako i Sandzaka racunajuci Crnu Goru.
Sto se tice izjasnjavanja o nacionalnosti ovde si sasvim u pravu.
Pa recimo i da se deklarisem ko Turcin sto da ne, mozda se nama svidja da budemo Turci.
Bar bi bili manje licemjerni od vas sto ste ratovali sa Turcima a sladili se njihovim kolacima![]()
mislis da je manje licemerno kad na drzavnu zastavu muslimani stave grb pod kojim su ih nekada krstasi ubijali?![]()

NIje to Đilasova ambicija, već ambicija kralja Nikole, a i samijeh pravoslavnijeh Ercegovaca. Kad je počeo Prvi svj.rat crnogorska je vojska stigla do Mostara i Sarajeva, a onda su Srbi pukli i Nikola je poša njih spašavat, dok mu nijesu glave došli. Srbska posla. Da nije tako činjeo, drugčije bi se karte dijelile 1918.
Kapetan: sedite braco srbi sinovi obilica sigurno ste gladni,pocastite se urmasicama i baklavama valja nam sutra ratovati.
Vojnici: Ali kapetane ratujemo sa Turcima a jedemo njihove kolace![]()

Bitno je da ga vi gradite uz Turski folklor![]()
plagijat
![]()
i original
![]()
fica II dok se spremao za krstaski pohod![]()
mislis da je manje licemerno kad na drzavnu zastavu muslimani stave grb pod kojim su ih nekada krstasi ubijali?![]()
Nema kod Nemanjića , jel'da .. više im je bilo stalo do vizantijske heraldike no do veza sa Anžuvincima ..
"Godine 1888. dva zlatna ljiljana su uneta na grb Kraljevine Srbije kao simbol njenog kontinuiteta sa dinastijom Kotromanića. Ljiljani nisu bili na grbu Države SHS, Kraljevine Jugoslavije, ni SFRJ, ali su se ponovo pojavili na grbu i zastavi nezavisne Srbije 2006."
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Љиљан_(хералдика)
Kako ćete se pozivat na kontinuitet sa Kotromanićima - mogli ste onda staviti i turski mjesec i zvijezdu ..
cask sta vise, prvi kotromanic se krunisao po pravoslavnim obicajima u srpskom manastiru 
Anžuvinci su bili Dušanovi neprijatelji ..
Anžuvinci su bili Dušanovi neprijatelji ..

koliko se secam, a dobro se secam, kotromanici nisu bili muslimani.cask sta vise, prvi kotromanic se krunisao po pravoslavnim obicajima u srpskom manastiru
![]()
Ma šta mi kažeš .. pa i Nemanjići su više bili katolici , i kraljevsku krunu su dobili od pape .. nego Rasto Nemanjić nije dobio poziciju biskupa,
pa su se snašli na drugoj strani ..
A u Francuskoj je bilo i patarena - to su onda bila naša braća po vjeri ..

Јел ба туркињо, како ти као женско можеш подржавати ислам који од жене прави робињу и сексуални објекат...ђе је ту слобода и демократија о којој пичате? Ако подржаваш ислам , онда подржаваш и хареме ђе би ти била само једна од буљука других була? Како ти то може као људском бићу којег је Бог стврио са слободном вољом на одлучивање бити фино?