Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Е лјуди ко је овде најпаметнији и најоригиналнији лик на форуму? Ај' гласајте, али онако искрено, стварно ме занима.
Унапред захвалан на информацијама!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuba82:Е лјуди ко је овде најпаметнији и најоригиналнији лик на форуму? Ај' гласајте, али онако искрено, стварно ме занима.
Jel' mogu da dam sebi glas?Ljuba82:Е лјуди ко је овде најпаметнији и најоригиналнији лик на форуму? Ај' гласајте, али онако искрено, стварно ме занима.
Hoćeš informaciju? E, pa i ti utuci bar 100 h interneta pa ćeš znati.Ljuba82:Е лјуди ко је овде најпаметнији и најоригиналнији лик на форуму? Ај' гласајте, али онако искрено, стварно ме занима.
Queen_:Ubedljivo najduhovitiji i najšarmantniji je Dellboy 011. Od žena u ovoj kategoriju bez konkurencije je Apotekarka. U konkurenciji najpametnijih ima mnogo kandidata, da ne kažem skoro svi
Ej, ne moze to tako, jedan po jedan i bez prevara i glasova mrtvih, ovaj gostiju.bundeva:josh sto glasova za mene...pishi tamo
Ma,jel' ti ja na gosta lichim?!! :shock: :shock: :shock: :?Кулиража:Ej, ne moze to tako, jedan po jedan i bez prevara i glasova mrtvih, ovaj gostiju.bundeva:josh sto glasova za mene...pishi tamo
Provali me covek, no nema veze opet mi to lici ne delo Ruske mafije ili neke druge domace humanitarne nevladine organizacijebundeva:mdaa kao ne zna da ovde gosti ne mogu da glasaju...vidis sta je propaganda :wink:
Cekaj ne moze to tako, ja cu da se zalim....cim casti naravno.Ljuba82:Ево свечано објављујем да је апсолутни победник младић који себе назива "bundeva" са 105 гласова + споран Недин......од 10 уписаних гласача:wink:
Е сад мораш да частиш...поготово непристрасне чланове ширија 8)