I tako

:lol: i ja, ali sam zapravo najvestija u postavljanju inspirativnih pitanja tako da doticni/a provede sve vreme pricajuci o sebi (i sjajno se zabavljajuci), da ni ne provale da je moj angazman bio minimalan...

Jao, isto to radim.
Ali meni se desava da mi potpuno nepoznati ljudi ispricaju stvari koje niko ne zna.
Da vidis sta sam sve u stanju da saznam u potpuno normalnim situacijama tipa, celo drustvo u sobi, ja odem do kuhinje po cips, necija zena/devojka za mnom i ja saznam da je zena pokusala da se ubije pre 3 meseca. :eek:
Ili tip koga sam videla 3 puta u zivotu mi isprica da je bio u zatvoru.
Ponekad mi se cini da sam samo ja u stanju da vidim da neko ima rogove i kopita a sedi sasvim normalno medju ljudima i kad mu pogledam u kopita, on mi sa poverenjem klimne glavom. :lol:

ma to se svima desva (ili bar meni :lol: )
mislim da je to posledica cinjenice da je ljudima najlakse da pricaju sa nekim koga slabo znaju i ko zapravo nece ni moci da ih osudjuje ili bilo sta slicno...oni se olaksaju,prebace teret na nekog kome do tog tereta zapravo nije ni stalo,i svi srecni :)

Jao, isto to radim.
Ali meni se desava da mi potpuno nepoznati ljudi ispricaju stvari koje niko ne zna.
Da vidis sta sam sve u stanju da saznam u potpuno normalnim situacijama tipa, celo drustvo u sobi, ja odem do kuhinje po cips, necija zena/devojka za mnom i ja saznam da je zena pokusala da se ubije pre 3 meseca. :eek:
Ili tip koga sam videla 3 puta u zivotu mi isprica da je bio u zatvoru.
Ponekad mi se cini da sam samo ja u stanju da vidim da neko ima rogove i kopita a sedi sasvim normalno medju ljudima i kad mu pogledam u kopita, on mi sa poverenjem klimne glavom. :lol:

Isto :) Sta ja sve znam o nekim ljudima, to ne zna ni njihova majka, ni muz, ni zena... a mene recimo tek upoznali to vece. I uopste mi nije jasno zasto mi sve to govore - ja uopste nemam simpaticnu facu (recimo, topli pogled srne) pa da se opuste... malo mi je tu misteriju razresio jedan bivsi, to je tip koji me je ostavio jer je meni, navodno, sve normalno, pa bi covek mogao pored mene i da poludi, a ja ne bih zvala doktora... mozda mi zato sve i svasta pricaju, jer ne reagujem negativno, ne trgnem se, ne napravim facu, ko zna... :lol:

ma to se svima desva (ili bar meni :lol: )
mislim da je to posledica cinjenice da je ljudima najlakse da pricaju sa nekim koga slabo znaju i ko zapravo nece ni moci da ih osudjuje ili bilo sta slicno...oni se olaksaju,prebace teret na nekog kome do tog tereta zapravo nije ni stalo,i svi srecni :)

To je kod Vudi Alena u filmu Crimes& Misdemeanors... kad mu onaj tip na zurci usput prizna da je ubica :)

Apsurdno je da ma kako s nekim da sam prekinula komunikaciju uvek mogu da se vratim u pricu, ja sam uvek puna price, a sa ljudima sa kojima sam bila na I TAKO se odavno vise ne vidjam, sada kad koga vidim, stvarno se i sita ispricam i nevidjeno obradujem

da li vas se desava da ne znate sta da progovirte sa osobom koju btw znate i to dobro..cak previse dobro..nego onako neprijatna tisina..muk koji prosto ne prija....i sta kazete..da li se trudite da nesto ucinite sa konverzacijom..ja sam to nekad mogla...to da prosto silim razgovor...sad cutim..da se prekrsti covek i rukom i nogom...ja da cutim...a ako i progovorim..kazem..I TAKO.... sta vi..imate li jos snage za mucenje i silenje razgovora..cutite li ili se trudite da razbijete muk..desava li vam se uopste tako nesto

Naravno...Imam gomilu drugarica koje znam jos iz osnovne skole ili su mi komsinice i koje su stvarno dobre devojke i pametne i sve to ali jednostavno ne mogu da razgovaram sa njima...postoje ljudi koji nam prijaju i oni koji nam ne prijaju...Kao i kad sretnes lepog decka i pomislis kako je lep ali ne bi mogla da se zabavljas sa njim jer ti se ne svidja a mogla bi da se vucaras sa nekim ko nije ni lep niti bilo sta drugo ali te zato privlaci... Tako je i sa drugaricama...Sa nekima jednostavno nemate sta da pricate...Ja licno izbegavam takve devojke...OK javim im se na ulici, mogu da im ucinim uslugu ali ne i da ispijam kafe sa njima...

da li vas se desava da ne znate sta da progovirte sa osobom koju btw znate i to dobro..cak previse dobro..nego onako neprijatna tisina..muk koji prosto ne prija....i sta kazete..da li se trudite da nesto ucinite sa konverzacijom..ja sam to nekad mogla...to da prosto silim razgovor...sad cutim..da se prekrsti covek i rukom i nogom...ja da cutim...a ako i progovorim..kazem..I TAKO.... sta vi..imate li jos snage za mucenje i silenje razgovora..cutite li ili se trudite da razbijete muk..desava li vam se uopste tako nesto

S kim ne mogu da pricam, izbegavam ga. Ne druzim se sa osobama sa kojima treba da silim chashicu caskanja.

A u ljubavnom odnosu: kad nestane reci, pocinje muk, a kad pocne muk, to podseca na grob, a kad pomislimo na grob, osetimo strah od gushenja u jami. I tad zelimo da se nekako ischupamo odatle, vapimo za slobodom, za vazduhom ...da bismo prodisali, povratili snagu, ponovo se rodili da sricemo nove reci.

dešava...
...grozna situacija...

Desava se. Nekad silim, nekad i ja cutim, zavisi od raspolozenja i mog i te osobe. Ako vidim da je negativno raspolozenje onda jednostavno kazem da imam jos nekih obaveza i pozdravim se.

S kim ne mogu da pricam, izbegavam ga. Ne druzim se sa osobama sa kojima treba da silim chashicu caskanja.

A u ljubavnom odnosu: kad nestane reci, pocinje muk, a kad pocne muk, to podseca na grob, a kad pomislimo na grob, osetimo strah od gushenja u jami. I tad zelimo da se nekako ischupamo odatle, vapimo za slobodom, za vazduhom ...da bismo prodisali, povratili snagu, ponovo se rodili da sricemo nove reci.

ajme jeko..strasno....smrc....bas grozno zvuci

Jako retko, oko mene sve neki brbljivci, nema vremena za takve pauze... :p

Back