gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Ја супер умем да ћутим.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја супер умем да ћутим.![]()
i ja, ali sam zapravo najvestija u postavljanju inspirativnih pitanja tako da doticni/a provede sve vreme pricajuci o sebi (i sjajno se zabavljajuci), da ni ne provale da je moj angazman bio minimalan...
Jao, isto to radim.
Ali meni se desava da mi potpuno nepoznati ljudi ispricaju stvari koje niko ne zna.
Da vidis sta sam sve u stanju da saznam u potpuno normalnim situacijama tipa, celo drustvo u sobi, ja odem do kuhinje po cips, necija zena/devojka za mnom i ja saznam da je zena pokusala da se ubije pre 3 meseca.
Ili tip koga sam videla 3 puta u zivotu mi isprica da je bio u zatvoru.
Ponekad mi se cini da sam samo ja u stanju da vidim da neko ima rogove i kopita a sedi sasvim normalno medju ljudima i kad mu pogledam u kopita, on mi sa poverenjem klimne glavom.![]()
ma to se svima desva (ili bar meni)
mislim da je to posledica cinjenice da je ljudima najlakse da pricaju sa nekim koga slabo znaju i ko zapravo nece ni moci da ih osudjuje ili bilo sta slicno...oni se olaksaju,prebace teret na nekog kome do tog tereta zapravo nije ni stalo,i svi srecni![]()
da li vas se desava da ne znate sta da progovirte sa osobom koju btw znate i to dobro..cak previse dobro..nego onako neprijatna tisina..muk koji prosto ne prija....i sta kazete..da li se trudite da nesto ucinite sa konverzacijom..ja sam to nekad mogla...to da prosto silim razgovor...sad cutim..da se prekrsti covek i rukom i nogom...ja da cutim...a ako i progovorim..kazem..I TAKO.... sta vi..imate li jos snage za mucenje i silenje razgovora..cutite li ili se trudite da razbijete muk..desava li vam se uopste tako nesto
da li vas se desava da ne znate sta da progovirte sa osobom koju btw znate i to dobro..cak previse dobro..nego onako neprijatna tisina..muk koji prosto ne prija....i sta kazete..da li se trudite da nesto ucinite sa konverzacijom..ja sam to nekad mogla...to da prosto silim razgovor...sad cutim..da se prekrsti covek i rukom i nogom...ja da cutim...a ako i progovorim..kazem..I TAKO.... sta vi..imate li jos snage za mucenje i silenje razgovora..cutite li ili se trudite da razbijete muk..desava li vam se uopste tako nesto
S kim ne mogu da pricam, izbegavam ga. Ne druzim se sa osobama sa kojima treba da silim chashicu caskanja.
A u ljubavnom odnosu: kad nestane reci, pocinje muk, a kad pocne muk, to podseca na grob, a kad pomislimo na grob, osetimo strah od gushenja u jami. I tad zelimo da se nekako ischupamo odatle, vapimo za slobodom, za vazduhom ...da bismo prodisali, povratili snagu, ponovo se rodili da sricemo nove reci.
ajme jeko..strasno....smrc....bas grozno zvuci
Svaka romanticna iluzija vapi za surovim realistom da je opasulji.![]()
ma sve je to tako....ali ja necu i nedam...umetnost je ne dati..lako je stati na dve noge..a?
Nije lako kada ima trnja.
zato postoje krila...treba ih imati ..onda leprsas iznad![]()
e bash toI tako....
Jako retko, oko mene sve neki brbljivci, nema vremena za takve pauze...da li vas se desava da ne znate sta da progovirte sa osobom koju btw znate i to dobro..cak previse dobro..nego onako neprijatna tisina..muk koji prosto ne prija....i sta kazete..da li se trudite da nesto ucinite sa konverzacijom..ja sam to nekad mogla...to da prosto silim razgovor...sad cutim..da se prekrsti covek i rukom i nogom...ja da cutim...a ako i progovorim..kazem..I TAKO.... sta vi..imate li jos snage za mucenje i silenje razgovora..cutite li ili se trudite da razbijete muk..desava li vam se uopste tako nesto