ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.144
Moze Beloruskinja, ali samo ako glasa za LukasenkaTreba maticaru da podnese dokaz da je glasala za celavog
![]()
I da za overen dokaz taksu plati drzavi srbiji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze Beloruskinja, ali samo ako glasa za LukasenkaTreba maticaru da podnese dokaz da je glasala za celavog
![]()
Shvatio sam samo jedno.Da Banaćanin hoće da mu se devojka zove Đana.Moraće da se infiltrira međ' cigane i prošvercuje u Italiju.Drugog leka mu nema.
Shvatio sam samo jedno.Da Banaćanin hoće da mu se devojka zove Đana.Moraće da se infiltrira međ' cigane i prošvercuje u Italiju.Drugog leka mu nema.
Не знам шта гледају те на селу, ал' ове у граду начисто је упропастила серија - Секс и град.![]()
I vuk sit i ovce na broju. Svaka cast!!!
Kvaka je da ti seljaci koji se zene Albankama izdaju srpske nacionalne interese koji kazu da ne smemo imati nista sa Albancima, i da treba da budemo dva odvojena drustva, jer su oni losi ljudi kojima je Ceku heroj, a mi smo dobri ljudi kojima je Taci zlocinac. Nema mesanja.
Oni koji bi da se zene a uvideli da Srpkinje izdaju nacionalni interes Republike Srbije jer nece da se udaju i radjaju Srbe. E pa kad one nece onda ce se srpski seljaci zeniti Albankama.
Problem na selu je sto se mlade zene mnogo lakse odlucuju na odlazak u grad jer za njih nema posla na selu. No voleo bih da vidim sta bi tatko rekao svome sinu Vukasinu da mu ovaj kaze da ostavlja traktor, kukuruz, zivinu i stoku njemu i dedi pa nek se snadju kako znaju i umeju a on ode u grad da bude sanker. Muskarci tako ostaju prikovani za porodicnu zemlju a mlade zene trbuhom za kruhom odlaze u gradove.
to je tako ...medjutim dok te seljanke shvate da su umesto gazdarica u selu postale cistacice...bebisiterke uvek na usluzi ili prostitutke da bi prezivele u najgorim slucajevima..pa nadju opet nekog propalog gradjanina bez stana i stalnog zaposlenja i kao socijalni slucajevi se okace drzavi oko vrata dok seoska gazdinstva propadaju---uzas...a ja znam mnoge seljanke koje mnogo kvalitetniji i lepsi zivot imaju na selu nego mnoge gradjanke...ali ???
drzava je tu najveci krivac...trebalo je 70-tih razviti infrastrukturu u selima...obrazovati na svaki nacin seljake...druga bi pesma sad bila...ali ???