I tako oženi on 15-ak godina mlađu Đanu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I vuk sit i ovce na broju. Svaka cast!!!

ovim se resavaju problemi u obe drzave....u albaniji se udaju albanke koje bi ostale same jel su muskarci u pecalbarstvu po belom svetu...a u srbiji bi se konacno pozenile seoske momcine koji su vec u godinama kad bi bioloski trebali i dede biti...samo ovde gube srpkinje koje su se i previse pokondirile i potpale pod uticaj zapadne holivudske propagande utkane u filmove i serije koje propagiraju zensku nezavisnost i samostalnost izrazen kroz deformisani feminizam....ne znam dal bi porez na neozenjenog ili neudatu do recimo 35 godine doneo neke pozitivne promene..??? barem od tih para koje bi trebalo usmeriti u decije dodatke i omoguciti bolji zivot deci koja ce kad porastu puniti drzavni budzet koji ce morati brinuti o samcima-samicama pod stare dane...

Kvaka je da ti seljaci koji se zene Albankama izdaju srpske nacionalne interese koji kazu da ne smemo imati nista sa Albancima, i da treba da budemo dva odvojena drustva, jer su oni losi ljudi kojima je Ceku heroj, a mi smo dobri ljudi kojima je Taci zlocinac. Nema mesanja.

Oni koji bi da se zene a uvideli da Srpkinje izdaju nacionalni interes Republike Srbije jer nece da se udaju i radjaju Srbe. E pa kad one nece onda ce se srpski seljaci zeniti Albankama.

Problem na selu je sto se mlade zene mnogo lakse odlucuju na odlazak u grad jer za njih nema posla na selu. No voleo bih da vidim sta bi tatko rekao svome sinu Vukasinu da mu ovaj kaze da ostavlja traktor, kukuruz, zivinu i stoku njemu i dedi pa nek se snadju kako znaju i umeju a on ode u grad da bude sanker. Muskarci tako ostaju prikovani za porodicnu zemlju a mlade zene trbuhom za kruhom odlaze u gradove.

Oni koji bi da se zene a uvideli da Srpkinje izdaju nacionalni interes Republike Srbije jer nece da se udaju i radjaju Srbe. E pa kad one nece onda ce se srpski seljaci zeniti Albankama.

И на крају испаде да су криве Српкиње што ови за 50 година нису успели да наџу жену.Па нису бре све Српкиње у Београду или по друге градове.Мислио сам да се ово само нама дешава.

Problem na selu je sto se mlade zene mnogo lakse odlucuju na odlazak u grad jer za njih nema posla na selu. No voleo bih da vidim sta bi tatko rekao svome sinu Vukasinu da mu ovaj kaze da ostavlja traktor, kukuruz, zivinu i stoku njemu i dedi pa nek se snadju kako znaju i umeju a on ode u grad da bude sanker. Muskarci tako ostaju prikovani za porodicnu zemlju a mlade zene trbuhom za kruhom odlaze u gradove.

to je tako ...medjutim dok te seljanke shvate da su umesto gazdarica u selu postale cistacice...bebisiterke uvek na usluzi ili prostitutke da bi prezivele u najgorim slucajevima..pa nadju opet nekog propalog gradjanina bez stana i stalnog zaposlenja i kao socijalni slucajevi se okace drzavi oko vrata dok seoska gazdinstva propadaju---uzas...a ja znam mnoge seljanke koje mnogo kvalitetniji i lepsi zivot imaju na selu nego mnoge gradjanke...ali ???
drzava je tu najveci krivac...trebalo je 70-tih razviti infrastrukturu u selima...obrazovati na svaki nacin seljake...druga bi pesma sad bila...ali ???

to je tako ...medjutim dok te seljanke shvate da su umesto gazdarica u selu postale cistacice...bebisiterke uvek na usluzi ili prostitutke da bi prezivele u najgorim slucajevima..pa nadju opet nekog propalog gradjanina bez stana i stalnog zaposlenja i kao socijalni slucajevi se okace drzavi oko vrata dok seoska gazdinstva propadaju---uzas...a ja znam mnoge seljanke koje mnogo kvalitetniji i lepsi zivot imaju na selu nego mnoge gradjanke...ali ???
drzava je tu najveci krivac...trebalo je 70-tih razviti infrastrukturu u selima...obrazovati na svaki nacin seljake...druga bi pesma sad bila...ali ???

Kako da ti kažem, u vojvodini, u plodnom Banatu, kuća u slu pokraj Vršca košta 2,000-7,000 Evra. Sa sve zemljom pride.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back