I...sta upisujete??? :?

Кулиража:
Bliznakinja:
што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:

Ako za to mozes reci da je normalna onda... :? :? :shock: nesto nije u redu s tobom.
Da je poslednja skola na svetu ne bih je upisao, no dobro
Svako bira svoju stazu... ne obeshrabrujte je zbog toga...

Alexandra9:
Кулиража:
Bliznakinja:
што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:

Ako za to mozes reci da je normalna onda... :? :? :shock: nesto nije u redu s tobom.
Svako bira svoju stazu... ne obeshrabrujte je zbog toga...
upravo tako...

bleach:
miloshjan:
He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.
ko je ortak?
mislim, koji smer i smena?

On je upisao prirodni, ali je lako prepoznatljiv: on jedini covek koga ja znam a da ima prirodno plavu kosu.

miss:
i zato u strucne skole idu oni koji nece ili ne mogu da uce ili su im roditelji u fazonu "ste ce ti to u zivotu"

Pa tebi stvarno nije lako. Otkud ti tako glupa ideja.
Znas zasto sluze srednje strucne, a zasto gimnazije? Ne brini ako ne znas nije strasno objasnicu ti ja.

E vidis gimnazije sluze za one koji se uglavnom nisu opredelili sta se biti u zivotu (ne mora to bude tako uvek). A strucne sluze za one koji su resili sta ce biti u zivotu, pa da ranije pocnu da se usavrsavaju. Evo ti mene, kao najboljeg primera. Ja znam, bicu programer kad porastem i zasto bih isao u gimnaziju, kada za takvo zanimanje postoji strucna skola u kojoj mogu dosta toga da naucim, dok u gimnaziji jedva da se nesto i nauci iz te oblasti. I samo da napomenem da sam imao bodova za vise od pola gimnazja u Beogradu. A znam lika koji je imao 100 i nesto bodova, a upisao je Teslu, pa vi vidite :wink: .

Кулиража:
Bliznakinja:

Хмм...не знам што би била лоша школа :?
Но ,небитно ,то је мој избор..мени ће бити ''лоше'' :roll:

Bliznakinja:
Кулиража:
Bliznakinja:

izvini, koliko si ti imala bodova? I koliko si želja navela u formularu?

sweet_A:
Bliznakinja:
Кулиража:
Bliznakinja:

Имала сам 75,5 поена ....
Навела сам једну жељу ...
Ја се усписујем под ванредним условима...ма небитно...није прича за форум..

Bliznakinja:
sweet_A:
Bliznakinja:
Кулиража:
Bliznakinja:

Имала сам 75,5 поена ....
Навела сам једну жељу ...
Ја се усписујем под ванредним условима...ма небитно...није прича за форум..

Veza, mala, a? :D

па не бих баш тако назвала.... :?
ја сам прошле године била болесна ,па су ми дали препоруку за две школе,да се упишем у једну без обзира колико поена имала....тако да сад чекам други круг да бих се уписала...

miloshjan:
miss:
i zato u strucne skole idu oni koji nece ili ne mogu da uce ili su im roditelji u fazonu "ste ce ti to u zivotu"

Pa tebi stvarno nije lako. Otkud ti tako glupa ideja.
Znas zasto sluze srednje strucne, a zasto gimnazije? Ne brini ako ne znas nije strasno objasnicu ti ja.

E vidis gimnazije sluze za one koji se uglavnom nisu opredelili sta se biti u zivotu (ne mora to bude tako uvek). A strucne sluze za one koji su resili sta ce biti u zivotu, pa da ranije pocnu da se usavrsavaju. Evo ti mene, kao najboljeg primera. Ja znam, bicu programer kad porastem i zasto bih isao u gimnaziju, kada za takvo zanimanje postoji strucna skola u kojoj mogu dosta toga da naucim, dok u gimnaziji jedva da se nesto i nauci iz te oblasti. I samo da napomenem da sam imao bodova za vise od pola gimnazja u Beogradu. A znam lika koji je imao 100 i nesto bodova, a upisao je Teslu, pa vi vidite :wink: .

procitaj ceo text koji sam tamo napisala pa me obavesti da li postoji isti razlog za upisivanje gimnazije koji si i ti rekao:sa 15 godina NE ZNAMO sta zelimo da radimo u zivotu i jos nismo zreli da tako razmisljamo i najbolje je da upisemo gimnaziju ako vec hocemo i mozemo da ucimo....ja je uipsala prosle god i nisam se pokajala... 8)

Ja upisala zemunsku gimnaziju :D Oduwek sam zelela gimnaziju mada owde u moj shkoli uglawnom swi odlazili u ekonomske,moc i ta sr****:) Mada owe godine ih je bash dosta otishlo u gimn. bash me chudi..Al iz cele shkole nas troje u zemunsku i to ja jedina na drushtweni smer uzas :) al dobro,natji tju nowo drushtwanjce :wink: 8) 8) 8)

Back