I sta cemo sad?

kapetanmark

Legenda
Banovan
Poruka
55.726
autorska tema

Nedavno su studenti u blokadi psotavili 6 ti zahtev koji je zahtevao odgovornost svih onih koji su dopustili da predsednik na INTENZIVNOJ NEGI poseti tesko povredjena lica sa gomilom kameram i pratioca...

Znamo da je na INTENZIVNOJ NEGI ZABRANJEN ULAZ SVIMA OSIM MEDICINSKOM OSOBLJU SA INTENZIVNE NEGE!
ulazak tamo od strane civila ravan je recimo pokusaju ubistva... pogotovo kada su rane od posledice pozara kada je ostecena koza kao prvi stub odbrane...

Predsednik je odgovorio studentima :

Niko me nije pustio da uđem na intenzivnu njegu kod povređenih iz požara, sam sam ušao. I šta ćemo sad ???​

Bahat odgovor, kojim je opet stao iznad svih, iznad svake institucije i strogih pravila NA INTENZIVNOJ NEGI..neverovatan odgovor.

Pa kako je onda preminuo?

Pre dva dana STOJANCE STEFANOV na zalost preminuo.

1745098695447.png

I STA CEMO SAD ?

...

autorska tema

Nedavno su studenti u blokadi psotavili 6 ti zahtev koji je zahtevao odgovornost svih onih koji su dopustili da predsednik na INTENZIVNOJ NEGI poseti tesko povredjena lica sa gomilom kameram i pratioca...

Znamo da je na INTENZIVNOJ NEGI ZABRANJEN ULAZ SVIMA OSIM MEDICINSKOM OSOBLJU SA INTENZIVNE NEGE!
ulazak tamo od strane civila ravan je recimo pokusaju ubistva... pogotovo kada su rane od posledice pozara kada je ostecena koza kao prvi stub odbrane...

Niko me nije pustio da uđem na intenzivnu njegu kod povređenih iz požara, sam sam ušao. I šta ćemo sad ???​

Bahat odgovor, kojim je opet stao iznad svih, iznad svake institucije i strogih pravila NA INTENZIVNOJ NEGI..neverovatan odgovor.

Pogledajte prilog 1716954

I STA CEMO SAD ?

...
Ne odustajati I pomagati studentima na sve potrebne i moguce nacine!!!!

aca_jankovic66
1d
Јадни Стојане. Два Малера за кратко време. Преживе пожар ал прецедника немогаше

pantelicmilan971
1d

Da nije sučajno bolnička infekcija?

layer_yoga
1d

Lakse povredjen? Decko je imao preko 27% opekotina na telu I tesko ostecenje pluca od dima. To je informacija njihovog ministarstva zdravlja. Dakle Neandrej je svesno ugrozio zivot vec veoma tesko povredjene osobe zarad svojih poena. Ako ne verujete, guglujte, cak su I pro rezimski midiji to pisali.

autorska tema

Pogledajte prilog 1716954

I STA CEMO SAD ?

...

Ništa. Srbija nije pravna država sa uređenim sistemom i zakonima koji se poštuju.

Ovde se kriminalci neguju i nagrađuju. Što je neko pokvareniji, može da više uspe u Srbiji

И шта ћемо сад ?
drugi put cemo da slusamo mene, a ne tebe, ako se secas da si bio samo za ostavku milosa vucevica, a ne i aljeka, koga si branio, kao ne zna on sve, varaju ga iza ledja?
a sada? vidis da je ubio coveka? a jel znas zasto je to uradio tako osiono? da se vi svi preplasite jer je spreman da zavodi teror i uvede vas cak i u gradjanski rat, jer je bolesnik i gad

znaci, hladne glave, traziti krivicne odgovornosti redom kako su studenti napisali u zahtevima

Srbija je izrazito patolosko drustvo gde mafija vlada; tako da je i ocekivano da diktator koji je potpuno nelegitiman i nelegalni predsednik Drzave, ponasa tako sto svakodnevno krsi Ustav i i krivicni zakonik Srbije.

Taj Vucic/SNS sistem nasilja, pretnji i reketiranja koji su uspostavili u Srbiji je potpuna patologija.

Srbija je izrazito patolosko drustvo gde mafija vlada; tako da je i ocekivano da diktator koji je potpuno nelegitiman i nelegalni predsednik Drzave, ponasa tako sto svakodnevno krsi Ustav i i krivicni zakonik Srbije.

Taj Vucic/SNS sistem nasilja, pretnji i reketiranja koji su uspostavili u Srbiji je potpuna patologija.
Nažalost, naša patologija... zato se toliko i zapatilo. Žabokrečina uvek peva ode o svojoj vanvremenoj utopiji gde se sve razguljuje potaman...

Nažalost, naša patologija... zato se toliko i zapatilo. Žabokrečina uvek peva ode o svojoj vanvremenoj utopiji gde se sve razguljuje potaman...
od 40tih je to

ni 27 mart 41ve nije dosao tek takovec potkupljivnajem srba od engleza...

pa 43 otvorena podrska pirgavaca titoistima

potom 45ta do danas, diktat titin uz nesrbe i prodane srbe, do 91 kada je na sceni jednopartijski sistem
uvodjenjem visepartijskog sistema ili toboz demokratije 90te, isti taj sistem koji je vladao do 90te je uemsto jedne partije do tada napravio par pozicionih i desetine opozicionih raznih nvo aktivista ovih onih...

da u datim momentima uanrednim decenijama menjaju se popute renesanse, preletaca kako sta bdue odgovaralo u dtaom momentu...

sve to isti sistem
pa onda prosle godine imas slucaj da dinka gruhonjica koji je rekao da ce rusiti srpske crkve i praviti pabove , BRANE DRASKOVIC CANAK MARINIKA STEFANOVIC a studente koji su tada ustali protiv njega nazivaju fasistima i novimcetnicima... dakle agentska bagra brane svog kolegu agenta udbe

imas priemre kao recimo ovih dana i juce gde udbasko pseto lecic gostuje na svinjformeru... toboz opozicionar do sad...pre toga bio na tv tanjug sa cedom praskom...

sve su to igraci udbe tj sistema koji drzi poziciju i opoziciju kao i bjelogrlic kesic...

studenti ruse taj sistem i narod je progledao konacno. dobar deo naroda.

To je dnevna politika vekova... Nikog više ni taj kusur ne zanima... 21.je vek, treba progledati...tek. :cool:
прогледали смо тај систем (поѕиција плус опоѕиција) иде у канту ѕа вјек вјекова

студенти су се дистанцирали тих опоѕиционих олоша 01.02.2025.

ништа ти не брини!

Ništa. Srbija nije pravna država sa uređenim sistemom i zakonima koji se poštuju.

Ovde se kriminalci neguju i nagrađuju. Što je neko pokvareniji, može da više uspe u Srbiji
dobar deo naroda je ljigav, a i izgubljen u vremenu i prostoru...direktor bolnice, gde ke ovaj nesrecnik umro, trebao bi bar ostavku da podnese i zamoli za oprostaj roditelje ovog pokojnika...a mogao bi da optuzi Umobolnika za smrt Stojanceta

Back