Ушао сам на силу, и шта ћемо сад?

Interesantno da se ne sjecas.Pitaj npr.de sistija sta misli o tome i one koji mu aplaudiraju.

А да питам ја тебе, зашто не осудиш део Срба из Српске који подржавају злотвора у замену за сендвич и три црвене?

Ја овде у Србији то редовно радим за своје комшије, а не сећам се да си ти осудила такве ствари.

А да питам ја тебе, зашто не осудиш део Срба из Српске који подржавају злотвора у замену за сендвич и три црвене?

Ја овде у Србији то редовно радим за своје комшије, а не сећам се да си ти осудила такве ствари.
A zasto bih ih osudjivala?
Taj "zlotvor"o kome pricas je trenutni zakonski predsjednik Srbije,dakle njen predstavnik kog su izabrali njeni gradjani i u neku ruku predstavnik svih Srba.
I kao sto u Srbiji ima pristalice,tako ima i u RS,iz njima znanih razloga.Da li idu zbog sendvica ili zbog neceg drugog,ja ne znam.
Kao sto ne znam ni ko finansira bicikliste.
Isto tako i studenti imaju i pristalice i one koji ih ne podrzavaju i u RS.
Nemojte mi samo tvrditi da bilo kakva organizacija icega ide bez novca i zbog ideala.
U to ne vjerujem.
Htjeli ste demokratiju,zar ne?
Ono sto ja osudjujem je opsta hajka na sve Srbe iz Republike Srpske iako ne bi trebalo biti nikakve hajke cak ni prema onim u busevima.
Njihova podrska na mitingu ne znaci i glas na izborima,jer samo mali dio ima pravo glasa.
A Srbija itekako i o njima i o njihovoj sudbini odlucuje.
I ono sto ja osudjujem je opsta hajka na ovom forumu da moraju svi isto da misle.
Ako kazem da podrzavam studente,a ne podrzavam biciklijadu...slijedi horsko pljuvanje na maksimum.
Ako ne pljujem Vucka,slijedi...ti si bot,ovo-ono...
Licno podrzavam sve sto srpski narod u Srbiji odluci i misli da je najbolje po Srbe...ali sve Srbe...i one na Kosovu,i one u RS.
Srbe iz Hrvatske i CG su vec izgubili.

Taj "zlotvor"o kome pricas je trenutni zakonski predsjednik Srbije,dakle njen predstavnik kog su izabrali njeni gradjani i u neku ruku predstavnik svih Srba.
I kao sto u Srbiji ima pristalice,tako ima i u RS,iz njima znanih razloga.Da li idu zbog sendvica ili zbog neceg drugog,ja ne znam.
Nemojte mi samo tvrditi da bilo kakva organizacija icega ide bez novca i zbog ideala.
U to ne vjerujem.
Ono sto ja osudjujem je opsta hajka na sve Srbe iz Republike Srpske iako ne bi trebalo biti nikakve hajke cak ni prema onim u busevima.
Njihova podrska na mitingu ne znaci i glas na izborima,jer samo mali dio ima pravo glasa.
I ono sto ja osudjujem je opsta hajka na ovom forumu da moraju svi isto da misle.
Ako kazem da podrzavam studente,a ne podrzavam biciklijadu...slijedi horsko pljuvanje na maksimum.
Licno podrzavam sve sto srpski narod u Srbiji odluci i misli da je najbolje po Srbe...ali sve Srbe...i one na Kosovu,i one u RS.
brate limune, pa nije ti prva nedelja na krsti.
ovde je to skoro pa pravilo. i ne smeta mi uopste

ali smeta mi u pravom zivotu, na ulici u okolini

ovaj ekstremizam, fasizam prema neistomisljenicima je prevrsilo svaku meru

imam i prosvetara u kuci, a sticajem poslovnih okolnosti poznajem neverovatno puno ljudi
od radnika,paora pa do citave pozicije,opozcije i bivse opozicije

U to ne vjerujem.
Dobro.

brate limune, pa nije ti prva nedelja na krsti.
ovde je to skoro pa pravilo. i ne smeta mi uopste

ali smeta mi u pravom zivotu, na ulici u okolini

ovaj ekstremizam, fasizam prema neistomisljenicima je prevrsilo svaku meru

imam i prosvetara u kuci, a sticajem poslovnih okolnosti poznajem neverovatno puno ljudi
od radnika,paora pa do citave pozicije,opozcije i bivse opozicije
Nije na krsti,ali nisam cesto bila na "politici".
Tu i tamo,nesto cesce u poslednje vrijeme,vise iz razloga sto su mi ostali potforumi bili dosadni,a ovde je najzivlje,nego sto me politika narocito zanima ili je narocito pratim.
Ali odmah se da primijetiti da je ovde opsti "hrkljus".😂
Napadi,agresija ako nisu "na liniji", kao da im zivot zavisi od toga.
Nema sanse da ne budes ispljuvan,bez obzira kako bio dobronamjeran,jer u dobre namjere se u startu ne vjeruje.
Da ne spominjem lazi i podmetanja...katastrofa.
A ovo sa kojekakvim "botovima"mi toliko ide na zivce,kao da na politiku ne moze doci i neko stranacki neopredijeljen i imati svoje misljenje.
Kad je ovako medju forumasima koji su "niko i nista",mogu misliti kako li je tek medju pravim politicarima.
Kakve li su tu tek spletke,lazi i podmetanja.
I sad se od mene ocekuje da stopostotno vjerujem jednim ili drugim i da vicem "amin".
E,pa...ne mogu.😂

Nije na krsti,ali nisam cesto bila na "politici".
Tu i tamo,nesto cesce u poslednje vrijeme,vise iz razloga sto su mi ostali potforumi bili dosadni,a ovde je najzivlje,nego sto me politika narocito zanima ili je narocito pratim.
Ali odmah se da primijetiti da je ovde opsti "hrkljus".😂
Napadi,agresija ako nisu "na liniji", kao da im zivot zavisi od toga.
Nema sanse da ne budes ispljuvan,bez obzira kako bio dobronamjeran,jer u dobre namjere se u startu ne vjeruje.
Da ne spominjem lazi i podmetanja...katastrofa.
A ovo sa kojekakvim "botovima"mi toliko ide na zivce,kao da na politiku ne moze doci i neko stranacki neopredijeljen i imati svoje misljenje.
Kad je ovako medju forumasima koji su "niko i nista",mogu misliti kako li je tek medju pravim politicarima.
Kakve li su tu tek spletke,lazi i podmetanja.
I sad se od mene ocekuje da stopostotno vjerujem jednim ili drugim i da vicem "amin".
E,pa...ne mogu.😂
Vazi.

Ništa.

Divićemo se kako je moćan ! :)
Ne znam kome on može da deluje moćan. Onako sa laičko psihološkog i licnog stanovišta, on deluje kao osoba prepuna trauma. Deluje da su ga kao dete vršnjaci maltretirali. Nekako ljigava, mlohava ličnost što se odrazilo i na fizičku konstituciju. Uvek se pitam kako takve karikature od ličnosti uspeju da opiju široke mase? Poput Hitlera. Vrišti, preti sa govornice, priča o nekoj superiornoj plavoj rasi, a realno je sve potpuno suprotno od nje. Izgleda kao neuroticni propali abortus. Enigma mi je čime takvi likovi omađijaju masu 🤔

Znaci,niko ne smije da razmislja nista svojom glavom...Ima da se slusa druga diktatura,umjesto prve.Da li nam to pokusavas da kazes?
Zar se ne zalazemo za demokratiju?
Prvo, ne znam šta se tebe kao strane državljanke, sve ovo tiče.
Drugo, verovala ti ili ne, mene je SNS (čitaj: Nenadležnik) naučila da Srbi uopšte nisu umno stasali za demokratiju. Odnosno, da među 700 000 njihovih članova nema niti jednog koji je tu došao iz želje da se bavi politikom. Oni su tu svi redom došli radi lične materijalne koristi, kao i u skoro svim drugim strankama, što će reći da u Srbiji narod uopšte ne interesuje nikakva politika. Pošto je naprednjacima, socijalistima, demokratama i ostalima najbitnije da materijalno prosperiraju kroz glumatanje bavljenja politikom, njima uopšte nije smetalo ni da Nenadležnik uzme svu vlast u svoje ruke i vlada autokratski. Sve može, samo da oni, ta stoka sitnog zuba koja sebe naziva Srbima, dobijaju svoje apanaže.
Dakle, pošto smo imali priliku da vidimo da će se ovde svaka demokratija vrlo brzo pretvoriti u diktaturu, kao što je ova danas, jedino logično rešenje za taj problem je prosvećeni apsolutizam. Drugim rečima, da vojna oružana sila garantuje da će direktor EPS-a i sada i za pedeset godina biti diplomac ETF-a a ne vlasnik pečenjare.
Eto, nadam se da ti je sad jasnije moje mišljenje.

Prvo, ne znam šta se tebe kao strane državljanke, sve ovo tiče.
Nisam strana drzavljanka.
Ali to nije presudno.
Srpkinja sam i sve me se tice sto se desava u Srbiji.Tako je bilo oduvijek i tako ce biti i u buduce.
Drugo, verovala ti ili ne, mene je SNS (čitaj: Nenadležnik) naučila da Srbi uopšte nisu umno stasali za demokratiju. Odnosno, da među 700 000 njihovih članova nema niti jednog koji je tu došao iz želje da se bavi politikom. Oni su tu svi redom došli radi lične materijalne koristi, kao i u skoro svim drugim strankama, što će reći da u Srbiji narod uopšte ne interesuje nikakva politika. Pošto je naprednjacima, socijalistima, demokratama i ostalima najbitnije da materijalno prosperiraju kroz glumatanje bavljenja politikom, njima uopšte nije smetalo ni da Nenadležnik uzme svu vlast u svoje ruke i vlada autokratski. Sve može, samo da oni, ta stoka sitnog zuba koja sebe naziva Srbima, dobijaju svoje apanaže.
Ko sad nije ili jeste za demokratiju,u to ne ulazim...
Jos je,cini mi se,Sokrat davno nesto rekao o tome:
"Демократија ће платити зато што ће покушати да одговара свима. Сиромаси ће хтјети иметак богатих. Демократија ће им дати. Млади ће хтјети да буду уважавани као стари, жене ће хтјети да буду као мушкарци, странци ће хтјети права старосједилаца. Демократија ће им то дати! Лопови и преовладаваће им државне, а демократије ће им дати.
Када лопови и преваранти преузму власт, јер криминалци и злочинци тезе за моћи, настаће гора тиранија него у било које време монархије и олигархије.“

Ali sta ces svi teze demokratiji,neke neposlusne i bombarduju.
Trazili ste,gledajte.

Svi koji po ustavu imaju pravo glasa treba da imaju pravo glasa, i svi koji krse Ustav sa pozicija vlasti ne mogu biti opcija za koju se glasa na tim izborima.

Ja sam ti crtao ovde 1000 puta da je najvece krsenje ustava kada diktator krsi Ustav, to je vece krsenje ustava i od terorizma.

U UK, teroristi iz IRA-e izlaze na izborima kao opcija za koju se glasa danas, a Kromvelu su zatrli seme, pleme i secanje na njega.

Diktatura je najveca pretanja nekom drustvu i drzavi.
S tim, da i neka "cvrsta ruka" na vlasti, kojj je cilj obracun sa korupcijom i uspostavljanje ustava i zakona, moze biti neko korisno prelazno rejesenje.
Tako nesto ce morati poslije vuckodlaka, jer je srozao drzavne nstitucije do nivoa, da ce se morati ponovo graditi.

Vecina zrtva silovanja ne prijavi silovanje, jer je to toliko teska psihicka i fizicka situacija.

Na svetu se desi mnoooogo vise silovanja, nego sto ima prijavljenih silovanja.

Ja ne znam o kakvim nezavisnim posmatracima mozes da pricas kada je ovde u pitanju diktatura koja vrsi represiju nad svojim gradjanima, ili kako bi ti volela da kazes, nad svojim narodom.

Ko tu moze da bude nezavistan? Da ti ne objasnjavam sada sta su diktature, sta one rade, i sta bi radile da je odredjena drustveno istorijska situacija slicna 41-oj godini na ovim prostorima.

Posto tebe ovi racionalni narativi ne doticu, probacu tvojim iracionalnim narativima limunado- Ovaj rezim vrsi represiju, preti, prebija, lomi koske, ubija, reketira- SRBE!!! E ti budi neutralna na to.
Kada vlast postane rak rana drustva, ona mora da se odstrani, da bi drzava ozdravila.

Наравно да није ушао на силу, само је слагао као и обично.
Несрећник стално себе покушава да представи као снажног и одлучног силџу.
Није он силџа он је пијачни манипулатор и лажов.

Јеси ли срећан што можеш да блатиш српског председника, Бугарине?

1000009245.jpg

Ma kao da se danas ovi tvoji iz Sarajeva izbrukaše kao niko? ‘El ga u’apsiste? :per:

E09DF883-370E-4852-881B-55CA5B1F9CFE.jpeg

Back