Ćaci Pavloviću počinju ispiti već u julu ! Šta će sad?

Čuo sam da Bosanac već ordinira po ''Dedinju'', šeta se po sobama i deli savete pacijentima, tako da ne znam šta će mu ispiti i diploma.
ETF, FON, Fizika i Matematika imaju najluđu sreću što moja malenkost neće boti u prilici da ih obraduje probranim problemima, i tako godinama sve isti zadaci iz roka u rok, uz angažovanje ispomoći i puškica, i kog god požele, sve dok se sami ne jave da polažu sve, počev od prijemnog…

Студенти који хоће да уче штрајкују глађу
To nešto novo?
Ако хоћеш да учиш мораш добро да једеш :mrgreen:
Ma izgleda i jedni i drugi hoće da uče. :lol:
0D71EC4B-1526-4D32-86C6-861E228AC25F.jpeg

Никада од ових бандита република.

80 година се муче и ништа
Нису људи проблем проблем је систем. Сви ти које не волиш тј. њихови преци су се савршено уклапали у српски систем док се градила монархија. Комунизам је покварио људе и са ове и са оне стране Дрине. Са оне стране је можда само мало више деловао што је и природно...исправиће се то ако Бог да!

ETF, FON, Fizika i Matematika imaju najluđu sreću što moja malenkost neće boti u prilici da ih obraduje probranim problemima, i tako godinama sve isti zadaci iz roka u rok, uz angažovanje ispomoći i puškica, i kog god požele, sve dok se sami ne jave da polažu sve, počev od prijemnog…

Значи ти као образовно особље активно саботираш и кажњаваш младе академске протестанте користећи свој положај

да се осветиш за све она шиканирања и подметања која си доживео као млади академац.

Нема ништа жалосније од таквих креатура

Ma izgleda i jedni i drugi hoće da uče. :lol:
Pogledajte prilog 1743370

једна разлика је огромна

Сендвиче за ћације које ти подржаваш финансирају се од 25 милиона по километру буразерски ошурене цене

Poslednja izmena:
Пре републике је 'прављена' 'монархија'

Састали се у 'пленуму' мафијаши свињари са мафијашима шљиварима и заподели кавгу ... изнедрили 'Вождове'

Причај само причај .... Јер тако се види сва голота твога фуш ноблеса

опет ти, теби су стално криви они пре 80 год.

ови из снс-а кукају на ове пре 13 година.

ти си гори од вучића, криви су ти људи пре 80 година.

не буди кретен

Back