- Poruka
- 95.499
Opušteno; ne zanima tog faks.
Тај је већ функционер
Изгледа су његови Павловићи од хер Жике Павловића водоинсталатера...то је ок. Да отпуши клоњу може...
Послао Додик Вучићу помоћ у облику добојског талента
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opušteno; ne zanima tog faks.
Изгледа су његови Павловићи од хер Жике Павловића водоинсталатера...то је ок. Да отпуши клоњу може...
Студенти који хоће да уче штрајкују глађу
Ma kakvi. Biće kao što sam napisao. Nakon toga AV ide sa njim na dnevnik 2 RTS-a da prezentuje uspehe studenta koji je hteo da uči i pored pritisaka koje je trpeo, jer je eto, bolji od svih
ETF, FON, Fizika i Matematika imaju najluđu sreću što moja malenkost neće boti u prilici da ih obraduje probranim problemima, i tako godinama sve isti zadaci iz roka u rok, uz angažovanje ispomoći i puškica, i kog god požele, sve dok se sami ne jave da polažu sve, počev od prijemnog…Čuo sam da Bosanac već ordinira po ''Dedinju'', šeta se po sobama i deli savete pacijentima, tako da ne znam šta će mu ispiti i diploma.
Ако хоћеш да учиш мораш добро да једешСтуденти који хоће да уче штрајкују глађу
Ако хоћеш да учиш мораш добро да једеш![]()
Студенти који хоће да уче штрајкују глађу
To nešto novo?
Ma izgleda i jedni i drugi hoće da uče.Ако хоћеш да учиш мораш добро да једеш![]()
Нису људи проблем проблем је систем. Сви ти које не волиш тј. њихови преци су се савршено уклапали у српски систем док се градила монархија. Комунизам је покварио људе и са ове и са оне стране Дрине. Са оне стране је можда само мало више деловао што је и природно...исправиће се то ако Бог да!Никада од ових бандита република.
80 година се муче и ништа
Вожд да, али не пленум!Исправиће се
Са неким Вождом.
Много ће до тада народа пострадати
Вожд да, али не пленум!
ma badava im, njihovi mozgovi vec gladujuСтуденти који хоће да уче штрајкују глађу
ostavi dete da učiPoložoće sve sa desetkama, bez izlaženja na ispite
To nešto novo?
Pa kad je omiljeni student profesorki koja mu ne predaje nista, ali je izbosne kao i caci.Položoće sve sa desetkama, bez izlaženja na ispite
ETF, FON, Fizika i Matematika imaju najluđu sreću što moja malenkost neće boti u prilici da ih obraduje probranim problemima, i tako godinama sve isti zadaci iz roka u rok, uz angažovanje ispomoći i puškica, i kog god požele, sve dok se sami ne jave da polažu sve, počev od prijemnog…
Никада од ових бандита република.
80 година се муче и ништа
Пре тога 80 година ....
Пре републике је 'прављена' 'монархија'
Састали се у 'пленуму' мафијаши свињари са мафијашима шљиварима и заподели кавгу ... изнедрили 'Вождове'
Причај само причај .... Јер тако се види сва голота твога фуш ноблеса