I sahrane umiru,samo babe ostaju...

mozda bi mogle da pokrenemo neki zagrobni turizam :)
grupa baba iz jednog sela u drugo, pa ono razliciti obredi, razlicite mogucnosti - izaberi svoju sahranu, meni, muziku (tamburasi, trubaci, trubaduri, klasicna muzika, rok, pop, narikace - platis dve, dobijes tri ), cvece... nemoj da dozvolis da te familija obruka na taj vazan dan
fotosop umrlica, urna iz dinastije ming made in china a ne oni posle da biraju najjeftinije

..
ja sam ponekad mi se cini jedina kojoj je stvarno zao, a ako umre neko od 100 godina onda bar ispratim coveka normalno
ponekad se osecam glupo na sahrani kao jedini ozalosceni :(

Ja se iskreno nadam (pu pu daleko bilo) da necu kad zadjem u tako jedno 60-70 godina biti ta baba sto je Cat opisuje, pa da spremam posebnu spremu za saranu, da pratim jel komsinica Mica lepo namestila bluzu i da joj nisu pukle carape
Ne dao mi Bog, a ima takvih, nije da nema, puna Srbija :sad2:

a zasto se ustrucavas.. ja bas mislim da sa tim talentom da ti svakog pokjnika bude zao bas zasluzujes da budes glavna narikaca.. pa ebi ga, bar ce biti iskreno

mozda bi mogle da pokrenemo neki zagrobni turizam :)
grupa baba iz jednog sela u drugo, pa ono razliciti obredi, razlicite mogucnosti - izaberi svoju sahranu, meni, muziku (tamburasi, trubaci, trubaduri, klasicna muzika, rok, pop, narikace - platis dve, dobijes tri ), cvece... nemoj da dozvolis da te familija obruka na taj vazan dan
fotosop umrlica, urna iz dinastije ming made in china a ne oni posle da biraju najjeftinije

Ахаха, ,,изабери своју сахрану''! :zcepanje:
,,48 сати сахрана''!
Имаш форе да организујеш сахрану и умреш у року од 48 сати...

e znaci ne mogu da prestanem da se smejem :hahaha: kolko ste lude
ja sam vec resila da kao istaknuti clan foruma nesto i zaradim, da naplacujem ulaz na svaku godisnjicu, pomen i slicno za sve forumske predtavnike koji su ostali uskraceni za moje drustvo
eto prenesem Mindjusici dobar posao - ovde pociva istaknuta forumasica Ljubinka, bogdajojdusuprosti, bila je izvor cuda i cudesa u Zlatno vreme Krste
a posto cu Krstu da reklamiram za dz, ima posthumno da trazim svoj deo od reklame :aha:

Setila sam se - trazicu od Mindjusice da mi ubaci unutra obavezno dvd i radio i tehniku za slusanje i snimanje muzike, jer definitivno na ovom svetu to mi najvise nedostaje
I da se lepo najedu posetioci, onih sto ih zabole i narikace
Svi da lepo jedu
Ja kontam da cu biti lepa i kad umrem, nema potrebe posebno da me doteruje
jedino sto ne sme da izostavi jesucigare - inace se vracam gore da pregovaramo oko stana :lol:

Na sahranama ljudi koji su preminuli u "dubokoj starosti" bude prilicno veselo, pogotovo medju starijim svetom koji ume da napravi dobar stimung, vode se ljudi idejom "bolje on nego ja", pa se sve pretvori u zurku uz ice i pice nakon sahrane, cesto se i zapeva, na to blagonaklono gledaju i bliski srodnici preminulog "Jeremije", padne ljudima teret s duse, kazu "smirio se i on (pokojnik), i mi (porodica)", pa se desi da rodbina i ukucani prednjace u shalama, ipak su oni najbolje poznavali pokojnika i anegdote iz njegovog zivota. Na takvim veseljima vaznu ulogu imaju spomenute babe koje su redovan inventar, kad se nacvrcaju i naklopaju glavne su u zezanciji...

Vdis,to sam zaboravila,tacno,tacno... :)

pa ja bas nisam sigurna da postavljacica teme nije imala na umu i da se malo zeza, osim da kritikuje, ispravi me Cat ako gresim
Genije je inace resio da me nadzivi, ali to mu necu zadovoljstvo priustiti
ako tako bude, sve ce lepo Mindjusica da zapamti, da mi se ne desi da me tamo bruka
vala ce morati da se pomiri s forumom, bar na mojoj sahrani :lol:

Express Sahrana-Umri brzo i lako!
-Ne znas kako da umres?Kako da te obuku?Brine te organizacija sahrane?Plasis se da ce te obrukati bliznji....
Prepusti to nama!Umri k'o covek!
-Organizujemo sahrane!Javi se,javi se!
-Imamo paket obicna sarana:muzika,odelo,cvece,narikace,zderaci,sanduk,govori
-Imamo paket sarana +:dobijate specijalno uredjivanje preminolog/le i ugradjujemo stvari po zelji u sanduk
-I imamo delux 5 zvezdica paket sarana:budi sahranjen kao car!U ovom paketu ispraticemo te kao velika (sto verovatno nisi bio)!Plus besplatna kablovska u kovcegu... :cool:

Nije lose zezati se na svoj racun,ali reci da rodbina crkava je stvarno nesto jako ruzno.To moze samo neko ko nikog bliskog nije izgubio.Malo postovanja prema ljudima donosi puno lijepih stvari u zivotu.

у праву си
међутим, ја сам отишла на сахрану својој комшиници
била стара жена, 86 година
искрено, нисам се превише потресла што је она умрла, била је стара и болесна али сам отишла из поштовања јер ми је била комшиница, због свих оних разговора са њом на дворишту....
али ебига јел морала њена санја да виче: ееее од чије пензије ће те сад да живите, мислећи на свог мужа и свекра
а као у пола гласа

мсм ја сам схватила тему овако...зашто на сахрану долазе људи, којима је како испада, драго што је неко умро?

у праву си
међутим, ја сам отишла на сахрану својој комшиници
била стара жена, 86 година
искрено, нисам се превише потресла што је она умрла, била је стара и болесна али сам отишла из поштовања јер ми је била комшиница, због свих оних разговора са њом на дворишту....
али ебига јел морала њена санја да виче: ееее од чије пензије ће те сад да живите, мислећи на свог мужа и свекра
а као у пола гласа

мсм ја сам схватила тему овако...зашто на сахрану долазе људи, којима је како испада, драго што је неко умро?
nije tema losa,ali mi je jako ruzno kad neko za nekog kaze da je crkao.naravno da ima svakakvih situacija,narocito na seoskim sahranama,negdje popiju pa i zapjevaju.

-Ne znas kako da umres?Kako da te obuku?Brine te organizacija sahrane?Plasis se da ce te obrukati bliznji....
-Imamo paket sarana +:dobijate specijalno uredjivanje preminolog/le i ugradjujemo stvari po zelji u sanduk
-I imamo delux 5 zvezdica paket sarana:budi sahranjen kao car!U ovom paketu ispraticemo te kao velika (sto verovatno nisi bio)!Plus besplatna kablovska u kovcegu... :cool:

umrite lako, pitajte kako - herbalajf? :mrgreen:

...a veštačke suze...? :cry:

...nema ih ni u jednom paketu...:confused:

ja zamisljam sebe kad budem matora kao jednu bakicu sto je bila mnogo fina
bila je pajtas, pusila, drmala rakicu i gledala utakmice
ko da sebe gledam
to cu ja pred smrt, a ostalo cu vec do tada smisliti

mada sam zacrtala da cu da nadzivim jednog clana sire familije koji je doziveo 93 godine
u inat, makar postala ona babusija iz uvodnog posta :aha:
imam motiv :lol:

ja zamisljam sebe kad budem matora kao jednu bakicu sto je bila mnogo fina
bila je pajtas, pusila, drmala rakicu i gledala utakmice
ko da sebe gledam
to cu ja pred smrt, a ostalo cu vec do tada smisliti

mada sam zacrtala da cu da nadzivim jednog clana sire familije koji je doziveo 93 godine
u inat, makar postala ona babusija iz uvodnog posta :aha:
imam motiv :lol:

za takav projekat trebaju ti macke
nabavi odma
dvije, tri
obavezno bar jednu crnu : )))

Back