Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Можда она мисли на неке змије са ногама... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда она мисли на неке змије са ногама...![]()
hahaha te su najgore
Ма, са змијама је увек исто...
Треба им раширити ноге...
Или притиснути главу, нисам сигуран...![]()
da se biohemija nauci sama od sebe
@fejt nemam pojma, oni sanovnici online su glupost, a obicno kad sanjam zmije to je neko upozorenje da cu da se razocaram![]()
nek se moji neprijatelji cuvaju mene, dacu im materijal tek da me mrze![]()
ne znam sta znaci sanjati zmije ...jesi pogledala ?![]()
E, Fejt, jel možeš da mi rastumačiš ovaj san što sam sinoć sanjao.. Znači, idem ja sa još neko troje ljudi, ne sećam se ko je bio u pitanju, na neki seminar u Nemačkoj, nešto u vezi Nikole Tesle, mislim da je njegovo ime baš nosio.. I to je kao neka ekkurzija maltene, i vozi nas neki mator čovek, Srbin.. Malo je opičen bio, nisam ga gotivio nešto.. A mi se vozimo u nekom crnom Mercedesovom džipu, ono, uber baš, a drugi ljudi koji idu na taj seminar idu onim američkim žutim školskim autobusima i mi ih pretičemo glat, ovaj uleti par puta u makazice (jednom baš leva krivina bila a on pretiče ovaj bus i naleti nam neki iz drugog pravca), a vozi ko zmaj.. I tako mi kroz Nemačku sve, i onda moramo da prođemo kroz grad, a u gradu gužva, jedva se pomeramo. I ja se tu još nerviram i kažem ovom "treba nam pet sati vožnje do tamo a sad ćemo celu noć da provedemo u putu" (to uveče negde bilo). I on mene ubeđuje kako to nije ništa i kako to ustvari svi idu na neki stadion, i da će to da se raskrči čas.. I mi naiđemo na izlaz sa autoputa za stadion, a ono bukvalno svi čekaju na tom izlazu, i mi spičimo pravo..A put ide pravo, al ide kroz zgrade, prvo ide spuštanje pod uglom od 45 stepeni desetinu sekundi, pa onda prođemo (prekočimo ivičnjak) kroz onaj podzemni parking, pa opet ivičnjak pa opet uspon od 45 stepeni, pa sledeća zgrada, i tako nekoliko zaredom. I onda ti ja rešim, da prođemo to brže, da pomognem ovome, i izvadim svoj trotinet (da, trotinet) i vozim se pored njega (jelte, izjednačim trotinetom brzinu Mercedesovog džipa) i džip se pomera onako kako ja vozim, a sve to da bi bolje preskakao ove ivičnjake.. I tako mi dve zgrade i počnu da nas prate neka tri bajkera (kao - biciklisti, ne motociklisti), i kad smo izlazili iz zadnje zgrade, ja kažem ovima da idu a ja ću da ih zadržim. I kako su mi se ovi približavali ja podignem trotinet i zamahnem iz sve snage i ovog jednog po grudima i oborim ga s bajsa, baš onako kako u filmovima nekog izbace iz sedla.. I ova dvojica sada kruže oko mene a ja držim trotinet onako ko palicu i spreman sam da se bijem i kažem im da sami traže srannja. I onda ovaj jedan crni visoki što je brat tog plavog što sam ga otkinuo kaže da je dosta, u pravu sam, nisam ja kriv već su oni tražili nevolju, i da je plavi zaslužio to i puste me da odem, bez ikakvog fajta.. A dal je ovaj plavi bio mrtav ne znam al nije se dizao uopšte.
Ajd ako ti nije teško![]()
cek trbace mi malo vremena da se ubacim u pricu![]()
Ajde ljubim te. Unapred hvala!
Ma ti uopšte ne znaš da tumačiš snove, samo lažešsvi znamo da ako u snu ima trotineta onda ne može imati seksualnu konotaciju.
Ma pffffff samo mlatiš, i ja sam tebe našo da pitam.
Da, ali ne obicna i ne raste bilo gde....![]()
Да погађам...
Прованса?
Ако сам добро чуо, тамо су најлепша поља лаванде...