i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a koga bi stavio umesto Svanovica i Stimca? Savanovic je kralj, a od Stimca bolje nemamo

i Macvan je car... po tebi ne bi imali centra

Bate ne znam.. Ali Mačvan je preslab i prenizak za igrača pod košem, a prespor za igrača spolja.. Savanović kad mu dođe igrač odgovarajućeg profila igra odlično, kad mu dođe viši, jači i brži igrač, kojih ima koliko hoćeš, nestane.. Svi to pripisuju onom promašaju u poslednjoj sekundi, kao posle toga se izgubio, ali meni ne deluje tako..

Jeste da po meni ne bi imali centra, al šta ću kad ih nemamo, nisam ja kriv :( Ja sam za to da nađemo Pekovića i Marića i da ih pokrstimo, nateramo ih da vide svetlost i vrate se pravim vrednostima :pop:

Bate ne znam.. Ali Mačvan je preslab i prenizak za igrača pod košem, a prespor za igrača spolja.. Savanović kad mu dođe igrač odgovarajućeg profila igra odlično, kad mu dođe viši, jači i brži igrač, kojih ima koliko hoćeš, nestane.. Svi to pripisuju onom promašaju u poslednjoj sekundi, kao posle toga se izgubio, ali meni ne deluje tako..

Jeste da po meni ne bi imali centra, al šta ću kad ih nemamo, nisam ja kriv :( Ja sam za to da nađemo Pekovića i Marića i da ih pokrstimo, nateramo ih da vide svetlost i vrate se pravim vrednostima :pop:

Savanovic i Macvan bi bili zamene, a ne mozes da kazes da ne valjaju i za zamene... snasao bi se Macvan sa sutevima sa poludistance, bas kao onaj Zvezdin centar

Stimac jeste nizak za centra al se trudi i ima rucerde

ah hteli su i Maric i Pekovic da igraju za nas... prvom nisu dozvolila pravila, za drugog su krivi ljudi iz saveza

Savanovic i Macvan bi bili zamene, a ne mozes da kazes da ne valjaju i za zamene... snasao bi se Macvan sa sutevima sa poludistance, bas kao onaj Zvezdin centar

Stimac jeste nizak za centra al se trudi i ima rucerde

ah hteli su i Maric i Pekovic da igraju za nas... prvom nisu dozvolila pravila, za drugog su krivi ljudi iz saveza

Pa jest to.. Al mi je malo nategnuto sve to nekako, ako mi od svih Srblja ne možemo da odaberemo tri valjana igrača već nađemo jednog i dve zamene to mi je baš ono, tuga.. Mnogo smo stagnirali zadnjih godina..

Postignemo dobar rezultat kad se inatimo, al to je zbog inata i rešenosti a ne umeća :lol:

ili kad je Skorcijanidis na istoj utakmici bacao slobodna bacanja, a Teo vice 'Krle skidaj to, promasice sigurno' i ovaj svaki put promasi kad Teo vikne... ja sam se valjao dok sam gledao :hahaha:

E, pade mi na pamet kad spomenu Sofoklisa - ladno su protiv Argentinaca poništili čisto zakucavanje Iguodali :eek: Lik zakucao, lopta mu udari u rame/grudi, odbije se gore i izleti iz obruča.. I oni ne važe koš.. Pa j.bt, nećemo valjda početi da vadimo lopte iz obruča :lol: Ne volim ni ja Amere, al nemojte me zajebavati :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back