RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.721
bruka sto 2 olimpijade zaredom preskacemo a pricamo da smo ksoarkaska nacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, ali smo iskoristili činjenicu da je Mađarska bila slomljena time što su njihove težnje za Olimpijskim zlatom ostale samo težnje, pa se nisu mogli psihički oporaviti, pa smo uspeli da ih savladamo iako su košarkaška velesilaispusili crno beli, ali barem smo Madjare pobedili u kosarci

Nemamo cvonjka Rick, talenat nije sporan za bilo koji sport ali posle tog prelaznog perioda u seniore pada sve u vodu...Bez kinte si bulja u bilo cemu, pa i u sportu.
Da, ali smo iskoristili činjenicu da je Mađarska bila slomljena time što su njihove težnje za Olimpijskim zlatom ostale samo težnje, pa se nisu mogli psihički oporaviti, pa smo uspeli da ih savladamo iako su košarkaška velesila
I meni je to padalo na pamet, dok ne videh danas kakve je rezulzaze LIBERIJAC imao u desetoboju.. A i ono, Hajle Selasije je Etiopljanin, gore uslove za treniranje prilično ne možeš imati.. Pri tome ako pogledamo tek jednu generaciju ranije, nismo bili nešto bogatiji, pa je opet razlika ogromna..

Da, ali smo iskoristili činjenicu da je Mađarska bila slomljena time što su njihove težnje za Olimpijskim zlatom ostale samo težnje, pa se nisu mogli psihički oporaviti, pa smo uspeli da ih savladamo iako su košarkaška velesila
I meni je to padalo na pamet, dok ne videh danas kakve je rezulzaze LIBERIJAC imao u desetoboju.. A i ono, Hajle Selasije je Etiopljanin, gore uslove za treniranje prilično ne možeš imati.. Pri tome ako pogledamo tek jednu generaciju ranije, nismo bili nešto bogatiji, pa je opet razlika ogromna..
Nije nemoguce na entuzijazam i dalje ostvariti pokoji vrhunski rezultat ali to je za neke druge, cvrsce i odlucnije lobanje od nasih...Ima prijatnih i cestitih izuzetaka ali uglavnom delujemo apaticno i bezvoljno...izgovori nasih sportista za neuspeh su upis zivi...
E to da, imam utisak da je najveći problem u glavama.. I pritom ne mislim da je naša trenutna reprezentacija dovoljno dobra za neko odličje al im treba rešenost, nego mislim da smo previše spavali na lovorikama.. Dok su drugi radili mi smo uživali u uspesima prethodnih generacija.. I došli do toga da u reprezentaciji nemamo gotovo nijednog atletu, polovina igrača ne može da istrči kontru.. A u igri gde svi trče to je ogroman hendikep

Lucic, Keselj, Nedovic?

a sunce je hermafrodit btw 
ja bi sada otisao u hlad ali to je nemoguce jer nema sunca, tako da jos jedna moja zelja ce ostati neostvarena![]()
Da, Nedović i Lučić su skroz nosili našu igru na prethodnom prvenstvu.. Kešelju svak čast, da imamo još dva Kešelja pa da uživam u igri naše reprezentacije, umesto da gledam poput Mileta Ilića koji se vuče po terenu, ili Perovića koji, koliki god ja grobar bio, izgleda kao da prvo računa prvih 60 decimala broja Pi, pa tek onda skoči da zakuca.. Što pritom radi kao da diže šporet a ne loptu..
I da da, znam da poredim Kešelja sa igračima koji su pod košem, al šta ćeš kad me oni najviše nerviraju xD

nisu bili u proslom ciklusu, al bice u buducnosti sigurno... to su i atlete i dobri suteri, a vreme radi za njih... jedino nam fali uz Krleta jos jedan solidan centar... da je Stimac malo visi bio bi idealan
moj roster:
Krstic, Stimac, Macvan
Velickovic, Savanovic, Erceg
Keselj, Lucic
Tepic, Nedovic
Teodosic, Rasic
![]()