i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MixedFlowerBouquet09.jpg

tako ja zamalo smuvala simpatiju moje dobre drugarice. ne važi se jer ga nisam videla pre toga, samo sam slušala o njemu :mrgreen:

pa ni ja "ne znam" da su njih dvoje zajedno...ja to nigdje vidjela nisam, niko ne zna da mi kaze, osim jedne djevojke koja je vidjela da je drzi za ruku na svirci pri prolasku kroz onu masu....

jest' i mene je grlio pa nismo zajedno...joshhhhhhh :D

tako ja zamalo smuvala simpatiju moje dobre drugarice. ne važi se jer ga nisam videla pre toga, samo sam slušala o njemu :mrgreen:

ja se na faksu zacopala u jednog lika. stariji par godina, obnavljač par godina, nizak a lijep ko slika
ja mu već u mašti rodila troje djece, pričam sestri o njemu, sve opisujem divno bajno, ona se interesuje koji je, možda ga zna pa me upozna i tako, dok se ne ispostavi da je to lik koji se njoj sviđa
i baš mi je bilo krivo što se zaljubila u istok u kog i ja, pa sam se lomila da li da dignem ruke od njega, ipak mi je to sestra
a onda se ispostavilo da se on ložio na nju, a da mene čak nije ni zapazio
je, kakav strašan obrt

ja se na faksu zacopala u jednog lika. stariji par godina, obnavljač par godina, nizak a lijep ko slika
ja mu već u mašti rodila troje djece, pričam sestri o njemu, sve opisujem divno bajno, ona se interesuje koji je, možda ga zna pa me upozna i tako, dok se ne ispostavi da je to lik koji se njoj sviđa
i baš mi je bilo krivo što se zaljubila u istok u kog i ja, pa sam se lomila da li da dignem ruke od njega, ipak mi je to sestra
a onda se ispostavilo da se on ložio na nju, a da mene čak nije ni zapazio
je, kakav strašan obrt

au čoveče :lol:
sad kad ovo čitam..kontam da je sreća što imam totalno drugačiji ukus u odnosu na moju sestru.
da. ona voli normalne.
doduše obe i privlačimo različite tipove ljudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back