Lajterka
Poznat
- Poruka
- 9.289
...cak sam pokushala i uciti od dosade
ne ide 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to sam završila, imam za test. nego imam i skeletne, glatke i srčane mišićne ćelije.. kad? kad....?!

))))učiću samo do srca, za srce imam fenomenalnu knjigu prištinskog medicinskog faksa, nema šanse iz gajtona, mnogo je bzvz napisano![]()

ne znam odakle ćemo mi da radimo patologiju, ali kako hoće, kad dodje na red, tad ću time da se bavim.
kao izborni ove godine sam uzela biologiju ćelije, malo više se radi nego citologija u okviru histologije,
što će biti dobra osnova za patologiju, neću morati mnogo da obnavljam ako sad to dobro naučim.

Imam zubobolju
Godinama me nije mučilo ništa slično. Ne znam da li sam se prehladila, pa se kao upalila vilica, ili je samo taj zub nešto bolestan, a popravljen je i ne vidi se kvar, joj, garant je istrulio korjen, ali ne znam zašto bi i kako.
Uglavnom, boli me kada pomislim na nj, a ja sam ga pipkala i lupkala i jače zagrizala na njega jer mi je nekako prijatno bilo lakše od toga i sada je planuo da me i uvo boli
popila panadol i kafetin i kao da jenjava
šta je bre ovo, otišla kod zubara da promijenim plombu na jednom, odjednom se javi još jedan: (
mrzim zubobolje
Imam zubobolju
Godinama me nije mučilo ništa slično. Ne znam da li sam se prehladila, pa se kao upalila vilica, ili je samo taj zub nešto bolestan, a popravljen je i ne vidi se kvar, joj, garant je istrulio korjen, ali ne znam zašto bi i kako.
Uglavnom, boli me kada pomislim na nj, a ja sam ga pipkala i lupkala i jače zagrizala na njega jer mi je nekako prijatno bilo lakše od toga i sada je planuo da me i uvo boli
popila panadol i kafetin i kao da jenjava
šta je bre ovo, otišla kod zubara da promijenim plombu na jednom, odjednom se javi još jedan: (
mrzim zubobolje