DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
moja kuma ujutru obrije noge, uveče su već izvirile dlake
doduše, to je bilo kad smo tek počele da skidamo dlake, sad ih depilira, pa malo više izdrži![]()
sunce ti žarko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja kuma ujutru obrije noge, uveče su već izvirile dlake
doduše, to je bilo kad smo tek počele da skidamo dlake, sad ih depilira, pa malo više izdrži![]()

Sat vremena nasamo, bez zvonjave telefona i upadanja u sobu
Vracam istu pesmu na pocetak vec hiljaditi put![]()

štaje...smaraš se...
e znaš šta me interesuje...el vežbaš na ukućanima ustanovljavanje dentopatija, tojes redovni pregled stanja zubala dva levo kauzalno i to...?

štaje...smaraš se...
e znaš šta me interesuje...el vežbaš na ukućanima ustanovljavanje dentopatija, tojes redovni pregled stanja zubala dva levo kauzalno i to...?

ne vjezbam na ukucanima josh, sledece godine, ako ostanem u BL ce mi trebati pacijenti da popravljam zube i remontujem stare plombe, tako da cu onda da ih masakriram

ja sam jednom pao u ruke stažisti i reko sam sebi više nikad...![]()
![]()
al zajebaše me...nisam znao, misim nisam odma provalijo da će se uči na meni...
znash kako, mnogi ljudi ne vjeruju, ali plombe koje odrade studenti su jedne od najboljih plombi, jer sve moramo da odradimo po PSu, tako da nema puno mjesta za zezanje, radimo pod nadzorom strucnih lica tako da... ne znam shta da ti kazem, znam da radim dobro, trudim se maksimalno, i dosta vjezbam tako da znam da cem da budem dobar stomatolog..
iam bromazepam ako je to isto...a sta nije...
...kamo moji dijazepami?

al kako kaže..."trebaće mi pacijenti"...kao ono...trebaće mi mesa...![]()
))i ne radi se tu o pravljenju plomaba...nego proveravanju stanja zubnog živca...![]()

misim plombe su još pichkin dim...

pa nemorate na dilajtu pichkamumaterina...:/e to mi je tek kasnije, endodoncija
pa u cemu je bio problem sa studentom? mislim i mi se moramo negdje uciti![]()