i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e meni su ovo stvarno radile moje mace :zcepanje:

311310_10150331338012550_163682877549_8273886_1312105459_n.jpg

mačku mi ne spominji. skratila mi je život jutros i to ova mlađa...
imamo u sklopu kuće ložionu i tu njih hranimo zimi, mora da ih je stara hranila jutros i ova mala ima maniju da naskoči na vrata i popne se na orman.
gore je vazduh topliji, posle siđe na topli radijator. jutros ja krenuo da potpalim i prolazim pored tog ormana i slučajno zakačim nogom njihov tanjir, u sekundi je bila iznad moje glave. oduzeo sam se, nisam je očekivao

imamo u sklopu kuće ložionu i tu njih hranimo zimi, mora da ih je stara hranila jutros i ova mala ima maniju da naskoči na vrata i popne se na orman.
gore je vazduh topliji, posle siđe na topli radijator. jutros ja krenuo da potpalim i prolazim pored tog ormana i slučajno zakačim nogom njihov tanjir, u sekundi je bila iznad moje glave. oduzeo sam se, nisam je očekivao

idi bre ja citam macka .... loziona reko lele horor :sad2:
dobro je :lol:

Al si plasljiv:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back