gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
šta je bilo deda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto te ukocilošta je bilo deda?

Nesto te ukocilo![]()
mačku mi ne spominji. skratila mi je život jutros i to ova mlađa...
imamo u sklopu kuće ložionu i tu njih hranimo zimi, mora da ih je stara hranila jutros i ova mala ima maniju da naskoči na vrata i popne se na orman.
gore je vazduh topliji, posle siđe na topli radijator. jutros ja krenuo da potpalim i prolazim pored tog ormana i slučajno zakačim nogom njihov tanjir, u sekundi je bila iznad moje glave. oduzeo sam se, nisam je očekivao

Al si plasljivmačku mi ne spominji. skratila mi je život jutros i to ova mlađa...
imamo u sklopu kuće ložionu i tu njih hranimo zimi, mora da ih je stara hranila jutros i ova mala ima maniju da naskoči na vrata i popne se na orman.
gore je vazduh topliji, posle siđe na topli radijator. jutros ja krenuo da potpalim i prolazim pored tog ormana i slučajno zakačim nogom njihov tanjir, u sekundi je bila iznad moje glave. oduzeo sam se, nisam je očekivao

Al si plasljiv![]()

Pa nije slonne možeš ti to zamislit kad ti nešto samo proleti iznad glave
resio jacob da se zeni
![]()

čekaj...el ti ovo egzemplar sa skipeta il neka tamo obična slička sa neta...ja bih na skype iduc'e nedelje sa nekom pravom machkicom, prichamo samo malo za promenu, ne mora dugo...
![]()

nemam pojma, uzela sam diklofen i ne prolazi
boli me kao iza ociju, ne znam da objasnim.
čekaj...el ti ovo egzemplar sa skipeta il neka tamo obična slička sa neta...