i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sama je krenula da prica o nasim odnosima, si ti senilan, a ja smatram da je jako jadan onaj njen pokusaj, nas dvoje smo se lepo ismejali njenoj jadnosti
a ti si taj koji je zadivljen njome, i to je super, al nemoj da se mesas, kad je vec sama pokrenula tu pricu i kad sam tog puta odlucila da joj ne ignorisem, jer nije joj prvi put al ti to ne znas ko sto ne znas nista i koj se ****** mesas nemam pojma, ko one babe sto nemaju nista drugo osim da tracare.... bas nemas pametnija posla?

odjjebi od mene alapaco, moze :)

Ето, ти опет сереш.. Она је само културно боцнула, а ти планула и показала да ти сујета вришти.. Она је тебе је*ала али културно... Ти некоме кажеш да је алапача и трачара.. Е смешније не може бити.. Ћао, ћао.. :bye:

Ето, ти опет сереш.. Она је само културно боцнула, а ти планула и показала да ти сујета вришти.. Она је тебе је*ала али културно... Ти некоме кажеш да је алапача и трачара.. Е смешније не може бити.. Ћао, ћао.. :bye:

ne mozes da znas kako je bockala kad ne znas pricu kazem ti, mislim mozda ti je prepricala, al ko sto i tamo rekoh, mozes da imas trac ili prepricano ja sam videla nema sta ko da mi prica sta je i kako bilo ;)
drugo - ti nisi neko sa kime cu ja o tome da raspravljam shvati to babo tracarska dosadan si bre aj probaj barem to da skontas :bye:

ne mozes da znas kako je bockala kad ne znas pricu kazem ti, mislim mozda ti je prepricala, al ko sto i tamo rekoh, mozes da imas trac ili prepricano ja sam videla nema sta ko da mi prica sta je i kako bilo ;)
drugo - ti nisi neko sa kime cu ja o tome da raspravljam shvati to babo tracarska dosadan si bre aj probaj barem to da skontas :bye:

Имаш махање.. :bye:

ma zezam
mene ignor ne nervira, smeta mi jedino što ostaje trag u profilu kad izbrišeš poruku

da li se nekome desilo da mu svi mejlovi na hotmail budu izbrisani?
je l' to neki njihom manir ili...?

da i to je bezveze, ono kao alo necu da vidim skloni sve :roll:

daj kazi mi kako, ranije nije moglo tako skroz

a za hot ja nemam pojma ne koristim njih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back