i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahahh, bash utjeshno :D

al' mora da je mene posluzio nekad :D

ja se nesto sad pitam jel on to oba puta bio kad smo bili il je ipak mislio da nam je ovo prvi put
prvo smo bili i nazdrali se, pa kuci na karranje, pa onda smo opet ogladneli istrosilo se jjebi ga :rumenka: i onda odlepili nacisto i resili da odemo ponovo i onda jeli pa repete, i kad sam uzimala repete nije mogo da se suzdrzi od smejanja, mislim se bolje da cutim da ne kazem da smo pre par sati isto bili na prezderavanju
4-2.gif

pa se zapitah posle da nije mozda provalio, ako nije onda siroma nije ni svestan kolko ne zna :zcepanje:

ja se nesto sad pitam jel on to oba puta bio kad smo bili il je ipak mislio da nam je ovo prvi put
prvo smo bili i nazdrali se, pa kuci na karranje, pa onda smo opet ogladneli istrosilo se jjebi ga :rumenka: i onda odlepili nacisto i resili da odemo ponovo i onda jeli pa repete, i kad sam uzimala repete nije mogo da se suzdrzi od smejanja, mislim se bolje da cutim da ne kazem da smo pre par sati isto bili na prezderavanju
4-2.gif

pa se zapitah posle da nije mozda provalio, ako nije onda siroma nije ni svestan kolko ne zna :zcepanje:

zivotinje ljsovske :D ponosna sam na vas :heart:

jebbote, sad ce vam tri godine :D je l' takoooo?

a pa divno, bash mi je drago da vidim kolege kako se vole i seksaju :D

mislim ne da vidim kao da gledam, vec ono kao da zamishljam... mislim nije da zamishljam. vec onako da znam da se to deshava...

mislim ne da znam kao u momentu da znam, vec ono kao u podsvjesti...mislim ne kao da ja podsvjesno mislim samo na vas, al' eto :D nije da mislim na vas...

ne mislim...al' ono, nije da necu da mislim na vas, vec ono ne mislim... mislim ne inace vec eto sad :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back