- Poruka
- 122.085
joj kako mozete vinjak da pijete kuku imala sam jednom flasu koristila za dezinfekciju, dobro je posluzio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ona i florens iz florens and the machine su dve žene sa trenutno najboljim glasom u svetu![]()
de si metlo![]()

evo me umirem, gutam gaziran sok da prezivim ocu povratim kolko sam jela i jela i jela![]()
metlo, nas dve smo svega mi preslikaneod prvog dana sam to primjetila
![]()

smejao se zajedno sa nama onaj za kasom u meku, utesno je reko kroz smeh - ima i gorih
utesio me u pickumaterinu 
znaci ubila sam se ko majka![]()
de ste piccke stigo zdravko colic![]()

de si zdravko evo pič.ke su spremne za oplodnju![]()

sestre po vestici
znaci sestro mi zvanicno nismo normalni evo dokazano vecerassmejao se zajedno sa nama onaj za kasom u meku, utesno je reko kroz smeh - ima i gorih
utesio me u pickumaterinu
![]()

zdravko je lipso jedva dise trenutno
zabava u bekstejdzu se odlaze do daljnjeg...

znate sta ima jedna divna novost
u kgu se otvara plaza centar u februaru al jjebes plazu nego bice unutra mek, kfc i ostale djakonije, ni kg nece vise biti bezbedan kad doletim
sad se vec ozbiljno sekiram za svoju novcanu situacju za ubuduce![]()

hahahahahh, bash utjeshno
al' mora da je mene posluzio nekad![]()
i onda odlepili nacisto i resili da odemo ponovo i onda jeli pa repete, i kad sam uzimala repete nije mogo da se suzdrzi od smejanja, mislim se bolje da cutim da ne kazem da smo pre par sati isto bili na prezderavanju

jedeš američka gofna izdajice
a gde su tu čvarci![]()

rado bih gluvarila sa bivsom najboljom drugaricom kod jednog vrtica, sa vinom i cigarima, u kasne vecernje sate.
Stara dobra vremena...

ja se nesto sad pitam jel on to oba puta bio kad smo bili il je ipak mislio da nam je ovo prvi put
prvo smo bili i nazdrali se, pa kuci na karranje, pa onda smo opet ogladneli istrosilo se jjebi gai onda odlepili nacisto i resili da odemo ponovo i onda jeli pa repete, i kad sam uzimala repete nije mogo da se suzdrzi od smejanja, mislim se bolje da cutim da ne kazem da smo pre par sati isto bili na prezderavanju
![]()
pa se zapitah posle da nije mozda provalio, ako nije onda siroma nije ni svestan kolko ne zna![]()

u mesari, vis dobro me podseti mogla bih da uzmem ovih dana
jao nemoj o hrani molim te, ocu da povratim![]()

fajazivotinje ljsovskeponosna sam na vas
jebbote, sad ce vam tri godineje l' takoooo?

uh ženo ne podsećaj me na takvu bleju
još si i placebo pustila
ebi se![]()

faja
jeste![]()