i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet kazem nemoj meni
ja sam imala i pare i vezu molili me i keva i taj covek da upisem pa nisam a sto nisam pa imam svoj izgradjen stav kontas...ne kontas al nema veze
upisala sam ono sto sam htela, ja se kroz zivot ne vodim koristoljubljem nego nekim drugim osobinama, cinjenica je da vi koji se vodite koristoljubljem bolje prodjete, al ja sam i dalje ja i nikad ne bih ni dva minuta bila kao vi, kontas ;) ne kontas garant al nema ni veze meni nije ni bitno da ti skontas ima ko mene konta i ima ljudi koji razmisljalju isto ko ja

Ма ок све је то лепо, али као ићи на факс неки државни, учити гомилу глупости која ти никад неће требати, да би било као ето ја сам се трудио... Мсм смешно ми је то као ја сам завршио државни а ти приватни, као ја сам аутоматски изнад тебе.. Смешно.. Испаде као да смо ми сад неке караконџуле, као да смо не знам ни ја шта.. Притом то није гаранција ни за шта, мсм нпр можда моја фирма буде успешнија него од оне девојке горе што студира на државном, можда будем бољи у томе, можда ко зна шта.. Мсм глупо и смешно ми је то што се прича о људима који завршавају приватне факултете.. Уосталом сваки посао се ради да би зарадио новац, ретко ко га ради из љубави, и ја гледам само да зарадим новац, и обезбедим све што ми треба, и што треба мојој породици, а то ко ће шта рећи за начин на који то радим, то ми није битно, нити може било ко да ме гледа са висине, јер би пола тих људи урадило исто да може.

pa shto onda prica o nekoj tezini faksa :) to sam skontala kao da nije :)
mislim jeste, to ti je, zavrshi bilo shta, uplati, nadje tata posao i ti ne znash gdje si shupalj cijeli zivot, pa onda postanesh frustriran sopstvenim neznanjem, pa se istresash na nekome ko je imao nesrecu da dodje da radi za tebe :)

sve je to meni jasno..cinjenica je da posao bez shtele ne mozesh naci ni sa drzavnim ni sa privatnim...

ali daj brate da se ne zavaravamo, moze im se da ne koriste mozak, ja bih umrla...umrla bih i na pola drzavnih fakulteta gdje za ispit npr. ucim brojalice i brzalice i pjesmice, kao moja prijateljica najbolja shto je ucila na predshkolskom...

А зашто мора да значи да свако ко заврши приватни одатле изађе глуп, и неспособан да ради то што треба?

pa shto onda prica o nekoj tezini faksa :) to sam skontala kao da nije :)
mislim jeste, to ti je, zavrshi bilo shta, uplati, nadje tata posao i ti ne znash gdje si shupalj cijeli zivot, pa onda postanesh frustriran sopstvenim neznanjem, pa se istresash na nekome ko je imao nesrecu da dodje da radi za tebe :)

sve je to meni jasno..cinjenica je da posao bez shtele ne mozesh naci ni sa drzavnim ni sa privatnim...

ali daj brate da se ne zavaravamo, moze im se da ne koriste mozak, ja bih umrla...umrla bih i na pola drzavnih fakulteta gdje za ispit npr. ucim brojalice i brzalice i pjesmice, kao moja prijateljica najbolja shto je ucila na predshkolskom...

upravo.. i ja isto. ali dobro, drugi smo tip..

imam drugaricu koja je zavrsila tu visu bas sto pominje lajtejrka i ona je bila svesna da je to sto studira smesno, i nije joj pamlo na pamet da krene da kenjja i da se busa kao u je faca sam i te fore, upisala je to zato sto obozava decu eno je u vrticu je i uziva kad je sa decom i to je fantasticno a to sto joj je faks debilan jjebi ga jeste i svi su svesni

al kad vidim ove sto upisu te debilane samo da imaju nesto pa se jos i kurce pa brate koci malo nece moci zao mi je ali nikada necete zadoboti postovanje

А зашто мора да значи да свако ко заврши приватни одатле изађе глуп, и неспособан да ради то што треба?

pa zato shto da hoce da nauci, ishao bi na drzavni, na kojem u svakom slucaju naucish vishe nego na privatnom, iako ni to nije bash na zavidnom nivou ovdje...shto bi bilo ko, pa cak i onaj kojem se moze, ishao linijom manjeg otpora...znam previshe bogatasha, i tacno se vidi, ko zeli diplomu a ko znanje :)

nemoj mi ni pocinjati s pricom o boljoj nastavi i saradjivanju studenata sa profesorima, apsolutno sve i jednu osobu koju znam nema pojma kako se zove ispit sa kojeg je izashla, a desetke svi redaju...

i svi trubite istu pricu, izjedacavate tezinu drzavnog i privatnog i niko mi nije dao ni jedan smislen razlog zashto privatni a ne drzavni faks :)
a sve ide u korist drzavnog :)
i jeftiniji je, i vishe naucish, i ima neki kriterijum, i svashta neshto shto privatni nema :)

imam drugaricu koja je zavrsila tu visu bas sto pominje lajtejrka i ona je bila svesna da je to sto studira smesno, i nije joj pamlo na pamet da krene da kenjja i da se busa kao u je faca sam i te fore, upisala je to zato sto obozava decu eno je u vrticu je i uziva kad je sa decom i to je fantasticno a to sto joj je faks debilan jjebi ga jeste i svi su svesni

al kad vidim ove sto upisu te debilane samo da imaju nesto pa se jos i kurce pa brate koci malo nece moci zao mi je ali nikada necete zadoboti postovanje

pa evo kaze ovaj moj drug, upishem privatni, nemam vremena da ucim, radim, od plate placam shkolu, ima shtelu za posao, treba mu samo indeks da vide da studira i sve super...
za djevojku prica, kako u 9 sazna da ima ispit, do 11 pije kafu, pa se pegla shminka i sredjuje do pola 1, u jedan pocne ispit, izadje u 1 i 15 i kaze da je sve uradila...
a ne zna ni shta polaze..

eto covjek mi fino prica...a znam milion prica takvih :)

pa evo kaze ovaj moj drug, upishem privatni, nemam vremena da ucim, radim, od plate placam shkolu, ima shtelu za posao, treba mu samo indeks da vide da studira i sve super...
za djevojku prica, kako u 9 sazna da ima ispit, do 11 pije kafu, pa se pegla shminka i sredjuje do pola 1, u jedan pocne ispit, izadje u 1 i 15 i kaze da je sve uradila...

jao. hoću i ja da samo pismeno polažem sve :aha:

Уписао сам приватни зато што знам шта ћу да радим, и шта ми конкретно треба да бих то радио, и нећу просто да учим предмете који ми не требају, нећу да се замарам глупостима..

А исто колико ви мрзите те са приватног што се бусају, исто толико се ми смејемо вама што се бусате као не можете да добијете поштовање од нас и те приче, ма боли ме уво за поштовање, узећу ти касније паре кроз послове, а поштовање ти дај коме хоћеш..

Imam drugaricu koja je zavrsila megatrend, isti smer ko ja na ekonomskom samo 3 puta tanje knjige.

Elem poenta price je da joj na FB stoji da je zavrsila Ekonomski :lol:

al kad je jos prvi put napiso ono njegovo cuveno "ja cu da zavrsim faks" a tek upiso... odma sam znala evo ga privatni :lol:

Имам ортака на машинском који каже ''ја ћу да завршим факс'' јер зна шта може и колико може.. А и кад упишеш нешто нормално је да тежиш да завршиш.. Мсм то ми је некако природан ток..

Уписао сам приватни зато што знам шта ћу да радим, и шта ми конкретно треба да бих то радио, и нећу просто да учим предмете који ми не требају, нећу да се замарам глупостима..

А исто колико ви мрзите те са приватног што се бусају, исто толико се ми смејемо вама што се бусате као не можете да добијете поштовање од нас и те приче, ма боли ме уво за поштовање, узећу ти касније паре кроз послове, а поштовање ти дај коме хоћеш..

cim ti znash shta cesh da radish- kao mjesto zaposlenja, ti ko ovaj moj drug, samo shto prije do diplome da te protokolishu na poziciju :)

da ti zelish da ZNASH to shto cesh da radish, ti bi sjeo pa ucio iz knjige, a ne ishao na privatni i citao sa dva listica , sad te kao jebbe razlika predmeta na drzavnom i privatnom, ma ajde molim te :)

pa ja mu lepo kazem da znam takve od malena kad je on ucio razlomke :lol: on misli lupam
znam goomilu njihovih prica i znam sta sve rade i kako rade i sto je najjace svi su isti sablon karakternih odpadaka
pa ne moze svako da bude toliko bezobrazan da plati i da misli da je sve resio, treba poseban karakter za to....pa ce da mi prica kao ja generalizujem
od svoje 13 sam u kontaktu sa takvima i da sam imala srece da nikad ne budem sad bi mi u zivotu bolje bilo
zato sad takvi imaju kod mene poseban tretman, u kucu mi nece uci nikad, pa nek kenjja sta oce jjebe mi se deset godina sam ih gledala kako se ponasaju to bre treba motkom proterati, sramota je sto oni imaju isti status ko drzavni, sramota je sto s eoni nazivaju studentima, a jos veca je sramota sto su sad uveli da imaju ravnopravan status za dobijanje stipendija
znaci ajde da ga ispusi za pare neko ko redja desetke na farmaciji zbog nekog soma na megatrendu, dobro ih ne biju po ulicama jer za bolje ni nisu :lol:

Imam drugaricu koja je zavrsila megatrend, isti smer ko ja na ekonomskom samo 3 puta tanje knjige.

Elem poenta price je da joj na FB stoji da je zavrsila Ekonomski :lol:

ma neka joj stoji shta hoce, bre i mene bi bilo sramota da mi pishe ime privatnog faksa da sam zavrshila :)

ali dobro, meni ne smeta da ucim "nepotrebne" stvari :) imash sistem koji funkcionishe oduvjek, sad ga skratishe u skripticu, i kao, modernizovanje, pa shto ne produbish neshto, pa da kazesh uska specijalizacija, da vidim shta ce me vishe nauciti neko sa privatnog nego sa drzavnog :)

kao bolji je ekonomista sa privatnog, on nije ucio gluposti vec samo ciljano i od vitalnog znacaja :) jeste ****** moj :D

ma neka joj stoji shta hoce, bre i mene bi bilo sramota da mi pishe ime privatnog faksa da sam zavrshila :)

ali dobro, meni ne smeta da ucim "nepotrebne" stvari :) imash sistem koji funkcionishe oduvjek, sad ga skratishe u skripticu, i kao, modernizovanje, pa shto ne produbish neshto, pa da kazesh uska specijalizacija, da vidim shta ce me vishe nauciti neko sa privatnog nego sa drzavnog :)

kao bolji je ekonomista sa privatnog, on nije ucio gluposti vec samo ciljano i od vitalnog znacaja :) jeste ****** moj :D

što je tvoje, moje je :rumenko:

pa ja mu lepo kazem da znam takve od malena kad je on ucio razlomke :lol: on misli lupam
znam goomilu njihovih prica i znam sta sve rade i kako rade i sto je najjace svi su isti sablon karakternih odpadaka
pa ne moze svako da bude toliko bezobrazan da plati i da misli da je sve resio, treba poseban karakter za to....pa ce da mi prica kao ja generalizujem
od svoje 13 sam u kontaktu sa takvima i da sam imala srece da nikad ne budem sad bi mi u zivotu bolje bilo
zato sad takvi imaju kod mene poseban tretman, u kucu mi nece uci nikad, pa nek kenjja sta oce jjebe mi se deset godina sam ih gledala kako se ponasaju to bre treba motkom proterati, sramota je sto oni imaju isti status ko drzavni, sramota je sto s eoni nazivaju studentima, a jos veca je sramota sto su sad uveli da imaju ravnopravan status za dobijanje stipendija
znaci ajde da ga ispusi za pare neko ko redja desetke na farmaciji zbog nekog soma na megatrendu, dobro ih ne biju po ulicama jer za bolje ni nisu :lol:

ma ko bre ima isti status, ajde da vidim, da dodje u firmu kojoj zaista treba radnik, dva lika sa drzavnog i privatnog, i ni jedan da nema shtelu...drzavni prosjek 6,0 i privatni 10 :) shta mislish koga ce primiti, nisu ljudi ludi ne brini ti...pisha se svako na privatni... smijurija jedna :)

samo nesh' posao nigdje naci bez shtele... pa ko je vec ima, i nek' skrati sebi shkolovanje u shto manje rata, nece tatica uvijek ziv biti :)

cim ti znash shta cesh da radish- kao mjesto zaposlenja, ti ko ovaj moj drug, samo shto prije do diplome da te protokolishu na poziciju :)

da ti zelish da ZNASH to shto cesh da radish, ti bi sjeo pa ucio iz knjige, a ne ishao na privatni i citao sa dva listica , sad te kao jebbe razlika predmeta na drzavnom i privatnom, ma ajde molim te :)

Види занима ме да радим то, и ништа друго, и нећу да идем на факс који ће да ме води у пет смерова па као шта ти западне ради... Хоћу да радим оно што волим и ћао..

Уосталом опет ти кажем 80% њих који серу да је то као лоше, и да им се то гади, то је само сујета и љубомора, значи већина би радила то исто да може... Смешно ми је то све..

upravo to jos malo pre mu rekoh ima vezu ima firmu nesto ima ovo je samo papirologija
i dobro neka je njegov zivot njegova stvar al cuti brate i pokri se usima nemoj bre ni da probas da se upustas u neku dubiozu

Ako nesto volis nista od toga nije nepotrebno, ako si upisao samo da nesto upises i sve ucis preko qurca onda ti je sve nepotrebno :D

Види занима ме да радим то, и ништа друго, и нећу да идем на факс који ће да ме води у пет смерова па као шта ти западне ради... Хоћу да радим оно што волим и ћао..

Уосталом опет ти кажем 80% њих који серу да је то као лоше, и да им се то гади, то је само сујета и љубомора, значи већина би радила то исто да може... Смешно ми је то све..

pa evo, ja mogu, stvarno mogu, ali ne zelim to da radim sebi...:)

na shta se sad vadish? ne postoji taj smjer na drzavnom? shta?

to jeste loshe, nisam cula stvarno ni od koga pozitivan komentar o privatnim faksovima, a sami studenti tih faksova su podijeljeni na one koji pokushavaju svojim ratama da pridaju neki znacaj, i oni koji kazu lijepo imam dve rate do kraja faksa i sve pet...

ma ko bre ima isti status, ajde da vidim, da dodje u firmu kojoj zaista treba radnik, dva lika sa drzavnog i privatnog, i ni jedan da nema shtelu...drzavni prosjek 6,0 i privatni 10 :) shta mislish koga ce primiti, nisu ljudi ludi ne brini ti...pisha se svako na privatni... smijurija jedna :)

samo nesh' posao nigdje naci bez shtele... pa ko je vec ima, i nek' skrati sebi shkolovanje u shto manje rata, nece tatica uvijek ziv biti :)

Najzabavnije je sto 90% ovih sa privatnog planiraju da odu preko grane.

Ko moja drugarica sto je zapucala sa privatnog u USA pricajuci kako ce tamo da radi kao ekonomista pa je zavrsila ko kelnerica :lol:

Odoh da spavam ebes ti ovo :lol:

upravo to jos malo pre mu rekoh ima vezu ima firmu nesto ima ovo je samo papirologija
i dobro neka je njegov zivot njegova stvar al cuti brate i pokri se usima nemoj bre ni da probas da se upustas u neku dubiozu

Значи ми сад треба да ћутимо и спуштамо главе, зато што је то неко рекао, јер Боже они су се цимали, они су изнад нас.. Боли ме баш ку*ац... Као ви сте бољи људи јер идете на државни... Битно је само једно, кад се повуче црта, за 10-20-30 год, да будеш у плусу, и да живот ниси бацио узалуд.. Живим живот најбоље што умем, а то да ли ће неко рећи ово или оно, боли ме уво.. Идем подигнуте главе, никог нисам ни преварио, ни покрао, ни убио, ни ништа томе слично..

u zvanicnim spisima na to mislim
reko ti za stipendije nisam mogla da verujem kad sam cula, sta kao imas hiljadarku eurica za skolovanje al ti trebaju drzavne pare da ti pomognu kroz studentski zivot :zcepanje: ovo se od muke smejem
imaju zvanocno isti status a sad na poslodavcu je koga ce pre da primi to je oduvek bilo

a zna se da mnogi sa tih privatnih kad ne uspeju nista idi da peru sudove pa se vrate posle par meseci userru se od rada jer nije ti to brale srbijica sa 467 pauza slobodnih dana i sl...nego em te tretiraju ko govvno jer si iz druge zemlje ilegala em ti zadaju njihov standard rada...i ako im je :mrgreen:
jeste brale samo su tebe cekali oni uopste nemaju svoje nezaposlene :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back