gost 267708
Veoma poznat
- Poruka
- 12.785
opet kazem nemoj meni
ja sam imala i pare i vezu molili me i keva i taj covek da upisem pa nisam a sto nisam pa imam svoj izgradjen stav kontas...ne kontas al nema veze
upisala sam ono sto sam htela, ja se kroz zivot ne vodim koristoljubljem nego nekim drugim osobinama, cinjenica je da vi koji se vodite koristoljubljem bolje prodjete, al ja sam i dalje ja i nikad ne bih ni dva minuta bila kao vi, kontasne kontas garant al nema ni veze meni nije ni bitno da ti skontas ima ko mene konta i ima ljudi koji razmisljalju isto ko ja
Ма ок све је то лепо, али као ићи на факс неки државни, учити гомилу глупости која ти никад неће требати, да би било као ето ја сам се трудио... Мсм смешно ми је то као ја сам завршио државни а ти приватни, као ја сам аутоматски изнад тебе.. Смешно.. Испаде као да смо ми сад неке караконџуле, као да смо не знам ни ја шта.. Притом то није гаранција ни за шта, мсм нпр можда моја фирма буде успешнија него од оне девојке горе што студира на државном, можда будем бољи у томе, можда ко зна шта.. Мсм глупо и смешно ми је то што се прича о људима који завршавају приватне факултете.. Уосталом сваки посао се ради да би зарадио новац, ретко ко га ради из љубави, и ја гледам само да зарадим новац, и обезбедим све што ми треба, и што треба мојој породици, а то ко ће шта рећи за начин на који то радим, то ми није битно, нити може било ко да ме гледа са висине, јер би пола тих људи урадило исто да може.
to sam skontala kao da nije