i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam sta si misla ali nikad nece biti isto privatni i drzavni
ti imas knjigu od 600 str on od 200 krupan font :zcepanje:
ti svojim ucenjem zaradis diplomu on je kupi na legalan nacin na cetri rate :zcepanje:
ajde bre mojne se lazemo

Књига је 400 стр, и није крупан фонт... ;)

Иначе ти ако хоћеш да знаш то да радиш, ти то мораш да учиш, не мора да значи да свако ко иде на приватни само прође кроз њега..

Много бре предрасуда имаш. ;)

E hvala, sutra idem da uzmem u biblioteci ili kupim ako nije skupa :) U svakom slucaju je zelim u kucnoj biblioteci :)
razmzes ima pet delova
to dok nisam posedovala nisam se smirila, secam se da sam za 18 rodjendan uzela pare i otrcala odma to da kupim svih pet odjednom :zaljubljena:
nisu veliki ne brini svaki deo ima oko 300 str

Ja kupim knjige sebi od tih rodjendanskih para uvek :ok: Nista sladje :) Bila si na sajmu?

Књига је 400 стр, и није крупан фонт... ;)

Иначе ти ако хоћеш да знаш то да радиш, ти то мораш да учиш, не мора да значи да свако ко иде на приватни само прође кроз њега..

Много бре предрасуда имаш. ;)
ne predrasuda, iskustva
mojne meni gledala sam vam knjige, gledala sam i one sa drzavnog
dok si ti ucio razlomke ja sam sa takvima ko ti imala kontakta i ko sto kazem znam vas ko zlu paru, sa vama vise ne bi bila ni poznanik a kamo li nesto vise ;)

ne predrasuda, iskustva
mojne meni gledala sam vam knjige, gledala sam i one sa drzavnog
dok si ti ucio razlomke ja sam sa takvima ko ti imala kontakta i ko sto kazem znam vas ko zlu paru, sa vama vise ne bi bila ni poznanik a kamo li nesto vise ;)

хахаххахахаха па хит, умро сам од смеха сад хахахаха..

Па то, све нас у исти кош, не може нико да се разликује, ти знаш све ко злу пару ти знаш све те људе у душу хааххаха е стварно си змај маме ми моје.. :lol:

E hvala, sutra idem da uzmem u biblioteci ili kupim ako nije skupa :) U svakom slucaju je zelim u kucnoj biblioteci :)

Ja kupim knjige sebi od tih rodjendanskih para uvek :ok: Nista sladje :) Bila si na sajmu?
nisam, ko sto rekoh to su bila dobra vremena
sad je situacija drugacija :rida:
sajam se pokvario u sustini previse zmajeva, svetih gralova, jevandjelja po metli i onih kokosjih sranjja tipa kupoholicarka

ono sto me interesuje nadjem ja i u knjizari ne moram da placam ulaz, duplo skluplji rostilj i gledam sve one tezge tresa i sunda .... tako da mi i nije zao sto nisam isla, da mislim da vredi ajde zazmurila bih mozda na jedno oko i otisla i kupila sebi barem nesto, ovako em sam plicih dzepova em nije vredno

uzmi prvo iz biblioteke za svaki slucaj da ne kupis a ne svidi ti se...sta znas
ja uvek prvo tako, osmekam u knjizari onda uzmem iz biblioteke pa ako je ok kupim kad mogu :lol:

хахаххахахаха па хит, умро сам од смеха сад хахахаха..

Па то, све нас у исти кош, не може нико да се разликује, ти знаш све ко злу пару ти знаш све те људе у душу хааххаха е стварно си змај маме ми моје.. :lol:

pa ti svoje stavove i ponasanje iskazujes ovde na forumu kontas li ti to...vidi se i ovde ko je kakav
"cast" izuzecima koji dodju maskirani naravno :lol:...ali onako u vecini slucajeva mozes dosta da vidis
iskazujes svoje stavove po temama i na osnovu toga ljudi mogu da vide neke tvoje osobine
a ja kazem da se one uklapaju u vecinu onih koje koje sam ja na zalost sretala sa tih privatnih

mrzi me da se rapravljam...ti si takav kakav si ja sam ovakva kakva sam i to je to...koegzistiramo na forumu i to je to...

nisam, ko sto rekoh to su bila dobra vremena
sad je situacija drugacija :rida:
sajam se pokvario u sustini previse zmajeva, svetih gralova, jevandjelja po metli i onih kokosjih sranjja tipa kupoholicarka

ono sto me interesuje nadjem ja i u knjizari ne moram da placam ulaz, duplo skluplji rostilj i gledam sve one tezge tresa i sunda .... tako da mi i nije zao sto nisam isla, da mislim da vredi ajde zazmurila bih mozda na jedno oko i otisla i kupila sebi barem nesto, ovako em sam plicih dzepova em nije vredno

uzmi prvo iz biblioteke za svaki slucaj da ne kupis a ne svidi ti se...sta znas
ja uvek prvo tako, osmekam u knjizari onda uzmem iz biblioteke pa ako je ok kupim kad mogu :lol:
I ja cesto tako, citam iz biblioteke, pa kupim jer volim da imam i cesto se vracam na citanje tih knjiga, ali volim i da "rizikujem". Jao bre Metlo, na sajmu se delile besplatne Milka i stark cokolade :lol:
bas film?
nisam
ako mislis na dokumentarni film ima gomila i mnoge sam gledala ...

Bas film, ima u delovima na yt, ja nasla pre neki dan, ali jos nisam gledala.

pa ti svoje stavove i ponasanje iskazujes ovde na forumu kontas li ti to...vidi se i ovde ko je kakav
"cast" izuzecima koji dodju maskirani naravno :lol:...ali onako u vecini slucajeva mozes dosta da vidis
iskazujes svoje stavove po temama i na osnovu toga ljudi mogu da vide neke tvoje osobine
a ja kazem da se one uklapaju u vecinu onih koje koje sam ja na zalost sretala sa tih privatnih

mrzi me da se rapravljam...ti si takav kakav si ja sam ovakva kakva sam i to je to...koegzistiramo na forumu i to je to...

хахахха хит, хит... Ок мрзи ме да пишем па није овако па овако је, мсм боли ме уво, само много лако бацаш људе у један кош... Не иде то тако баш у животу.. Али добро.. ;) Мсм можда сам ја и гори од тих што их знаш лично, али док год ме не знаш лично не можеш да причаш тако нешто.. ;)

хахахха хит, хит... Ок мрзи ме да пишем па није овако па овако је, мсм боли ме уво, само много лако бацаш људе у један кош... Не иде то тако баш у животу.. Али добро.. ;) Мсм можда сам ја и гори од тих што их знаш лично, али док год ме не знаш лично не можеш да причаш тако нешто.. ;)

ustvari, mnogo to lakše ide u životu, nije neka nauka. ako si dovoljno pametan u startu imaš bolji pregled :aha:

ej bre metlo pa moze se pasti na privatnom faksu

dodushe samo niz stepenice, i to ako doplatish samo 100 eura

:mrgreen:
pa ja ne znam sto se forliraju, kad svi znamo da legalno kupuju diplome
znam coveka koji predaje na megatrendu a bio je pre toga profa u srednjoj i njega su molili da ne nastavlja kriterijum ko u srednjoj nego da smanji zalili se ljudi "mnogo" ih obara i "mnogo" im trazi :zcepanje:
pa jjebo te i sad ce on da mi prica bajke, al dobro nije jedini, kod nekih ce ta prica da prodje kod mene nece
a cinjenica je da mnogi ljudi ne podnose ove sto plate pa klate, i kako ce, neko ga tupi pet jjebenih godina i a neko plati i dobije isti zvanican status...pa ne ide :lol:

I ja cesto tako, citam iz biblioteke, pa kupim jer volim da imam i cesto se vracam na citanje tih knjiga, ali volim i da "rizikujem". Jao bre Metlo, na sajmu se delile besplatne Milka i stark cokolade :lol:

Bas film, ima u delovima na yt, ja nasla pre neki dan, ali jos nisam gledala.

ma platila si ti ulazom tu milku skuplje, eno na pijaci 220 din 300 gr ubijes se ko majka :heart:
stvarno??? nisam imala pojma bas cu da proceprkam

Poslednja izmena:
a cinjenica je da mnogi ljudi ne podnose ove sto plate pa klate, i kako ce, neko ga tupi pet jjebenih godina i a neko plati i dobije isti zvanican status...pa ne ide :lol:

А сви ти људи, да имају не би платили?

Исто као кад прође неки тип у БМВ-у најновијем, пола људи као ма татин син, па ко не би био татин син да може, ко би то одбио и паре и добра кола, и све што може да има, само зато да не би добио титулу ''татин син'' , и ту титулу му набију љубоморни који знају да то неће имати никад.. Кад сам имао 100 дин у џепу и гледао то, и тад сам говорио боли га уво и ја би да могу..

Исто као кад прође неки тип у БМВ-у најновијем, пола људи као ма татин син, па ко не би био татин син да може, ко би то одбио и паре и добра кола, и све што може да има, само зато да не би добио титулу ''татин син'' , и ту титулу му набију љубоморни који знају да то неће имати никад.. Кад сам имао 100 дин у џепу и гледао то, и тад сам говорио боли га уво и ја би да могу..

opet kazem nemoj meni
ja sam imala i pare i vezu molili me i keva i taj covek da upisem pa nisam a sto nisam pa imam svoj izgradjen stav kontas...ne kontas al nema veze
upisala sam ono sto sam htela, ja se kroz zivot ne vodim koristoljubljem nego nekim drugim osobinama, cinjenica je da vi koji se vodite koristoljubljem bolje prodjete, al ja sam i dalje ja i nikad ne bih ni dva minuta bila kao vi, kontas ;) ne kontas garant al nema ni veze meni nije ni bitno da ti skontas ima ko mene konta i ima ljudi koji razmisljalju isto ko ja

pa ne znam koliko placash godinu, ali npr. stomatoloshki u BGu je u rangu privatnih fakulteta ovdje shto se tice finansiranja godine....pa opet ne bih nikada na privatni, ajmo dalje, znaci nije do kesha...koji josh logican argument za neiskorishtavanje mozga u svrhu nauke imash :)

opet kazem nemoj meni
ja sam imala i pare i vezu molili me i keva i taj covek da upisem pa nisam a sto nisam pa imam svoj izgradjen stav kontas...ne kontas al nema veze
upisala sam ono sto sam htela, ja se kroz zivot ne vodim koristoljubljem nego nekim drugim osobinama, cinjenica je da vi koji se vodite koristoljubljem bolje prodjete, al ja sam i dalje ja i nikad ne bih ni dva minuta bila kao vi, kontas ;) ne kontas garant al nema ni veze meni nije ni bitno da ti skontas ima ko mene konta i ima ljudi koji razmisljalju isto ko ja

činjenica da sam ja uspela da skontam u pola 2 noću šta si ti htela da kažeš ovim mi daje podsticaj da učim, znači nisam umorna :super:

ma platila si ti ulazom tu milku skuplje, eno na pijaci 220 din 300 gr ubijes se ko majka :heart:
stvarno??? nisam imala pojma bas cu da proceprkam

Kod mene na pijaci 300g 200 dinara :mrgreen:

Stvarno, ajde dodji kod mene da gledamo i njupamo cokoladu :lol:

Ma, na sajmu je bio haos, znas kakve dobre naslove sam kupila po smesnim, 3, 4 puta nizim cenama, ima knjiga (enciklopedijsko izdanje) o Juliju Cezaru, 1900 din. u knjizari, a na sajmu je delili za 190 din. :eek:

I to znas kakva knjiga, velikog formata, unutra ilustracije, kovertice, mape osvajanja, ludilo :D

činjenica da ga nauka sama po sebi i ne zanima?

pa shto onda prica o nekoj tezini faksa :) to sam skontala kao da nije :)
mislim jeste, to ti je, zavrshi bilo shta, uplati, nadje tata posao i ti ne znash gdje si shupalj cijeli zivot, pa onda postanesh frustriran sopstvenim neznanjem, pa se istresash na nekome ko je imao nesrecu da dodje da radi za tebe :)

sve je to meni jasno..cinjenica je da posao bez shtele ne mozesh naci ni sa drzavnim ni sa privatnim...

ali daj brate da se ne zavaravamo, moze im se da ne koriste mozak, ja bih umrla...umrla bih i na pola drzavnih fakulteta gdje za ispit npr. ucim brojalice i brzalice i pjesmice, kao moja prijateljica najbolja shto je ucila na predshkolskom...

Kod mene na pijaci 300g 200 dinara :mrgreen:

Stvarno, ajde dodji kod mene da gledamo i njupamo cokoladu :lol:

Ma, na sajmu je bio haos, znas kakve dobre naslove sam kupila po smesnim, 3, 4 puta nizim cenama, ima knjiga (enciklopedijsko izdanje) o Juliju Cezaru, 1900 din. u knjizari, a na sajmu je delili za 190 din. :eek:

I to znas kakva knjiga, velikog formata, unutra ilustracije, kovertice, mape osvajanja, ludilo :D

stvarno :eek:
jao jel to ona edicija ima tako i za egipat i za grcku i za carobnjake...

jaoo nemoj da mi pricas onda...:rida:

a vis interesantno izgleda su svesni da je opala popularnost pa su se slihtali
recimo ranijih godina je taj sajam bio jako popularan i vecito su bili zacudjeni koliko ljudi poseti jer je statistika predhodno dokazala da ljudi nit idu u biblioteke nit citaju...i onda su se izbezobrazili i to bas pre par godina kad sam ja aktivno isla i uopste nisu bili fini sa cenama, smanje fazon za 100 din a ti dao to na ulaznicu i sl...i onda sam ja ispizdela kad je kad sam zadnji put isla i dalje terana ta fora plus pocelo ono sto rekoh vestice isus kurrave i sl....pa sma onda resila da ih oteram u pm :lol:

ja se vecito po tim sajmovima lepim za one naucne knjige (enciklopedije, nauka u sirokom smislu, razne grane) jer to po knjizarama nema toliko ali to su velike cene to bude preko 3000 ne mogu to, i onda se dodatno iznerviram

i tako suma sumarum batalim :lol:

a za njupanje cokolade sto se mene tice moze uvek ako oces zvrcni na pp uvek moze dogovor :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back