i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, upravo odgledah "Safe"sa Džejsonom Stejtamom, i koliko god ja voleo Stejtama, tučnjavu i pucnjavu na sve strane, napraviše baš srannje od filma, nit nigde priče nit ništa, sve nešto zbrda zdola :(Trijade narvno nemaju nikakav problem da uđu u all out war sa policijom.. Al moram da priznam da me je scena obračuna sa Ensonom Mauntom taaako odševila.. Taman očekujem neku vanvremensku scenu borbe, spreme muziku kao da je Betmen protiv Džokera, kad ono devojčica uzme pištolj, upuca ovog s leđa i onda mu Stejtam saspe šest metaka u glavu :hahaha:

A vi šta radite :lol:

Znači, upravo odgledah "Safe"sa Džejsonom Stejtamom, i koliko god ja voleo Stejtama, tučnjavu i pucnjavu na sve strane, napraviše baš srannje od filma, nit nigde priče nit ništa, sve nešto zbrda zdola :(Trijade narvno nemaju nikakav problem da uđu u all out war sa policijom.. Al moram da priznam da me je scena obračuna sa Ensonom Mauntom taaako odševila.. Taman očekujem neku vanvremensku scenu borbe, spreme muziku kao da je Betmen protiv Džokera, kad ono devojčica uzme pištolj, upuca ovog s leđa i onda Stejtam saspe šest metaka ovom u glavu :hahaha:

A vi šta radite :lol:

evo ja dosao malo ovdje svratio malo cugao i oticu spavati uskoro

e ja cu bas ovaj '' :plez: '' :plez: :lol:

ajde ti predstavi slikom ''vaza stoji iza vece vaze od koje se ne vidi''...eto to ti je par rijeci, ne mozes :zplez:

Nije lepo pleziti se, ono je bio samo ogledni primer. :lol:
Evo, samo za tebe, vaze iz dinastije Ming...pa biraj.
vaze.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back