- Poruka
- 122.219
to i ja kazem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e tako. našminkala sam se, pošto vežbu nisam spremila kako treba, pa bar da lepo izgledam i sitno trepkam, možda mi prodje ako me pita![]()

dobila 10 na vežbi![]()

a šta je fiziologija...?to je patologija![]()
a, da...vi odma na žive ljude vježbate...nismo seckali pokojnike, ne daju nam više ni žabe da seckamo![]()

a šta je fiziologija...?

kreni..što pre kreneš to bolje, uostalom i sama znaškul, ja kontam danas da krenem Gajtona da citam, imam fino vremena do januara![]()
oćemsuper
a pa da castis![]()
e sejnt, kako kod vas ide polaganje fizio? preko testova ili?

kreni..što pre kreneš to bolje, uostalom i sama znaš
oćemda me krene cele godine ovako
sve nam se boduje, prvo idu testovi (komada 2 po semestru) pa kad se to položi izlazi se na kolokvijum (komada 2 ukupno)
ili svi testovi i ispit u celini, ako na vreme ne stekneš uslov da polažeš kolokvijalno. naravno ako zajebbeš neki od poslednja dva testa
koja su ti za 2.kolokvijum, ne priznaju ti ni prvi položen kolokvijumpa polažeš ispit u celini.
naravno i praktični, preko Pshysio-Ex-a na računaru![]()

mi smo imali 4 testa preko kojeg se mozesh rijeshiti prakticnog, pola praktikum pola Gajton pitanja, a uslov da izadjesh na to kolokvirano sve sa vjezbi... i dva semestralna testa, sa sto pitanja, i iz svake oblasti morash da imash 60 posto polozeno da bi se racunalo da si polozio test...
i takoooo![]()

vi bar nešto možete preko testova, nas ubiše sa testovima i na kraju nas ni jednog dela ne oslobadjaju![]()

pa i ovo zvuci divno, ali nije ni najmanje, evo dosta njih je poletilo da sprema fizio da bar to polozi, pa da kao onda nastavi sa rijeshavanjem prve godine, pali jedan semestralni i kao njega izlazili samo na usmeni, a ne mozesh ti odvojiti fiziologiju pa da pitash samo dio, nije to anatomija, pa da pitash samo ruku..i sve ih poobarali..
ja nisam htjela ni da zapocinjem sa fizio dok ne rijeshim ovo shto sam vukla sto godina, tek sad cu...i fino spremiti za januar, patologiju za april, mikrobe za jun i cistim godinu![]()

nismo seckali pokojnike, ne daju nam više ni žabe da seckamo![]()