Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
oces da kazes da svako ko ima u kuci/stanu smedervca je neobrazovan?
jesi svestan sta si lupio
Ja juce videla reklamu za novog, redizajniranog smederevca, bas je fensi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oces da kazes da svako ko ima u kuci/stanu smedervca je neobrazovan?
jesi svestan sta si lupio
Па радијатори бре, нисам се школовао да бих цепао дрва..![]()
sejnt me upoznala uzivoona ce da tvrdi za mene da sam zensko
![]()
i školovani ljudi cepaju drva
ja bih sad baš.. hm hm..)))
znaci pogodila sam, pa sto mi ne kazes, ja se ponadala nesto drugoProcitala sam knjiguZove se "Nefertari (jereticka kraljica)"
Autorka je Misel Moran
Skolovano, skolovano![]()
Не, нећу да кажем то, хоћу да кажем баш оно што сам рекао.. Како се овде лако изврне реч па то је чудо једно..![]()
znaci pogodila sam, pa sto mi ne kazes, ja se ponadala nesto drugo
ko sto rekoh nefertiti je ok nefertari nikada nije ni bila jereticka kraljica niti ista slicno, niti je bila sestricina nefertiti, ako se secam tako je nekako predstavljena samo sam ono pozadi procitala i bacila knjigu ko oparena, sramota za istriju
zena ocigledno ne zna osnovnu istoriju a ne zna ni da sabira razlika je oko 100 god medju njima znaci ne moze da bude preziva posle pobune, a ako je htela da bude mastovita ok al meni se nije svidelo to je vec pitanje ukusa al ja licno kad se radi o istoriskim romanima ne volim kad se bas toliko igra sa cinjenicama
i tu gresis ne znas de ce zivot da te odnese sutra a kamo li sta ces da radis posle faksa
tako da nemoj tako olako da shvatas zivot, da se ne razocaras posle![]()
i tu gresis ne znas de ce zivot da te odnese sutra a kamo li sta ces da radis posle faksa
tako da nemoj tako olako da shvatas zivot, da se ne razocaras posle![]()
Meni se dopalo jer sam knjigu citala od samog pocetka, ali jeste me razocaralo kad sam procitala beleske knjizevnice o istorijskim podacima kojima se sluzila i njihovim validnostima. Ali ipak, ono sto je faraon Ramzes napisao na njenoj grobnici koja je najlepsa i najspektakularnija u Dolini kraljica je svakako dirljivo i inspirativno
Nefertiti takodje obozavam![]()
eno tamo sam ti jos onda preporucila, ako volis tu tematiku, dobar roman bez izvrtanja istorije
nisam zaludjenik za istoriju, cak sta vise ne volim je, al eto ta egipatska me od malena interesuje pa je znam i volim, mislim cela njihova kutura, pa me lako iznervira kad neko ko ta zenska lupetai plus se usudi da izda i pokaze svoje lupetanje javnosti
plja si na privatnom faksu?
Jao, izvini, ali ja to nisam videla, mora da sam bas u to neko vreme otisla sa foruma. O kojoj knjizi se radi? I ja sam zagrejana za Egipat, Tutankamona sam cak i sanjalaZbog njihove kulture volim i crni ajlajner
O kojoj knjizi se radi?