i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i školovani ljudi cepaju drva :neutral:

ja bih sad baš.. hm hm.. :))))

Цепао сам ове године, и рекао сам никад више... Зато што сам цепао за друге док су се они заебавали, ја на +40 клепам оно тамо, они седе као матори су они не могу, као ја сам млад и јак треба да пеглам.. Одем тамо из Београда у пич*у материну као радна снага, па где то има..

Procitala sam knjigu :D Zove se "Nefertari (jereticka kraljica)" ;) Autorka je Misel Moran :)

Skolovano, skolovano :lol:
znaci pogodila sam, pa sto mi ne kazes, ja se ponadala nesto drugo
ko sto rekoh nefertiti je ok nefertari nikada nije ni bila jereticka kraljica niti ista slicno, niti je bila sestricina nefertiti, ako se secam tako je nekako predstavljena samo sam ono pozadi procitala i bacila knjigu ko oparena, sramota za istriju :neutral:
zena ocigledno ne zna osnovnu istoriju a ne zna ni da sabira razlika je oko 100 god medju njima znaci ne moze da bude preziva posle pobune :lol:, a ako je htela da bude mastovita ok al meni se nije svidelo to je vec pitanje ukusa al ja licno kad se radi o istoriskim romanima ne volim kad se bas toliko igra sa cinjenicama

znaci pogodila sam, pa sto mi ne kazes, ja se ponadala nesto drugo
ko sto rekoh nefertiti je ok nefertari nikada nije ni bila jereticka kraljica niti ista slicno, niti je bila sestricina nefertiti, ako se secam tako je nekako predstavljena samo sam ono pozadi procitala i bacila knjigu ko oparena, sramota za istriju :neutral:
zena ocigledno ne zna osnovnu istoriju a ne zna ni da sabira razlika je oko 100 god medju njima znaci ne moze da bude preziva posle pobune :lol:, a ako je htela da bude mastovita ok al meni se nije svidelo to je vec pitanje ukusa al ja licno kad se radi o istoriskim romanima ne volim kad se bas toliko igra sa cinjenicama

Meni se dopalo jer sam knjigu citala od samog pocetka, ali jeste me razocaralo kad sam procitala beleske knjizevnice o istorijskim podacima kojima se sluzila i njihovim validnostima. Ali ipak, ono sto je faraon Ramzes napisao na njenoj grobnici koja je najlepsa i najspektakularnija u Dolini kraljica je svakako dirljivo i inspirativno :aha:

Nefertiti takodje obozavam :)

i tu gresis ne znas de ce zivot da te odnese sutra a kamo li sta ces da radis posle faksa

tako da nemoj tako olako da shvatas zivot, da se ne razocaras posle ;)

Знам где ће да ме однесе, и знам шта ћу да радим после факса, и спрдам се максимално.. ;)

Живот је такав, није мед и млеко, ј б г... Али опет што би Џокер рекао ''Why so serious?" ;)

TDK__Why_So_Serious__by_Sanctioned.jpg

Meni se dopalo jer sam knjigu citala od samog pocetka, ali jeste me razocaralo kad sam procitala beleske knjizevnice o istorijskim podacima kojima se sluzila i njihovim validnostima. Ali ipak, ono sto je faraon Ramzes napisao na njenoj grobnici koja je najlepsa i najspektakularnija u Dolini kraljica je svakako dirljivo i inspirativno :aha:

Nefertiti takodje obozavam :)

eno tamo sam ti jos onda preporucila, ako volis tu tematiku, dobar roman bez izvrtanja istorije
nisam zaludjenik za istoriju, cak sta vise ne volim je, al eto ta egipatska me od malena interesuje pa je znam i volim, mislim cela njihova kutura, pa me lako iznervira kad neko ko ta zenska lupeta :lol: i plus se usudi da izda i pokaze svoje lupetanje javnosti

eno tamo sam ti jos onda preporucila, ako volis tu tematiku, dobar roman bez izvrtanja istorije
nisam zaludjenik za istoriju, cak sta vise ne volim je, al eto ta egipatska me od malena interesuje pa je znam i volim, mislim cela njihova kutura, pa me lako iznervira kad neko ko ta zenska lupeta :lol: i plus se usudi da izda i pokaze svoje lupetanje javnosti

Jao, izvini, ali ja to nisam videla, mora da sam bas u to neko vreme otisla sa foruma. O kojoj knjizi se radi? I ja sam zagrejana za Egipat, Tutankamona sam cak i sanjala :lol: Zbog njihove kulture volim i crni ajlajner :aha:

O kojoj knjizi se radi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back