И опет бих ја, управо сада... други део

ma ja sam slagala da imam cokoladu samo da mi se javis :lol:

Sneaky :lol: Pa de si Fejt, šta se radi..

Jeste, taj je film. Znas koji upis zivi :lol:

Ma meni je okej film, lagan.. Najbolje kad ona riba padne glavom na onaj nail gun pa dobije deset eksera u glavu :lol: Okej i kad na Seta Grina padne onaj ogroman znak pa ga smrska..

nisam gledala pocetak sto ovi umiru?
U prvom delu poslednje ekskurzije se sruši avion i svi đaci koji su išli na ekskurziju poginu, sem njih pešesedamosam koji su izašli jer je jedna riba beše imala viziju toga.. I onda oni umiru tačno određenim redosledom kao i ovi ovde jer eto ne možeš da zajebeš smrt, oni moraju da pomru svi pa to ti je :lol: E pa isti fazon i u ovom delu..

:lol: ma evo ..zavalila sam se ...nasla bas dobru pozu ...blejkam malo po netu ...inace sam super ..danas sam se posle duzeg vremena naspavala i odmorila kao covek ..

des ti ..nema te :)

Blago tebi ja sedim i mislim se gde mi je nestao vikend, nisam skontao ni da je počeo kada se završio :lol: A ovamo me nema nešto, nemam ni ja pojma

U prvom delu poslednje ekskurzije se sruši avion i svi đaci koji su išli na ekskurziju poginu, sem njih pešesedamosam koji su izašli jer je jedna riba beše imala viziju toga.. I onda oni umiru tačno određenim redosledom kao i ovi ovde jer eto ne možeš da zajebeš smrt, oni moraju da pomru svi pa to ti je :lol: E pa isti fazon i u ovom delu..

dok sam otisla do wca zavrsio film i nisam videla kraj :hahaha:

Back