natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
Како развалиле главе?
kad god pogledam nekome nesto prikljesti glavu i raspukne se. osim one dve sto su se sprzile u solarijumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како развалиле главе?
ma ja sam slagala da imam cokoladu samo da mi se javis![]()
Pa de si Fejt, šta se radi..Jeste, taj je film. Znas koji upis zivi![]()
Okej i kad na Seta Grina padne onaj ogroman znak pa ga smrska..
ma evo ..zavalila sam se ...nasla bas dobru pozu ...blejkam malo po netu ...inace sam super ..danas sam se posle duzeg vremena naspavala i odmorila kao covek ..

U prvom delu poslednje ekskurzije se sruši avion i svi đaci koji su išli na ekskurziju poginu, sem njih pešesedamosam koji su izašli jer je jedna riba beše imala viziju toga.. I onda oni umiru tačno određenim redosledom kao i ovi ovde jer eto ne možeš da zajebeš smrt, oni moraju da pomru svi pa to ti jenisam gledala pocetak sto ovi umiru?
E pa isti fazon i u ovom delu..ma evo ..zavalila sam se ...nasla bas dobru pozu ...blejkam malo po netu ...inace sam super ..danas sam se posle duzeg vremena naspavala i odmorila kao covek ..
des ti ..nema te![]()
A ovamo me nema nešto, nemam ni ja pojma
U prvom delu poslednje ekskurzije se sruši avion i svi đaci koji su išli na ekskurziju poginu, sem njih pešesedamosam koji su izašli jer je jedna riba beše imala viziju toga.. I onda oni umiru tačno određenim redosledom kao i ovi ovde jer eto ne možeš da zajebeš smrt, oni moraju da pomru svi pa to ti jeE pa isti fazon i u ovom delu..

poslednje sto sam videla je da ona lezi na pruzi. otisla sam do kupatila na 2 minuta. kako su uspeli da se vencaju u ta 2 minuta?![]()

to za prugu je sanjala kao, i probudila se u krevetu sa njim i on joj kaže da je to samo košmar i da je sve okej.. oni su kao zajedno na kraju valjda