Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...da provedem ceo dan u sumi. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.gif)
u šumi vrebaju manijaci.![]()

...da provedem ceo dan u sumi.![]()
))
evo ga jedan manijak haahha
)))))Sav je tu jer ga nema baš mnogo, da i to malo nije skroz tu stvarno bi bilo previše (premalo, jelte)Sinoć sam baš pričo o njemu, kakav žestok prosek a svi ga u nebesa dižu
![]()
http://vukajlija.com/carls-bukovski-vs-nora-roberts/140114
surov realan....ne pise bajkovito i to mi se svidja
Nikad mi neće biti jasno čemu toliko obožavanje njega, ajde kapiram možda 1970. kad su mu knjige izlazile nisi smeo u knjizi da kažeš "******" i "piččka", ali danas je to toliko uobičajeno da sam ga čitao i bio kao "yeah, so? ".. kao outrageous nešto
.. Ne kažem da je loš, ima trenutaka, ali taj kult oko njega.. pfff.. i ko dade minuse??
opet bukovski neshvaćen:/

upravo nesto preispitujem sebe ali kapiram da cu zbog toga zakasniti na posao ....otisavsa sam 
Ja sam upravo čuo da postoji "No shave november".... nešto nešto.. Works for me, mislim da ću opet da prestanem da se brijem..Samo se ti preispitujJa sam upravo čuo da postoji "No shave november".... nešto nešto.. Works for me, mislim da ću opet da prestanem da se brijem..

postojia jel si cuo da ima devojaka koje nece da im se muskarci ne briju ceo mesec pa su ustanovile No Sex November
![]()
postojia jel si cuo da ima devojaka koje nece da im se muskarci ne briju ceo mesec pa su ustanovile No Sex November
![]()

Ne čudi me, meni često tako naiđe da me mrzi da se brijem pa moram da slušam zvocanja stalno.. Al ne pristajem na ultimatume, nema pregovora![]()