И Новак, највећи Србин данашњице, пумпа!!!

Ljevnaic-Vucic-DJokovic-Foto-Ustupljena-fotografija-872x610.jpg

Više slobode, više slobodnih medija
Наведи неку телевизију која је била у рангу Н1 и Нова С по критиковању власти, као и да ли је сваки становник Србије могао да гледа те телевизије,ако жели, све у периоду 2001-2012 године.

Занима ме како Ђоковић није био највећи Србин данашњице за пумпаџије када се сликао и грлио са Вучићем и био први на АТП листи , а сада јесте највећи Србин када пумпа са 7-8 места АТП листе?

Занима ме како Ђоковић није био највећи Србин данашњице за пумпаџије када се сликао и грлио са Вучићем и био први на АТП листи , а сада јесте највећи Србин када пумпа са 7-8 места АТП листе?
Bio je, hvala Bogu. Istina, ne najveći Srbin (ipak ima tu nekoliko mesta na top listi iznad njega), ali najveći srpski sportista, aposlutno DA.

I da bude 107 na ATP, čovek je jedan od najvećih tenisera na svetu a uz to Srbin koji podržava studente. A i pre 2 godine nikoga nije još ubio lopovski sistem, mogli smo da se zavaravamo da ih bar malo briga za ovaj narod. Znam masu ljudi sa Kosova, koji su se do juče kleli u AV a sada ga proklinju, kako to objašnjavaš?

Back