- Poruka
- 51.779
Окачили сте се на тог јадног Пахомија "К'О ГЛУВ НА ТЕЛЕФОН" - а код вас Шокаца ЈЕ СВАКИ СВЕћЕНИК ПЕДОФИЛ И ЈОШ СИ ТИ НАШАО ДА НЕКОГ ПРОЗИВАШ...
Jeste Mito, mi smo ovde ozbiljni ljudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Окачили сте се на тог јадног Пахомија "К'О ГЛУВ НА ТЕЛЕФОН" - а код вас Шокаца ЈЕ СВАКИ СВЕћЕНИК ПЕДОФИЛ И ЈОШ СИ ТИ НАШАО ДА НЕКОГ ПРОЗИВАШ...

batice ... jel ti to nama iz ličnog iskustva![]()

vladika sam dođe pa uteruje dugoVE
![]()
šta ti znaš kako se uteruje dug....

Joj mačulence,mnogo si lajavУ ВАРАЖДИНУ, ***** САМ ЦУРУ ФИНУ![]()
![]()
![]()

Промашио си, опис одговара ДС и СРС.

Ако икада дођем у позицију, да подизањем два прста
нешто одлучујем у корист СНСа, свечано изјављујем...
И ЈА ЋУ ПОДИЋИ ДВА ПРСТА... ОД ОБЕ РУКЕ САМО СРЕДЊИ...![]()
![]()
![]()

šta ti znaš kako se uteruje dug....

Ти си јако безобразан када часно и поштено бирачко тело СНС можеш да вређаш. Ајде разумем да не волиш Тому или Ацу али ово је превише...Očigledno ne shvataš.
Prva kategorija.
Ali džaba ja to tebi pričam.![]()
...batice opet si sve krivo shvatio "uteruje dugovan" ... a ne to što ti trabunjaš![]()
ne ti nisi skontao..........ali o tom potom

Ако икада дођем у позицију, да подизањем два прста
нешто одлучујем у корист СНСа, свечано изјављујем...
И ЈА ЋУ ПОДИЋИ ДВА ПРСТА... ОД ОБЕ РУКЕ САМО СРЕДЊИ...![]()
![]()
![]()

To je stav renomiranog strucnjaka koji nema veze sa strankomОна је и пре доласка у СНС била против гасног споразума...шта рећи, туга, било да је њен лични став или став странке![]()
![]()

Она је и пре доласка у СНС била против гасног споразума...шта рећи, туга, било да је њен лични став или став странке![]()
![]()

Неке овдашње сељачине замишљају да могу да се зезају са Русима...![]()

ahahahahahahahaha
a kao sa EU i Nemačkom se mogu, jel?
ajme mita ...komentar ti je za orden glooposti na Krsti![]()
А што ти не би већ једном одскакутао у "љијепу твоју" и тамо рукоблудио - а не овде на Крстарици???

Шоми, сагледај неке чињенице, прво ОНА ЈЕ У ПРЕДСЕДНИШТВУ СНС - а друго тај Уговор су уговорали Тадић, Динкић и БОРКО СТЕФАНОВИЋ КОЈИ ЈЕ САДА ТАКОЂЕ ГЛАВНИ ЗА ПРЕГОВОРЕ СА ТАЧИЈЕМ --- какво посрнуће...
Текст који сам цитирао објављен је 09.фебруара - а већ после 2 дана, нормално, реаговала је Русија:
цитат:
Austrijanci i Nemci su najozbiljniji kandidati za kupovinu „Telekoma Srbija“. Predstavnici „Telekoma Austrija“ i „Dojče telekoma“ su, kako saznaju „Novosti“, prošle nedelje, u Beogradu, mimo očiju javnosti, razgovarali sa predstavnicima Vlade Srbije.
Meksički multimilijarder Karlos Slim, odnosno njegova kompanija „Amerika movil“, kontaktirao je s Vladom Srbije samo u dva navrata imejlom, dok je „Frans telekom“ i zvanično obavestio Beograd da odustaje od nadmetanja za kupovinu najprofitabilnijeg srpskog javnog preduzeća.
Ruski „Veder investment“, kako saznajemo, takođe je sve dalje od učešća na tenderu. Oni su obećali dolazak posebne delegacije, ali je, prošlog petka, jedan njihov visoki zvaničnik saopštio da odustaju od širenja poslova u Srbiji.
10.02.2011 | 09:25-15:56
Izvor:
Novosti
*******************************************************************************************
Неке овдашње сељачине замишљају да могу да се зезају са Русима...![]()
Jeste Mito, mi smo ovde ozbiljni ljudi.![]()
aj rešiću te muke...dobro dobro ..."ja" nisam shvatio![]()